Dodaj do ulubionych

Źle się czuję

05.07.08, 21:07
Dzisiaj czuję się bardzo źle...nie wiem co się ze mną dzieje że ten brzuch tak
mnie boli żadnych fizjologicznych wyjaśnień - dzidzia w porządku, szyjka też
, i wody- a tak boli (wczoraj wieczorem byłam u lekarki)- zastanawiam się czy
to nie dalszy etap rozciągania się brzucha,no bo dzidzia będzie teraz bardziej
rosnąć...
Czy któraś z was też tak ma - co robić w takich sytuacjach?
Obserwuj wątek
    • olensia Re: Źle się czuję 06.07.08, 02:57
      Lacze sie w bolu u mnie tez problemy z brzuchem. A w ktorym miejscu Cie boli?
      Mnie boli na wysokosci zoladka, taki bol jakby mnie rozrywalo na pol. Nie moge
      nic podniesc ciezszego, bo zaraz sie zaczyna caly dzien bolesci sad(((. Ja zawsze
      staram sie polozyc i rozluznic w czasie takich bolesci czasami pomaga, a czasami
      nie sad
      • chrumpsowa Re: Źle się czuję 06.07.08, 09:09
        Ja m-c temu zaczelam miec bole w dole brzucha. Na poczatku myslalam, ze to gazy
        czy co, ale jak spedzialam pod rzad 3 bezsenne noce poszlam do lekarza. Okazaly
        sie skurcze. Dostalam leki i bol przeszedl. Ale... Wrocil po paru dniach z tym,
        ze inny. Bolalo mnie i napinal sie brzuch od pepka w gore. No a najbardziej
        bolalo prawie pod samym biustem w okolicach zeber. Nawet dretwiec mi zaczelo...
        Lekarz zbadal - macica ok, a te bole to problemy z trawieniem (zapalenie
        jelita). Dostalam leki, zaczelam jesc malo a czesto. No i bol przeszedl jak reka
        odjal. Od paru dni NIC mnie nie boli i nic nie twardnieje. Co prawda caly czas
        jestem na lekach, ale skutkuja. Tak wiec dziewczyny warto wszelkie bole
        konsultowac z lekarzem. U mnie tez szyjka trzyma, a po tych twardnieniach juz
        mialam wizje rozwarcia. No, ale co sie nacierpialam to moje... Cale szczescie
        moj gin znalazl przyczyne. Tak wiec umowcie sie na wizyte.
        • kamar25 Re: Źle się czuję 06.07.08, 09:49
          u mnie te bóle lokalizują się tak jak by naokoło brzucha, nie czuję żeby to
          jakoś w środku bolało. Wiem że to raczej nie skurcze bo ostatnio jak mnie tak
          bolało to podłączyli mnie do KTG i żadne skurcze się nie zapisywały. Na dodatek
          przy tym bólu jest mi niedobrze, ale nie wymiotuję - jak będzie się przedłużać
          to na pewno idę do lekarza.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka