zabulka29 20.04.09, 11:18 Dziewczyny, czy ktoras z Was miala podobny problem. Ostatnio zrobilam badania tarczycy i mam obnizone TSH. Podobno to sie zdarza po ciazy. Lekarz nie bardzo wiedzial dlaczego, wiec jestem w trakcie dodatkowych badan.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
igabart Re: tarczyca - obnizone TSH 21.04.09, 23:56 Cześć ja też tak mam,obniżone TSH,a ft3 i ft4 ok.Zrobił mi lekarz tez USG i wyszedł jakiś guzek.Mam się pokazać w czerwcu.Ja ciągle karmię małego piersią i nadal nie mam okresu-mam nadzieję,że to obniżone tsh jest związane jeszcze z burzą hormonów,a nie z choroba,oby.A jak się czujesz?Szybko chudniesz,masz nerwy,jest Ci gorąco? Odpowiedz Link Zgłoś
zabulka29 Re: tarczyca - obnizone TSH 22.04.09, 12:12 ja zawsze bylam chuda . Wrocilam do wagi sprzed ciazy. Co do nerwow to raczej w normie, uczucia goraca tez nie mam. Tez karmie piersia i nie mam jeszcze okresu. I tez mam sie za jakis czas pojawic na kontroli. Mysle, ze to jednak zwykle zawirowania hormonalne, ale wola sie upewnic. Robilam USG tarczycy i lekarz powiedzial, ze sa tam jakies milimentrowe zmiany, ale on podejrzewa, ze to czesci tarczycy (nie pamietam jak sie to dokladnie nazywa). Odpowiedz Link Zgłoś