agnieszka_1979 06.08.08, 19:01 czy u Was też może pojawia się wciek z sutka? Myślę,że to normalne, ale tak się zasantawiam, czy wszystko ok. Czasem troszkę pobolewa...I tylko z jednej na razie tak sie dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rooms Re: wyciek z sutka 06.08.08, 19:32 mi to wygląda na siarę, czyli wszystko w porządku. Zazdroszczę, bo ja ciągle nie mam. Wiem, że to nie jest reguła, że siara pojawia się pzed porodem, ale jakoś tak pokrzepiająco by na mnie podziałała, a tak zastanawiam się, czy będę miała mleczko dla malutkiej... Odpowiedz Link Zgłoś
madzienka82 Re: wyciek z sutka 06.08.08, 19:40 No to witam w klubie z jednej piersi to dosłownie cieknę!! Aż sie zastanawiam czy później nie będzie tak,ze tylko w jednej będę miała pokarm...Normalnie jak na noc nie założę jakiegoś stanika pod piżamę to mam zalane prześcieradło (nie licząc piżamy oczywiście). Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
vivianna_82 Re: wyciek z sutka 06.08.08, 21:49 Agnieszka, to siara niczym się nie martw mi zaczelo cieknąć już jakiś czas temu - najpierw z jednej piersi, potem z obu. POtem miałam jakiś czas przerwy, potem znowu iekło i znowu przerwa... pojawia się i znika czasem z jednej, czasem z obu... Odpowiedz Link Zgłoś
krispii Re: wyciek z sutka 06.08.08, 21:57 Ja też mam takie wycieki Jak leżałam w szpitalu teraz to mąż musial mi kupic wkładki bo zalewało mnie Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_1979 Re: wyciek z sutka 06.08.08, 22:12 Wielkie dzięki dziewczyny za odpowiedzi. Teraz jestem spokojniejsza... Odpowiedz Link Zgłoś