fajnyrobal 17.11.09, 21:07 Nie wywiało cię, bo ponoć mocno u was duje? Jak u nas w Zakopanem , jak warsiawioki przyjadą Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m0nalisa Re: Mona 18.11.09, 00:13 wieje na maxa i pada ale tak tu zima wyglada brrrr Odpowiedz Link Zgłoś
24lena Re: Mona 18.11.09, 10:49 Ponoc w tym roku ma byc u nas zima stulecia,czyli pewnie max -5 stopni,hahaha u mnie juz anglicy rury ocieplaja zeby woda nie zamarzla Plus jest taki,ze po tylu latach w anglii w zeszlym roku udalo mi sie wreszcie ukulac miksoskopijnej wielkosci balwana dla mojego Gnojka,ktory oszalal jak zobaczyl snieg zamiast deszczu.... A leje juz chyba drugi tydzien jesli moge sie wtracic do tej rozmowy ,hehehe :] Odpowiedz Link Zgłoś
m0nalisa Re: Mona 18.11.09, 14:23 lenka my mielismy sniegu duzo i chyba z tydzien poltora lezal wiec to juz byla zima stulecia a balwan stal odnawiany co kilka dni wiec rewelka nie trzenba dzieciom sniegu na obrazkach pokazywac. Odpowiedz Link Zgłoś
24lena Re: Mona 18.11.09, 15:09 Bu hahaha masz racje z tymi obrazkami.Igor chcial balwana do lodowki wsadzic ech zobaczymy jak bedzie w tym roku...moze byc mrozno byle nie deszczowo! Odpowiedz Link Zgłoś
fajnyrobal Re: A u nas 18.11.09, 17:27 dla odmiany, zamiast zimy będziemy mieli wiosnę stulecia. Na to się zanosi. Jak na razie, koniec listopada, a temperatury 13-17 stopni i słoneczko świeci Śnieg to zobaczymy jak zajrzymy do zamrażarki Żeby nie było tak różowo, to grypa u nas szaleje, że hej. Świńska ponoć też. Odpowiedz Link Zgłoś