ulakoszula 21.08.07, 19:11 Na styczniówkach na razie - a u nas chyba jeszcze nie? Jak tam? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misiaczek85 Re: Kolejna ciąża 21.08.07, 21:34 nieeee. i chyba nie prędko. no, chyba że zaliczymy wpadkę Odpowiedz Link Zgłoś
roka76 Re: Kolejna ciąża 21.08.07, 22:36 to jeszcze nie wiecie skad sie biora dzieci?! )) Odpowiedz Link Zgłoś
reninka72 Re: Kolejna ciąża 21.08.07, 22:08 Mysmy planowali wkrotce ale mala tak daje popalic, ze maz mi ostatnio powiedzial, ze chyba w ogole nie chce drugiego dziecka, a na pewno nie szybko... Odpowiedz Link Zgłoś
ominix Re: Kolejna ciąża 21.08.07, 22:20 A ja juz bym chcialaHubala jest bezproblemowy, sam sie soba potrafi zajac, spi w nocy.Tylko hmm maz pływa i wizja zostania samej z dwójka tak małych dzieci mnie przeraza,Poczekam az Młody podrosnie. Odpowiedz Link Zgłoś
misiaczek85 ominix 21.08.07, 22:27 powiedz jak sobie radzisz sama z dzieckiem, jak mąż ciągle poza domem? nie wariujesz? bo ja jak zostaję na 2-3 dni to dostaję białej gorączki Odpowiedz Link Zgłoś
ominix Re: ominix 22.08.07, 14:19 Początek był straszny.A pozniej jakos poszłoMam nianie -przychodzi 3 razy w tygodniu na 3h (zawsze w czasie aktywnosi Młodego)Poza tym Hubi rano jak wstanie przez 2h zajmuje sie sam soba (lezy na macie, bawi sie Muzycznym Oceanem, grzechotkami)wiec moge poprasowac, odkurzyc, zrobic cos przy sobie itd.I do tego pomaga mi mama jak musze gdzies wyjsc na dłuzej i cos załatwic.Przywykłam do tego.Jak wraca maz (pływa 3 miesiace na morzu na 3 w domu)to czuje sie jakbym miała wakacjeA zeby nie zwariowac od przebywania głównie z dzieckiem ciagle wisze na lini z kolezankami , które takze maja mezów pływajacych . Odpowiedz Link Zgłoś
lenka240207 Re:GRATULACJE !!! 22.08.07, 09:38 GRATULACJE! mała różnica wieku m-dzy dziećmi to dobra sprawa, na początku lekko nie będziesz miała, ale pózniej będziemy Ci zazdrościć(wiem coś o tym bo brat ma taka sytuację) Odpowiedz Link Zgłoś
thaigirl Re: Kolejna ciąża 22.08.07, 09:58 Oj my chyba zaczniemy sie starac jakos za rok, zeby drugie tez urodzilo sie wiosna. Ale wcale jeszcze nie czuje, ze juz bym chciala. Chyba beded przekonywac malza zeby pzreciagnac ten moment do za dwa lata Odpowiedz Link Zgłoś
ulakoszula Hmmm... 22.08.07, 14:33 Ale przyznam się szczerze że nie robiłam testu Przecież karmienie piersią chroni przed drugą ciążą Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 do ulakoszula 22.08.07, 14:39 a mi lekarz mowil ze przy karmieniu tez sie zachodzi w ciaze i mam na to dowod-kolezanka Odpowiedz Link Zgłoś
misiaczek85 Re: do irima 22.08.07, 15:18 teoretycznie podczas karmienia nie występuje miesiączka, ale tak naprawde kobieta nigdy nie ma 100% pewności, że akurat nie ma owulacji... stąd też te przypadki zajścia w ciążę już 2-3 miesiące po porodzie )) póki co ja ja okres mam już odkąd Jasiek skończył 2 miesiące, więc tablety chronią przed kolejnym dzidziem Odpowiedz Link Zgłoś
irima2 Re: do irima 22.08.07, 15:55 Wiem wiem Ja jeszcze nie mam okresu, poza tym o synka staraliśmy się rok. Tak więc myślę, że jednak te chwile zapomnienia nie będą miały konsekwencji. Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: Kolejna ciąża 22.08.07, 14:53 Myplanujemy jak mala skonczy 3 latka drugie dzidzi wczesniej nie !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
niuta_s Re: Kolejna ciąża 22.08.07, 17:31 jak będę miała odłożoną kasę na cesarkę na życzenie Odpowiedz Link Zgłoś
doso1 Re: Kolejna ciąża 22.08.07, 18:50 A ja tam polecam szybko druga ciaze. Zaszlam jak maly mial niecale 8 miesiecy (planowana i tak szybko chociaz bylam po cesarce; i przyznym, ze chcielismy jeszcze wczesniej, ale sie nie udalo). No i teraz mam 23-miesieczniaka i prawie 7-mio miesieczna mloda. I jest super. Przez pierwsze 4 miesiace byl horror, ale teraz juz jest coraz lepiej. Raz siedzimy w pieluchach i zarwanych nockach, a apotem znow mozemy zaczac normalnie zyc. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
nhania Re: Kolejna ciąża 22.08.07, 20:57 ja właśnie wczoraj robiłam test i negatyw ja chciałabym od razu ale pewnie bez leczenia sie nie uda a ile na styczniówkach ciąz? Odpowiedz Link Zgłoś
dakota123 NEVER EVER!!! n/t 22.08.07, 23:43 przynajmniej u mnie posiadanie dwójki dzieci zwalnia mnie już z Odpowiedz Link Zgłoś