9-x-2 21.10.07, 12:14 Może któraś z mam wrześniaczków ma płytę z kołysankami mini-mini i mogłaby przesłać parę piosenek na mail? Bylibyśmy bardzo wdzięczni Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alciafedo Re: Czy ma ktoś kołysanki mini-mini ? 22.10.07, 08:22 my mamy kolysanki z dizennika one sie pokrywaja z kolysankami mini mini napisz do mnie to zrobie kopie i przesle ci plyte poczta albo jakos sprobujemy mailem dorotka i kotki dwa sa i jeszcze duzo innych Odpowiedz Link Zgłoś
9-x-2 Re: Czy ma ktoś kołysanki mini-mini ? 22.10.07, 13:30 Oj, dzięki wielkie! To ja Ci przeleję może pieniązki za płytkę i wysyłkę Już piszę.. Odpowiedz Link Zgłoś
otaota Re: Czy ma ktoś kołysanki mini-mini ? 23.10.07, 19:45 ja mam te kołysanki, ściągnęliśmy z internetu.Podaj mi adres na maila a wyślę Tobie do domu Odpowiedz Link Zgłoś
9-x-2 Re: Czy ma ktoś kołysanki mini-mini ? 24.10.07, 10:01 Otaoto! Dzięki za chęć pomocy, ale Alicja już obiecała mi wysłać płytkę. A gdzie można je ściągnąć? Może bym też spróbowała, żeby nikogo nie fatygować? Odpowiedz Link Zgłoś
alciafedo Re: Czy ma ktoś kołysanki mini-mini ? 24.10.07, 11:37 dzis rano wyslalam ale swoja droga dajcie znac gdzie sciagnac?? Odpowiedz Link Zgłoś
otaota Re: Czy ma ktoś kołysanki mini-mini ? 24.10.07, 19:55 my ściągamy filmy i muzykę tym: ściągnijcie ten program: www.programosy.pl/program,utorrent.html a potem szukajcie co Wam się podoba tym: isohunt.com/ jakby coś było nie tak to piszcie Odpowiedz Link Zgłoś