mariola1315 14.02.08, 12:38 Czy kupowała może któraś z Was jakieś fajne książki edukacyjne dla swoich maluszków? Jestem zainteresowana dla dzieci po 3 roku życia. Mateuszek ma i Łukaszek ma Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marioladabr Re: Zakupy na Allegro 14.02.08, 13:33 Ja kupowałam książki dla dzieci, ale nie edukacyjne, poprostu takie różne bajeczki, opowiadania. Dla siebie też zdarzyło mi się kupić książki. Odpowiedz Link Zgłoś
mariola1315 marioladabr 14.02.08, 16:08 A czy możesz polecić mi jakiegos Allegrowicza? Mateuszek ma i Łukaszek ma Odpowiedz Link Zgłoś
marioladabr Re: marioladabr 15.02.08, 09:21 Raczej nie - kupuję u różnych i nie zwracam uwagi czy już tam kupowałam czy nie. Zazwyczaj sprawdzam co jest do kupienia, jeśli dana pozycja jest dla mnie interesująca to czytam komentarze danego sprzedającego, jeśli ma mało negatywów to zamawiam. Jeszcze nie trafiłam na "złego sprzedawcę". Odpowiedz Link Zgłoś
molla7 Re: Zakupy na Allegro 15.02.08, 20:27 ja się nie moge przekonac do kupowania w sieci. uwielbiam gmeranie po księgarniach, antykwariatach. hiciorem jednak dla nas było zapisanie sie do biblioteki. Rozalka ma swoja kartę, sama wybiera sobie książki i jest frajda. Mam nadzieję ze wychowalam małego czytelnika. Odpowiedz Link Zgłoś
jk3377 Re: Zakupy na Allegro 17.02.08, 16:15 kupuje wiele rzeczy ale z ksiazek kilka z typu "ksiazka o ywoim dziecku" Odpowiedz Link Zgłoś