blumch 14.11.07, 14:08 No włąsnie z czego bo moj szkrab nadal butla ze smokiem i soczki rozcineczane woda -oczywiscie takie dla dzieci. Moze pora na niekapek czy co? Choc podobno powoduje wade zgryzu ale smok tez i nie wiem. A jak u was? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misia9944 Re: Z czego piją i co? wasze dzieciaczki? 14.11.07, 14:16 Moja narazie pije z butelkimysle ze na niekapka jest jeszcze czas do poludnia pije soczek a po poludniu herbatke soki rozne z bobofruta itd takie dla dzieci... Odpowiedz Link Zgłoś
kaja7 Re: Z czego piją i co? wasze dzieciaczki? 14.11.07, 15:06 1. mleko z piersi 2. mleko modyfikowane z niekapka juz od 6-go miesiaca. Nauczylam jak nie chcial butelki. 3. wode z niekapka, sokow nie daje, chce jeszcze poczekac z podawaniem slodzonych cukrem sokow. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiu-83 Re: Z czego piją i co? wasze dzieciaczki? 14.11.07, 15:11 herbatka z butelki z niekapka piję tylko jeśli ja go trzymam inaczej nie potrafi soczków i wody nie lubi Odpowiedz Link Zgłoś
buska_77 Re: Z czego piją i co? wasze dzieciaczki? 14.11.07, 15:52 Glownie mleko z piersi a po za tym tylko wode i tylko ze szklanki po nutelli... Smoczki,butelki,niekapki,lyzeczki itp przedmioty sloza mojemu synowi wylacznie do zabawy. Odpowiedz Link Zgłoś
asiamuc Re: Z czego piją i co? wasze dzieciaczki? 14.11.07, 17:08 Moja pije soczki rozcieńczane z woda i herbatki z bobovity i tylko z łyżeczki no bo butelka jest błee, a niekapekm fajnie się rzuca,a sama to niby z kubeczka potrafi ale więcej rozleje na siebie niż się napije... Odpowiedz Link Zgłoś
cannella Re: Z czego piją i co? wasze dzieciaczki? 14.11.07, 17:56 Oprócz mleka tylko wodę. Niekapek i bidon jakoś mu nie podpasowały, ale świetnie razi sobie słomką, nieźle butelką z dorosłym korkiem "dla biegaczy", a ostatnio spodobało mu się picie z jednorazowego plastikowego kubka, bo miał o co zahaczyć dolne zęby Odpowiedz Link Zgłoś
cannella Re: Z czego piją i co? wasze dzieciaczki? 14.11.07, 17:57 Oczywiście "raDzi" sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
agawikk Re: Z czego piją i co? wasze dzieciaczki? 14.11.07, 18:06 mleko z butli a inne napoje albo z kubeczka ( cieknie trochę po brodzie) albo z bidoniku ze słomką ( świetna sprawa). Z tego bidonu pije dopiero drugi dzień ale świetnie sobie radzi, wypija soczku więcej niż z kubeczka więc jutro chcę jej tak podać mleko. Odpowiedz Link Zgłoś
krystynacr Re: Z czego piją i co? wasze dzieciaczki? 14.11.07, 18:30 Mleko z piersi i herbatkę bobovity z butli. Niekapka Jasiu głównie gryzie, choć pić też potrafi (ale lepiej mu idzie z butli) Odpowiedz Link Zgłoś
dpiwo Re: Z czego piją i co? wasze dzieciaczki? 15.11.07, 21:02 Moja mała to od 2 miesięcy pije z niekapka samodzielnie soki i herbatki hipp, najpierw trochę gryzła i sie bawiła. ale mleko to tylko z butelki bo bez sensu podawać z niekapka. jak troche podrosnie zaczne podawac z kubka. ---------------- Weronika 22.02.2007 Odpowiedz Link Zgłoś
katrinew Re: Z czego piją i co? wasze dzieciaczki? 15.11.07, 22:34 Wojtuś wszystko ciągnie z butli.Zamierzam rozpocząć naukę picia z niekapka,zobaczymy jak nam to pójdzie pozdrawiam mamusia wojtusia(07.02.2007) Odpowiedz Link Zgłoś
buns Re: Z czego piją i co? wasze dzieciaczki? 16.11.07, 09:22 Pierś a herbatkę z niekapka (a właściwie kapka bo pozbyłam się tej uszczelki) Odpowiedz Link Zgłoś
ypsy Re: Z czego piją i co? wasze dzieciaczki? 19.11.07, 16:54 mleko z cysia i butelki a wode to roznie czasami z niekapka a czasaami z butelli ..radzi sobie z normmalnym doroslym kubkiem calkiem niezle jak mu go podaje ale zaciekawilyscie mnie z bidonikiem ze slomka musze kupic i wyprobowac Odpowiedz Link Zgłoś
reninka72 Re: Z czego piją i co? wasze dzieciaczki? 21.11.07, 02:37 mleko z butli i wode z niekapka ale tylko jak ja podaje i niewiele. u nas dziala tez slomka, mala jak ja widzi dostaje szalu. duzo sie nie napije ale zawsze to lepiej niz nic. Odpowiedz Link Zgłoś