80kicia 24.01.08, 13:36 Czy Wasze maluchy też to robią? Moja mała ma tylko 2 dolne i 2 górne jesynki a tak nimi zgrzyta, że aż mi ciarki przechodzą br.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiu-83 Re: zgrzytanie ząbkami 24.01.08, 15:16 Ania to samo tylko zdążyły się wyrznąć a ona już zgrzytała a gryzie łóżeczko Odpowiedz Link Zgłoś
rengur Re: zgrzytanie ząbkami 24.01.08, 15:20 Moja też czasem zgrzyta, aż mi się zimno robi ... a gryzie wszystko - jedzenie, łóżeczko, inne meble, nas, a tradycyjne gryzaki absolutnie nie wchodzą w grę Odpowiedz Link Zgłoś
reninka72 moja tez zgrzyta 24.01.08, 17:23 chyba po prostu odkrywa co tez mozna zrobic z tymi nowymi zabkami. Odpowiedz Link Zgłoś
my_cha1 Re: zgrzytanie ząbkami 24.01.08, 21:16 Jak ma fazę, to zgrzyta strasznie! Chociaż ostatnio dawno mu się to nie zdarzyło. Mnie to nie przeszkadza, bo sama jako dziecko zgrzytałam. Ale innych ciarki przechodzą )) Odpowiedz Link Zgłoś
gosiak781 nasz nie zgrzyta bo ma 4 dolne:) 24.01.08, 22:01 i nie ma czym na gorze zgrzytac)) hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
mamapoli3 Re: nasz nie zgrzyta bo ma 4 dolne:) 24.01.08, 22:12 A propos zgrzytania to nie wiedzialam ze takie małe dziecko moze byc tak przekorne...a mianowicie jak powiem Poli nie zgrzytaj to smieje sie i zaczyna zgrzytac jeszcze bardziej i przestaje dopiero jak nie zwracam na nią uwagi...ufff Odpowiedz Link Zgłoś
minka2403 Re: U nas to samo:) 24.01.08, 22:18 I tez az mi sie robi gesia skorka. Moj maly ma dwie dolne jedynki, dwie gorne dwojki i tylko jedna gorna jedynke. I on tymi dolnymi na te gorna jedynke tak poluje Odpowiedz Link Zgłoś
ulakoszula Re: zgrzytanie ząbkami 25.01.08, 14:03 Waśnie miałam o tym napisać - wczoraj się zaczęło. Tak potworne zgrzytanie że i mi ciarki chodzą po plecach. Staram się odwrócić uwagę albo daję szczotkę do zębów do gryzienia. Odpowiedz Link Zgłoś