kszymanowska 17.09.08, 22:46 Kochane administratorki, chyba musimy się do Was uśmiechnąć o następną tabelkę, bo zaczęły się porody. Może taką kto, kogo, kiedy i jaki był termin porodu, a kiedy nastąpił poród? A potem fotoforum naszych malusińskich? Pozdrowienia Karolina (36tc) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edie70 Re: ja też popieram prośbę :) 18.09.08, 10:56 może znajdę się chociaz w nowej tabelce Odpowiedz Link Zgłoś
rooms Re: ja też popieram prośbę :) 18.09.08, 13:50 hej dziewczyny, tabelkę da się zrobić Tylko zaznaczam, że nie będzie to tabelka od vanike, gdyż ta używana jest na zamkniętym forum październikówek - tam była pierwsza. Mogę zrobić tabelkę w dokumentach google, jak nasza tabelka wg teminów porodu (niestety, do niej nie mam dostępu - nie mogę jej edytować i uzupełnić). Co chciałybyście, żeby tam się znalazło? - nick - płeć (czy od razu imię) dziecia - planowany termin porodu - urodzinki - waga i cm coś jeszcze? ps. a fotoforum już jest... Odpowiedz Link Zgłoś
rooms i malutka prośba 18.09.08, 14:00 może jest ktoś chętny, komu mogłabym przesłać w razie czegoś backup tabelki? najlepiej z kontem na gmail.com i późnym terminem październikowym Termin mam na 3.10, więc różnie może być z rozpakowaniem, a pozostałe administratorki (sysunia-leniwca i e-milie) również w rozkroku między domem a szpitalem... Odpowiedz Link Zgłoś
akun73 Re: i malutka prośba 18.09.08, 15:02 Ja jetem raczej pod reka, termin 23 pazdziernika, ale konto mam tylko na gazecie i onecie. Odpowiedz Link Zgłoś
rooms Re: i malutka prośba 18.09.08, 15:06 dzięki, Akun! jeszcze jedno - nie chcę nikogo wrzucać do tabelki bez zgody i wbrew woli, więc mam prośbę o wpisywanie się mam w miarę możliwości w wątku "nasze dzieci" (przyklejony) - wtedy nie będzie wątpliwości, kto chce być w tabelce. Odpowiedz Link Zgłoś
akun73 Re: i malutka prośba 18.09.08, 15:12 Zrozumialm, ze tabelka ma powstac przed, z przewidywanem terminem porodu, a pozniej bedaiemy ja nowymi faktami uzupelniac Odpowiedz Link Zgłoś
rooms Re: i malutka prośba 18.09.08, 15:46 tabelka z terminami porodów już jest, choć co prawda dawno nie uzupełniana. Ja zrozumiałam, że robimy taką tabelkę stricte "dzieciową" - czyli wpisujemy po urodzeniu. tak??? Odpowiedz Link Zgłoś
rooms tabelka już jest! 21.09.08, 01:35 i pierwsza wpisana - gratulacje dla Justyny!!!! świeżo upieczone mamy zapraszam do wątku na samej górze "nasze dzieci" - wpiszcie się, żebyśmy wiedziały, że na pewno chcecie znaleźć się w tabelce Odpowiedz Link Zgłoś
akun73 Re: ja też popieram prośbę :) 18.09.08, 14:58 moze tak: nick / termin porodu / porod / imie dziecka/ waga + wzrost / miasto Odpowiedz Link Zgłoś
ewazuza i ja popieram-chociaz juz byla o tym mowa 18.09.08, 10:12 tylko chyba sie nie spieszyli z przysłaniem tabelki czy coś Odpowiedz Link Zgłoś
akun73 23 pazdziernik 18.09.08, 10:27 wg usg w 13 tg, ponoc te jest najbardziej wiarygodne. Odpowiedz Link Zgłoś