Dodaj do ulubionych

Do Citri i innych...

19.07.08, 17:54
...dziewczyn,ktore nie sa takimi analfabetami technicznymi jak ja!
Otoz zarowno Citri jak i wiele innych dziewczyn ma w sygnaturce
takiego fajnego dzidziusia w brzuszku z odliczaniem ile zostalo do
porodu.A ja tez chce,ale moge sobie duzo chciec jak taki tuk
jestem sad((Tyle umiem ze wchodze na ta strone,ustawiam swoje
daty,ale jak to przeniesc do sygnaturki-tam oczywiscie wszystko jest
ale po angielskusad((Ja tez chce takiego
dzidziusia,buuuuu....Pomozcie i sie nie smiejcie ze mnie!
Obserwuj wątek
    • ewahewig Re: Do Citri i innych... 19.07.08, 17:58
      Acha,nie musze chyba dodawac,ze musicie to wyjasnic bardzo
      przystepnie,jak chlop krowie na miedzysmile
      • ewahewig Re: Do Citri i innych... 19.07.08, 18:00
        Ej,nie moge ,teraz jak wyslalam tego posta,to w sygnaturke mi
        wskoczylo,ale czemu takie dlugie?A u was sie to moje cudo otwiera?
        • ewahewig Re: Do Citri i innych... 19.07.08, 18:01
          no bo u mnie sie nie otwierasad((
    • kandi79 Re: Do Citri i innych... 19.07.08, 18:51
      Ewa,
      chodzi Ci o suwaczek?
      • kandi79 Re: Do Citri i innych... 19.07.08, 19:30
        cholerka, też nie mogę wstawić suwaczka
        • kandi79 Re: Do Citri i innych... 19.07.08, 19:35
          próbuje, ciekawe czy sie uda
          • kandi79 Re: Do Citri i innych... 19.07.08, 19:39
            ostatnia próba
            • kandi79 Re: Do Citri i innych... 19.07.08, 19:43
              poddaje się, jest link z suwaczkiem, ale nie aktywny
              • kandi79 Re: Do Citri i innych... 19.07.08, 20:08
                chyba mi się udało
                • kandi79 Re: Do Citri i innych... 19.07.08, 20:13
                  Ewa musisz wpisać w sygnaturce tak:

<a href="ADRES">ADRES</a> kliknąć enter
                  pod słowem ADRES kryje się kompletny adres Twojego suwaczka
                  poczynając od http...itd.
                  jak coś to pytaj
                  • tatanka-2002 Re: Do Citri i innych... 19.07.08, 20:52
                    Kandi - zamiast drugi raz wpisywać ADRES wpisz np. "Mój Maluszek",
                    czy coś podobnego, to będzie Ci się to wyświetlać zamiast całego
                    linka.
                    • tatanka-2002 Ewa!!! Podaję Ci treść suwaczka! 19.07.08, 20:57

<a href="HTTP://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?
                      parent=ewa&year=2008&month=10&day=1&babycount=1"> Moje Maleństwo</a>

W ustawieniach klej to, co jest powyżej, tylko "HTTP" zmień
                      na "http" - czyli małymi literkami, a zamiast Moje Maleństwo
                      wpisz to co chcesz by się wyświetlało.

Poniżej sprawdze, czy suwaczek działa, czyli wklepię go małymi
                      literkami.

Moje Maleństwo
                      • tatanka-2002 Re: Ewa!!! Podaję Ci treść suwaczka! 19.07.08, 20:58
                        Czyli działa!!!
                        Jakbyś miała jakieś problemy to pisz.
                        • antusiowa_mama Re: Ewa!!! Podaję Ci treść suwaczka! 19.07.08, 21:25
                          to ja też spróbuję wg waszych rad
                          • antusiowa_mama Re: Ewa!!! Podaję Ci treść suwaczka! 19.07.08, 21:27
                            sprawdzam czy jest
                            • kandi79 Re: Ewa!!! Podaję Ci treść suwaczka! 19.07.08, 21:30
                              NO pięknie, dzięki Tatanka !! smile
                              • kandi79 Re: Ewa!!! Podaję Ci treść suwaczka! 19.07.08, 21:33
                                a swoją drogą ta instrukcja jest do du..., nie ma to jak wzajemna
                                pomoc smile
                                • antusiowa_mama Re: Ewa!!! Podaję Ci treść suwaczka! 19.07.08, 21:38
                                  u mnie też ok, dzięki!
                                  • djablica1 Ja też próbuję:) 19.07.08, 21:42

• djablica1 Re: Ja też próbuję:) 19.07.08, 21:48
                                      Ups coś nie tak ...
                                      • djablica1 Re: Ja też próbuję:) 19.07.08, 21:54
                                        Na dziś się poddaję sad
    • claudia84 Re: Do Citri i innych... 19.07.08, 22:09
      fajny ten dzidziuś smile
    • yoasia01 Re: Do Citri i innych... 20.07.08, 11:17
      ja mam na polskiej stronie, może tam będzie latwiejsmile podaję link :
      www.suwaczek.pl/
      • tatanka-2002 djablica1 - masz suwaczek, 20.07.08, 13:02
        Tylko zmień duże HTTP na małe http.

<a href="HTTP://tickers.baby-gaga.com/p/dev277pb___.png"> Moja
        Mała</a>

Poniżej gotowy suwaczek

Moja Mała
        • ewahewig Re: djablica1 - masz suwaczek, 20.07.08, 13:58

-babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?
          parent=ewa&year=2008&month=10&day=1&babycount=1">Martynka</a>
          • ewahewig Re: djablica1 - masz suwaczek, 20.07.08, 14:02

• ewahewig Re: djablica1 - masz suwaczek, 20.07.08, 14:03

• ewahewig Re: djablica1 - masz suwaczek, 20.07.08, 14:06
                Tatanka,jestes kochana,wlasnie o ten astrologiczny suwaczek mi
                chodzilo!A Ty mi gotowca przyslalas-naprawde dziekuje!Po trzech
                probach odpalilo,juz tam nic nie zmienialam,bo jak zaczelam zmieniac
                to efekt widac w dwoch moich poprzednich postach.Normalnie az sie
                spocilam-dobrze,ze mam fajny dezodorant.Jeszcze raz dzieki i
                pozdrowionka,a i pozostalym dziewczynom,ze tak od razu pobiegly z
                pomoca duzo buziaczkow.Pa
                • ewahewig Re: djablica1 - masz suwaczek, 20.07.08, 14:09
                  Ale zas szajs!Czemu mi sie nie wyswietlilo tak jak w poprzednim
                  poscie?Chyba sie poddam!
                  • filmonrob3 Re: djablica1 - masz suwaczek, 20.07.08, 14:54
                    ja tez bym chciała tylko ciekwae czy wyszło ?
                    • filmonrob3 Re: djablica1 - masz suwaczek, 20.07.08, 15:00

<a href="HTTP://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?
                      parent=ewa&year=2008&month=10&day=1&babycount=1"> Moje Maleństwo</a>

W ustawieniach klej to, co jest powyżej, tylko "HTTP" zmień
                      na "http" -
                      zrobiłam tak ale chyba trzeba cow wiecej bo mi nie wysło ja jestem
                      za tepa na te sprawysad((((((((((((((((

wkleiłam w ustawieniach i wcisnełam zapisz a ty nic no trudno nie
                      wszystkim sie wyszystko udaje sad(

• filmonrob3 Re: djablica1 - masz suwaczek, 20.07.08, 15:15
                        a teraz
                        • filmonrob3 Re: djablica1 - masz suwaczek, 20.07.08, 15:21
                          nie wiem ja to cholerstwo uruchomic za chwile bede wkurzon asmile)) ide
                          spac

<embed src="babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?
                          parent=Monika&year=2008&month=9&day=29&babycount=1"
                          type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120"
                          height="180"></embed>

• filmonrob3 Re: djablica1 - masz suwaczek, 20.07.08, 15:25
                            nie lu7bie tego na tej stronce pokazuje mi 212 dni a tu 5 mam to w
                            du....

pa smile)

<embed src="babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?
                            parent=Mommy&year=2009&month=2&day=17&babycount=1"
                            type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120"
                            height="180"></embed>
                            • filmonrob3 Re: djablica1 - masz suwaczek, 20.07.08, 15:36
                              tylko sie nie smiac to juz ostatni próba
                              • filmonrob3 Re: djablica1 - masz suwaczek, 20.07.08, 15:50

• ewahewig Re: djablica1 - masz suwaczek, 20.07.08, 17:37
                                  Monika,siadaj i sie nie poddawaj!Ja wlasnie wstalam z popoludniowej
                                  sjesty i juz chyba wiem gdzie mi sie to wszystko klinuje.Otoz w
                                  ustawieniach mam to zapisane poprawnie,a jak pisze posta,to w tym
                                  okienku,w ktorym sie pisze,pod tymi malymi dwiema kreseczkami,w
                                  miejscu na sygnaturke,caly czas mam wyswietlona ta strone,ktora mi
                                  nie odpalala.Wiec napiszcie mi-Tatanka,to do Ciebie ta prosba,moj
                                  kochany przewodniku-jak zrobic,zeby mi wskoczyla tam ta poprawna?
                                  Powtarzam,ze w ustawieniach sygnaturki mam juz zapisana ta
                                  prawidlowa!
                                  • ewahewig Re: djablica1 - masz suwaczek, 20.07.08, 17:40
                                    Nie moge,teraz bez niczego wskoczylo!Wniosek?Po zapisaniu sygnaturki
                                    trzeba wylaczyc kompa(jak spalam to byl wylaczony),a po ponownym
                                    uruchomieniu wskakuje to nowe.Sprawdzam jeszcze raz-sorki,ze robie z
                                    tego watku tasiemcasmile
                                    • ewahewig Re: djablica1 - masz suwaczek, 20.07.08, 17:45
                                      Kurde,Monika,dziala!!!Moj oproszczony przepis?Musisz sie zwrocic z
                                      ogromniasta prosba do Tatanki o takiego gotowca jak mi zrobila,a jak
                                      ona Ci to przesle,to wkleisz w ustawieniach sygnaturki,wylaczasz
                                      kompa,idziesz spac a jak wstajesz-zalaczasz i masz!Ciekawe czy to u
                                      Ciebie to zda egzaminwink))Tatanka,jeszcze raz dzieki,Ty to tega glowa
                                      jestes!
                                      • 80misia Re: djablica1 - masz suwaczek, 20.07.08, 21:52

• 80misia Re: djablica1 - masz suwaczek, 20.07.08, 21:54
                                          próba
                                          • djablica1 Próba 21.07.08, 08:21
                                            Dziękuję za pomoc dziewczyny smile
                                            • djablica1 Kurde.... 21.07.08, 08:26
                                              zrobiłam tak jak mówiłaś tatankosad
                                              Coś jednak nie wychodzi,nawet się wylogowałam specjalnie po
                                              zapisaniu suwaczka....hmmmm
                                              • djablica1 A jednak działa----dziękuję :):) 21.07.08, 08:26

• tatanka-2002 Ewahewig 21.07.08, 12:12
                                                  Zasada jest taka, ze pomimo iż "klepniesz" zapisz,
                                                  to gazeta musi się zauktualizować i zamknać sesję.
                                                  Czasem trwa to nawet dwa dni.
                                                  Znowu wyświetla Ci się cały link, więc wykasuj to co nasz w
                                                  ustawieniach i przekopiuj jeszcze raz to co ja Ci napisałam.
                                                  Nic nie kombinuj i poczekaj aż samo wskoczy.
                                                  • tatanka-2002 suwaczek Filmonrob 21.07.08, 12:13
                                                    Moja maleńka Majeczka
                                                  • tatanka-2002 Re: suwaczek Filmonrob 21.07.08, 12:17
                                                    Ten wcześniej ma link ewyhewig, ale poniżej zamieściłam Twój.
                                                    Zamień tylko wielkość literek i nie kombinuj nic więcej.

<a href="HTTP://babystrology.com/tickers/baby-ticker-
                                                    glass.swf?parent=Monika&year=2008&month=9&day=29&babycount=1"> Moja
                                                    maleńka Majeczka</a>

Oto dowód, ze działa

Moja maleńka Majeczka
                                                  • filmonrob3 Re: suwaczek Filmonrob 22.07.08, 07:36
                                                    mam tak w ustawieniach i juz kilka razywyłaczałam lapka i nic cały
                                                    czas jest tak
                                                  • filmonrob3 Re: suwaczek Filmonrob 22.07.08, 07:38
                                                    wiec za kazdym razem recnie usuwa polowe tego linku i wtedy załapuje
                                                    nie wiem co sie dzieje sad ale dobrze ze chociasz tam moge , ta
                                                    trzecia i czwarta linkjke musze usunac tak jak by mi sie cos z
                                                    kopiował ale tylko w tym okienku co pisze odpowiedz bo w
                                                    ustawieniach jest ok
                                                  • filmonrob3 Re: suwaczek Filmonrob 22.07.08, 07:47
                                                    miałam tam spacje wcisnięta smile) co człek slepy to slepy smile) tatanka
                                                    i Ewa bardzo wam kobitki dziekuje i niech wa bozia dzieciach
                                                    wynagrodzismile)) i oby szybko i łatwo sie rodzile oczywiscie o
                                                    czasie smile)
                                                  • filmonrob3 Re: suwaczek Filmonrob 22.07.08, 07:49
                                                    dzieki dzieki
                                                    pisze jak paralityk bo jedna reka a druga kota trzymam bo na
                                                    uwielbia latac po klawiaturze jak pisze smile) ale fajnie ze wkoncu
                                                    jest ok
                                                  • tatanka-2002 Re: suwaczek Filmonrob 22.07.08, 18:56
                                                    Nie ma za co smile
                                                    Co do tych dzieci, to ja na obecnym chwilowo zawieszam "produkcję".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka