zuza27 Re: Pępek świata 18.01.06, 20:18 Wynik calkiem dobry bo 23! Sraram sie byc dobra mama ale wszystko ma swoje granice! Nasze pociechy tez bywaja rozne i maja wiele humorków!!! Ajakos trzeba nad tym zapanowac! Duzo mowic i tlumaczyc czasem prosic a czasem kazac! Pozdrawiam was! Odpowiedz Link Zgłoś
evienna Re: Pępek świata 11.04.07, 21:42 Mi wyszło 24 To chyba dobry wynik nie? Jestem mamą 3,5-letniej Majeczki, a córkę urodziłam w wieku....uwaga.....19 lat O tym jakim się będzie rodzicem nie decyduje tylko jego wiek jak widać Odpowiedz Link Zgłoś
jacksparrow1 Re: Pępek świata 12.04.07, 16:44 Mi wyszlo 22.Ale cos pytanie 9 jakies takie dziwne. W pytaniu wyraznie jest ze dziecko jest niezadowolone jak mamusia rzuca haslo "wracamy do domu" a w odpowiedziach ktore mamy wybrac jest odpowiedz sugerujaca ze dziecko nie lubi placu zabaw.Albo ja jestem nie wyspana i nie rozumiem pyania, albo to jest wyzsza szkola jazdy na wrotkach. Odpowiedz Link Zgłoś
olamazur Re: Pępek świata 13.04.07, 15:11 A mnie wyszło 30 punktów i dostałam reprymendę - że nie umiem stawiać granic, dziecko wejdzie mi na głowę i inne takie... Ale tylko się lekko uśmiecham, bo jednak mam przekonanie, że postępuję słusznie ) Gniewać się za krawat wrzucony do wanny? Przenigdy! Skarcić za kolejny rysunek, bo papiery sie walają? To by była zbrodnia! Nie nosić 3-miesięczniaka, który płacze? Nosiłam, nawet jak nie płakał, a co dopiero płaczącego... Cieszę się na weekend i 2,5 dnia rozpieszczania synka ) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś