rengur 23.06.09, 10:43 Jak w temacie. Ale taki co szybko mierzy i dobrze wskazuje temperaturę bo moje dziecko jest bardzo niecierpliwe w tym względzie... w domu mam już 2 i każdy pokazuje inną temperaturę i to znacznie zaniżoną. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cui Re: Proszę polecić mi termometr 24.06.09, 08:39 Polecam Braun PRT 1000 allegro.pl/item664204286_termometr_cyfrowy_braun_prt_1000_miekka_koncowka.html Mamy go od urodzenia Mikołaja, mierzy bardzo szybko i dokładnie. Można mierzyć nim temperaturę pod pachą, w ustach, w pupie. My u Mikołaja nadal wybieramy to ostatnie miejsce Odpowiedz Link Zgłoś
niuta_s Re: Proszę polecić mi termometr 24.06.09, 09:29 polecam firmy microlife - obojętne czy termometry czy ciśniomierze, szybki pomiar, od razu wynik. Mam do pomiaru czołowego (uszny też dobry) Microlife produkuje sprzęt medyczny - poczytaj opinie w necie, za termometr więcej jak 100 pln nie zapłacisz. (nie polecam produktów firm które robią też odkurzacze, suszarki etc) Odpowiedz Link Zgłoś