kamymama 21.03.08, 08:31 Dziewczyny dużo spokoju i miłości. Aby nasze dzieci te narodzone i te jeszcze w brzuchach rosły zdrowo i w szczęściu. No i obowiązkowego mokrego Dyngusa;o) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
frodolong Re: Zyczenia 21.03.08, 09:30 dołączam sie do zyczeń choć przede mną jeszcze dziś cały dzien pracy niestety.... no, ale odpoczynku, smacznego jajeczka, spokoju i zdrowych spokojnych kolejnych miesięcy dla was!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kasjopeja28 Re: Zyczenia 21.03.08, 09:41 Zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia dla Was i waszych małych szkrabów! Poza tym smacznego jajka, pachnących bazi, pieknych tulipanów i mokrego poniedziałku Odpowiedz Link Zgłoś
rooms Re: Zyczenia 21.03.08, 10:24 Dużo zdrowia i mało stresów!!! Jak najmniej dolegliwości i pięknych, zdrowych bobasków. Wszystkiego najlepszego na Święta!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zniemczyk Re: Zyczenia 21.03.08, 10:24 Wesołych, spokojnych, a przede wszystkim zdrowych Świąt Wielkanocnych w gronie najbliższych dla wszystkich przyszłych i obecnych mam oraz dla maleństw w brzuszkach To pierwsze Święta Wielkanocne z maleństwami Odpowiedz Link Zgłoś
aniaresz Re: Zyczenia 21.03.08, 11:08 Również życzę wszystkim Wesołych i Radosnych świąt wielkanocnych, oby stresy Was omijały szerokim łukiem........... Może nie koniecznie mokrego dyngusa bo zimno strasznie, brrrrrrrrr. Całuję!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
diament79 Re: Zyczenia 21.03.08, 11:34 Ode mnie też - dla wszystkich!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ewahewig Re: Zyczenia 21.03.08, 13:32 Ja tez Wam wszystkim zycze Wesolych Swiat Wielkiejnocy.Pamietajcie,nie dajcie sie swiatecznemu przejedzeniu,a ciezko bedzie sie oprzec,szczegolnie tym z nas,ktorym apetyt dopisuje,przy takich swiatecznych pysznosciach.Wiadomo,mamy i tesciowe beda nas namawiac,oczywiscie w trosce o nas,ale pamietajcie- mile zlego poczatki lecz koniec zalosny.Pozdrowionka)) Odpowiedz Link Zgłoś
olensia Re: Zyczenia 21.03.08, 15:18 I ja zycze Wam Wesolych Swiat oraz mokrego dyngusa... Odpowiedz Link Zgłoś
dworska1 Re: Zyczenia 21.03.08, 16:10 Dołączam się do życzeń, wszystkiego naj, naj, dużo spokoju, miłych chwil z rodziną i mokrego Dyngusa. Odpowiedz Link Zgłoś
berenika.28 Re: Zyczenia 21.03.08, 18:19 I my przylaczamy sie do zyczen! wielu radosnych,spedzonych razem chwil w te swieta i slonka! B. --- Odpowiedz Link Zgłoś
tonia_1 Re: Zyczenia 21.03.08, 21:27 Ja tez dolaczam sie do swiatecznych zyczen!!! Zycze Wam zdrowych, radosnych i rodzinnych Swiat oraz wspanialego oczekiwania na Pazdziernikowe Malenstwa Odpowiedz Link Zgłoś
levanto Re: Zyczenia 22.03.08, 10:10 Spokojnych Świąt bez mdłości ) w rodzinnej atmosferze, dużo wypoczynku i rodości z maluchów Odpowiedz Link Zgłoś
dawida27 Re: Zyczenia 22.03.08, 10:53 wszystkiego naj naj, zero mdlosi, zadnych niemilych niespodzianek dla Was wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_kota Re: Zyczenia 22.03.08, 16:57 I ja zycze Wam wszystkim ZDROWYCH, RADOSNYCH, POGODNYCH I WSPANIALYCH SWIAT!!! Zeby nam wszystko smakowalo i po niczym nie mdlilo)) Odpowiedz Link Zgłoś
80misia Re: Zyczenia 22.03.08, 17:25 Zdrowia dla Was i Waszych maluszków. Rodzinnych Świąt, obfitego zająca, kochajacych partnerów, a przede wszystkim szczęśliwych i spokojnych kolejnych 7 miesięcy z radosnym finałem w Waszych ramionach. Odpowiedz Link Zgłoś