dakota123 07.09.07, 21:06 jak tam rowiesnik mojego Szymka?? cos dlugo Cie nie bylo ja tez nie wpadam tu tak regularnie jak kiedys POZDROWIONKA) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiulka74 Re: Kasiulka74 10.09.07, 13:09 Filip rośnie jak na drożdżach, pierwsz wizyta u fryzjera zaliczona, Filip sam siedzi, raczkuje a jak sie go trzyma pod paszki to chodzi. Rzadko tu zaglądam bo mam tyle pracy, że czasami nie wiem w co ręce włożyć. A jak tam u Was? Odpowiedz Link Zgłoś
dakota123 Re: Kasiulka74 10.09.07, 19:35 z Szymka tez juz kawal chlopa!! w sumie robi to co Filip z wyjatkiem raczkowania - zamiast tego czolga sie jak ruski spadochroniarz i opanowal to do perfekcji) dojdzie wszedzie w 5 sek. wrocilas do pracy?? ja siedze na wychowawczym ale jak sobie przypomne ten nasz jednoczesny, niespodziewany porod) pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulka74 Re: Kasiulka74 11.09.07, 11:02 Cześć Do pracy wróciłam już od 2 kwietnia bo mąż sam nie dawał rady (prowadzimy wspólny biznes). Moja córa ma skończone 17 lat za parę miesięcy 18 -stka a za dwa lata matura.Jak chcesz pogadać to podaję nr GG 6028540 zawsze od 11-16 bo wtedy jestem w biurze. W domu nie mam czasu na internet. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś