aisinom1 17.06.10, 18:41 ktos tu jeszcze zaglada? spodziewa sie kolejnego nalenstwa rok po roku? jak tu forum rozkecic? ja mam coreczke 10mcy i gdy bedzie miała 15mcy to pojawi sie jej rodzenstwo , jeszce płci nie znamy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maks_olo Re: halo-jest tu ktos? 18.06.10, 10:03 ja zaglądam tu codziennie i pisze zaraz jak ktoś napisze ja już mam dzieciaki rok po roku i na razie kolejnych nie planuję też myślałam nad rozkręceniem, ale pomysłów bak no i przede wszystkim - GRATULACJE Odpowiedz Link Zgłoś
emma_me Re: halo-jest tu ktos? 18.06.10, 12:08 fajnie, że jesteście dziewczyny, może uda się rozkręcić to forum. Przecież jest tyle tematów spraw do obgadania. Mam wrzucone forum do ulubionych , zaglądam tu ale jakoś tak pusto. Odpowiedz Link Zgłoś
donasss Re: halo-jest tu ktos? 18.06.10, 12:50 Ja też jestem, też zaglądam tu często i jestem za rozkręceniem forum. Odpowiedz Link Zgłoś
wucha Re: halo-jest tu ktos? 18.06.10, 21:22 ja też staram się zaglądać codziennie. Jak nie, to co drugi dzień U mnie też jest różnica 15 miesięcy i pierwsza córeczka Ryś ma obecnie 5 tygodni Odpowiedz Link Zgłoś
aisinom1 WUCHA 18.06.10, 22:16 Wucha pisz tu szybciutko wszystko, jka sobie zycie poukladałas, zeby wszytko grało, jka polaczyc obowiazki? Jaka córeczka jest juz "duza" co potrafi.Rys czy jest grzeczny, ladnie spi? Kurcze kazde jest inne i nie wiadomo jaki mi sie egzemplarz trafi. Odpowiedz Link Zgłoś
aisinom1 Re: WUCHA 18.06.10, 22:18 jka mozesz to w nowym watku, co by tam mozna byli pisac do ciebie pozdrawiam, Monika Odpowiedz Link Zgłoś