klagun 25.06.07, 13:18 Czytając o pieluchach zauważyłam że większość z was chwali sobie te sprzedawane w lidlu. Zróbmy ranking jakie się u was sprawdziły i co polecacie. U mnie PAMPERS ale zastanawiam się nad wypróbowaniem tych z Lidla Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nitka111 Re: PIELUCHY 25.06.07, 13:44 Z Lidla lub Happy Pampers i Huggies to jak dla mnie porażka Odpowiedz Link Zgłoś
mela24 Re: PIELUCHY 25.06.07, 13:53 z lidla w dużych opakowaniach OK happy OK z rossmana w bordowych opakowaniach OK pampers ok, ale za drogie dada z biedronki też OK czytalam opinie, ze tesco tez są super, ale jeszcze nie wyprobowalam (chyba tez bordowe) Odpowiedz Link Zgłoś
zebra51 Re: PIELUCHY 25.06.07, 13:56 Lidl Happy długo, długo nic..... Pampersy z gąsienicą Huggiesy są złe, przecinają rzepami skórę. Odpowiedz Link Zgłoś
beatat114 Re: PIELUCHY 25.06.07, 13:59 U nas najlepsze pieluchy Pampers po Happy straszne odparzenia w Olsztynie nie ma lidla , więc nie moge wypróbować pieluch z lidla Odpowiedz Link Zgłoś
gosiareczka Re: PIELUCHY 25.06.07, 16:51 tylko i wyłacznie pampersy kiedyś miałam jakieś niefirmowe i po prostu szok! totalna wtopa, dzieci poodparzane, poocierane... tragedia. teraz (rozmiarowo) pampersy ze strechem i extra dry to dla nas rewelka kusi mnie aby wypróbowac inne, bo przy dwójce to jednak spory wydatek, ale jak mam eksperymentować na ich pupach to wolę odżałować te 5 zł więcej i miec porządne Odpowiedz Link Zgłoś
anulkas86 Re: PIELUCHY 25.06.07, 19:23 Pierwsze miejsce Huggisy super flex- dla mnie rewelacja. A potem mogąbyć z lidla, albo bieronki. Totalna porażka to Happy i pampersy. Odpowiedz Link Zgłoś
magdakur Re: PIELUCHY 28.06.07, 18:12 ja tez sie podpisuje. a pampersy ,,lekko uzyte'' maja dla mne bardzo nieprzyjemny zapach... Odpowiedz Link Zgłoś
zu2ka Re: PIELUCHY 03.07.07, 11:39 dopiero od jakiś 3 msc najlepsze są pampersy z dżdżownicą - wczęśniej pampery były totalną porażką. Ale teraz BAAARDZO sobie je chwalę, chociaż cena okrutna... Odpowiedz Link Zgłoś
emmilka Re: PIELUCHY 26.06.07, 12:43 na poczatku - bardzo sprawdzily sie Huggies (newborn i nastepne) a potem przestały sie sprawdzac (nie pamietam dobrze kiedy), a poniewaz miałam przypadkowo Happy (a uzywam podpasek tego producenta) to jakos przeszło na Happy nie mam czasu szukac i testowac nowych - chetnie sie przysłucham, co Wam się sprawdziło nie probowalam lidlowskich ani innych bo nie mam sklepu w okolicy (he he za to mam Arkadie pod nosem, wiec i Carrefour) Odpowiedz Link Zgłoś
kokardka_80 Re: PIELUCHY 27.06.07, 10:36 Pampersy- najlepsze tesco fioletowe- nie najgorsze, takie na 4 huggisy super flexy- niedobre biedronka fifi- niedobre Odpowiedz Link Zgłoś
agakapcia Re: PIELUCHY 27.06.07, 13:01 na początku pampers pampers trójka do niczego i mały dostał uczulenia na pampersa przeszłam na lidlowskie.. i te sobie chwalę obecnie w zielonym opakowanku cień pozdrawiam aga Odpowiedz Link Zgłoś
ania_34 Re: PIELUCHY 27.06.07, 17:12 U nas na początku pampers,dwójki przeciekały więc huggies, później i te cos nie pasowały na figurę Gabrysi i co nieco wyciekało, więc bordowe rossmana - ale po jakimś czasie były lekkie odparzenia, więc gdy okazało się, że pampersy "dobrze leżą" odetchnęliśmy. I od pół roku pupa śliczna. A tydzień temu mąż kupił happy belli, bo nie było pampersów 4, i po 2 dnich straszne odparzenia... Jechałam wieczorem w niedzielę do hipermarketu Odpowiedz Link Zgłoś
gosik_26 Re: PIELUCHY 27.06.07, 18:02 Zdecydowanie najlepsze okazały się u nas Pampersy - jako jedyne nie przeciekają w nocy. Na drugim miejscu bordowe pieluszki z Rossmana na równi z Lidlowskimi Cień - używamy ich na codzień i jestem z nich zadowolona. Trzecie miejsce to pieluszki Dada z Biedronki - są fajne, cieniutkie, ale dużo mniej chłonne niż na przykład Pampersy. Czasami kupuję Huggies, ale to już raczej w desperacji, jak nie ma nic innego w sklepie. No, a Happy to już totalna porażka - są jakieś niewymiarowe i wszystko z nich wycieka. Za to Happy to totalna porażka Odpowiedz Link Zgłoś
gosik_26 Re: PIELUCHY 27.06.07, 18:04 Sorki za powtarzanie się - Mały mi przeszkadza, jak może i za szybko wcisnęłam enter. Efekt jest taki, ze dwa razy napisałam to samo o pieluchach Happy... Sorry Odpowiedz Link Zgłoś