bubasio 01.03.10, 23:40 ma skurcze co 5 min i kazali im zostać już się nie mogę doczekać mojej chrześniaczki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fajnyrobal Re: JERZYNKA RODZI :) 02.03.10, 00:21 &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& &&& za szybki i bezbolesny. Odpowiedz Link Zgłoś
baskokvet Re: JERZYNKA RODZI :) 02.03.10, 08:20 no i no i ...... Już chyba jest? Odpowiedz Link Zgłoś
bubasio sorki, mam kłopoty z netem :) 02.03.10, 18:05 już melduję KALINKA urodziła się o 1:20 i waży 3950 i jest uroczym pulpecikiem, podobnym podobno do Sylwii jak była mała Odpowiedz Link Zgłoś
asienka247 Re: sorki, mam kłopoty z netem :) 02.03.10, 19:13 Gratulacje!!!słuszna waga Odpowiedz Link Zgłoś
kamila_21 Re: sorki, mam kłopoty z netem :) 02.03.10, 21:10 Super!!!! Gratulacje dla Jerzynki i witamy Malutka na swiecie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anna_sla Re: sorki, mam kłopoty z netem :) 03.03.10, 07:27 serdeczne gratulacje!! Piękna waga maluszka Odpowiedz Link Zgłoś
fajnyrobal Re: sorki, mam kłopoty z netem :) 03.03.10, 17:27 Gratulacje i niech Kalinka rośnie zdrowo Sobie zdrowo waży pannica Odpowiedz Link Zgłoś
shemsi1 ale wialgachna! 03.03.10, 09:03 ale rodzicow ma wysokich... fajnie ze jerzynka ma upragniona córeczke... ciesze sie ogromnie! gratulacje wielkie Sylwia!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jopi76 Re: JERZYNKA RODZI :) 03.03.10, 19:54 GRATULACJE DLA JERZYNKI !!! kawał baby powiła Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy_nka dzięki dziewczyny 07.03.10, 13:39 w sumie poród trwał 5 i pół godziny. Od 20 do 1:20. W szpitalu byliśmy po 23, skurcze co 5 minut, a Pani powiedziała, że nie wyglądam jakbym miała rodzić bo byłam w dobrym humorze i miałam słabe te skurcze. trafiłam na cudną położną, tę samą co przy Michale. Silne skurcze zaczęły się o 1 ale główka była wysoko i pomyślałam, że to koniec: będę się męczyć jeszcze ze 2 godziny. Szkoda że nie zrobili usg bo by odradzili poród na krzesełku - tak to sobie mozna przeć małe dzieci. I faktycznie. Michał 3 kg to luzik- parcie bajka, ale Kalina 4 kg. Nie powiedzieli, że to główka już idzie i nie wiedziałam, czemu mi nogi wyrywa ze stawów i się darłam jak przy pierwszym porodzie (baaaaardzo głośno) . Jakbym wiedziała, że to główka tobym się skupiła żeby było już po wszystkim. No i na koniec było szycie i sprawdzanie czy wszystko ok a ja tego NIENAWIDZĘ. Chciałam żeby sobie poszli, nie szyli i nie badali. Lekarze się obrazili, histeryzowałam gorzej niż ktokolwiek przy porodzie.Mogliby łaskawie na godzinę sobie pójść, nie uciekłabym. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy_nka Re: dzięki dziewczyny 07.03.10, 15:40 fotoforum.gazeta.pl/u/jerzy_nka.html Odpowiedz Link Zgłoś
fajnyrobal Re: dzięki dziewczyny 07.03.10, 16:46 Jerzynka jaki ona jest słodki pucek! Zdjęcie z uśmiechem jest zabójcze, czy mi się wydaje, czy ma dołeczek w brodzie? Śliczna dziewuszka. Odpowiedz Link Zgłoś
shemsi1 Re: dzięki dziewczyny 09.03.10, 11:00 ale fajna!!!!!!!!! niesamowicie, noworodek z TAKIM usmiechem!!!!!!! sliczna Odpowiedz Link Zgłoś
azzure1 Re: JERZYNKA RODZI :) 11.03.10, 21:38 Z poślizgiem, ale szczerze - GRATULACJE!! Kawał baby - no ale rodzice wysocy, to i latorośl wielka Śliczny noworodek, ten uśmiech jest zabójczy No i dziewczyna!!! I imię ładne - słowem, cieszę się bardzo! Odpowiedz Link Zgłoś
aintha Re: JERZYNKA RODZI :) 19.04.10, 21:06 och ale ŚLICZNA Panienka!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gratulacje dziewczynki Niech zdrowo rośnie --------------------------- | Dzieciaczkowo|Filmowo|Piosenki i wierszyki dlaDziecióf Odpowiedz Link Zgłoś