minka2403 20.09.07, 08:19 Ja rozpatrywalam baby design bambi i baby ono. Sa dosyc podobne. Ktos ma i moglby dac swoja opinie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agawikk Re: A krzeselka do karmienia macie juz? 20.09.07, 11:06 Też się zastanawiałam nad tymi dwoma. Baby design miał dobrą opinię na forach zakupowych a baby ono widziałam na żywo i był całkiem niezły. W końcu kupiłam baby ono, kwiatek. Zdecydował oryginalny wygląd i ładny brzoskwiniowy kolor. Jestem zadowolona, Wiktorii jest wygodnie, siedzi bezpiecznie, łatwo się reguluje. Odpowiedz Link Zgłoś
mlwawpl Re: A krzeselka do karmienia macie juz? 21.09.07, 08:36 Ja mam najprostsze z Ikei. Całe plastikowe, łatwo umyć. Nie jest wielkie, a mam dość ograniczoną powierzchnię w domu, więc to też było ważne. Kosztuje nie za dużo. A dzidzia zadowolona i bezpieczna. Odpowiedz Link Zgłoś
novinka_78 Re: A krzeselka do karmienia macie juz? 21.09.07, 09:45 My mama Fisher Price z serii Rain Forest. Jest śliczne, kolorowe, sprawdza się bardzo dobrze a Ala cieszy się jak je widzi Odpowiedz Link Zgłoś
ankaa22 Re: A krzeselka do karmienia macie juz? 21.09.07, 09:52 Mamy od ponad miesiąca. Takie: www.allegro.pl/item245609827_3_kolory_krzeselka_sun_tacka_na_klocki_stolik.html Generalnie jestem zadowolona, Zosia w tym siedzi, karmi się wygodnie. Gdybym jednak miała chrzciny ze 2 tygodnie później (bo to był prezent od chrzestnych), to potem przyszły tu do nas do sklepu, w którym kupowaliśmy, takie: www.allegro.pl/item243186480_krzesla_coneco_zodiac_stolik_wys_0zl_gratisy_.html Kupiłam takie siostrze na chrzciny jej córeczki i jest superowe. Odpowiedz Link Zgłoś
malbab Re: A krzeselka do karmienia macie juz? 21.09.07, 17:53 ja też kupiłam tydzień temu krzesełko. Marka nazywa się Kool Kids, więc pewnie z nikim innym z Polski nie wymienię opinii, chociaż znowu może się okazać tak, jak z moją japońską spacerówką Camera, która w kraju nazywa się Coneco Odpowiedz Link Zgłoś
3aloczki ja mam baby design bambi 21.09.07, 10:13 i jesteśmy bardzo zadowoleni, mamy błękitno kremowe, mały zachwycony głównie inną perspektywą oglądania świata i zrzucaniem zabawek które mu podrzucam jak robię jedzenie dla niego, przecież tak fajnie lecą i hałasują po kaflach polecam Odpowiedz Link Zgłoś
aminka70 Re: A krzeselka do karmienia macie juz? 23.09.07, 10:53 Już od dłuższego czasu przeglądałam krzesełak do karmienia, i na allegro i na innych aukcjach, a także w sklepach. W końcu zdecydowałam się na krzesełko delti www.delti.com.pl/delti/en/akcesoria/namnam/ Zależało mi na tilku bajerach, typu obnizane krzesełko i składane do małych rozmiarów, bo mam małe mieszkanie i duże gabaryty nie wchodzą w grę. Młody zadowolony , czasem siada w nim już gdy przygotowuje coś w kuchni i obserwuje wszystko z zainteresowaniem. Ogólnie krzesełko jest Ok. Pożadnie wykonane, stonowane w kolorystyce, ma wszelkiepotrzebne zabezpieczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
minka2403 Re: A czy krzeselko baby design albo baby ono 23.09.07, 11:26 mają tez taką funkcję przekształecenia w przyszlosci w stoliczek i krzeselko dla wiekszego maluszka? Odpowiedz Link Zgłoś
sorriso77 Nie mają.. Ja mam baby design bambi 23.09.07, 17:36 od jakiegos miesiaca i jestem zadowolona Jedyne co mnie denerwuje to bardzo silne zatrzaski przy zapieciu szelek.Kilka razy przytrzasnelam sobie bolesnie palce, nawet nie probuje myslec jakby mały wsadził swoje łapki kiedy go zapinam.. A co do przekształcania w stolik stwierdziłam, ze jak bedzie juz na tyle duzy ,zeby miec swoj stolik, to mu kupie oddzielny.. Odpowiedz Link Zgłoś