zuzannap3 12.09.07, 18:37 jakie mleko pija wasze dzieci, zwłaszcza chodzi mi o maluchy alergiczne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
azbestowestringi Re: jakie mleko 12.09.07, 20:23 od 15 miesiaca zycia wiewiora nie pija mleka. je sery, jogurty, twarogi. Odpowiedz Link Zgłoś
katarzynasg Re: jakie mleko 12.09.07, 23:16 mlody tez nie pije mleka bo go nie lubi podobnie jak wiewiora azbestowej wcina jogurty serki sery itp mleko tylko piersiowe mu odpowiadalo a ssal ponad rok i koniec Odpowiedz Link Zgłoś
tin_t Re: jakie mleko 13.09.07, 09:05 mój alergik od 14 miesiąca też nie pije. je jogurty głównie. Odpowiedz Link Zgłoś
mcbeall Re: jakie mleko 13.09.07, 10:13 moja uwielbia mleko i pije je 3 razy dziennie na razie jeszcze modyfikowane NAN junior oprócz tego je jogurty i sery...powili zacznę wprowadzać też krowie mleko...na razie robię jej płatki z takim mlekiem i kakałko Odpowiedz Link Zgłoś
kulawa.stonka Re: jakie mleko 14.09.07, 13:52 Janek co prawda nie jest alergikiem, ale pije mleko rano i wieczorem. Na wczasach domagał się też przed drzemką poobiednią. Pije Bebilon 3. Odpowiedz Link Zgłoś
kraabik Re: jakie mleko 14.09.07, 15:28 Alicja od wakacji przeszła na mleko krowie. Pic nigdy nie piła - tylko z cyca, ale na takim z woreczka robię kaszki/płatki rano i wieczorem. Do tego jogurty, sery.. Odpowiedz Link Zgłoś
olesia233 Re: jakie mleko 15.09.07, 15:49 Mój synek uwielbia mleko daje mu nan juniora waniliowe Odpowiedz Link Zgłoś
annq27 Re: jakie mleko 15.09.07, 16:14 od 8 m-ca zycia nie pije mleka, jadl kaszki na mleku (isomil bo alergik), od roku juz tylko na jogurtach i serkach...alergia pokarmowa sie skonczyla, ale jest azs i czasami dusznosci przy infekcji... Odpowiedz Link Zgłoś
kasikk_29 Re: jakie mleko 15.09.07, 17:43 nan junior, ale tylko w postaci zup mlecznych na śniadanie i kolację poza tym jogurt naturalny (uwielbia) i serki Odpowiedz Link Zgłoś
nestorka1 Re: jakie mleko 16.09.07, 00:20 My nadal na isomilu i nic mlecznego- zaraz jest reakcja nawet po jogurcie i serku ale nie jest taka ostra i mam nadzieję że niedługo alergia przejdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
hanna26 Re: jakie mleko 16.09.07, 23:10 Moja Miśka jest wielką mlekocholiczką i dzień bez Bebilonu 3 uważa za dzień stracony. Sery i jogurty też lubi, a najbardziej chyba ser żółty. Odpowiedz Link Zgłoś