27.07.10, 18:54
ktoś mię może pamięta ??
Obserwuj wątek
    • fajnyrobal Re: hejka:D 27.07.10, 23:30
      Nooo... tak jakby tongue_out
      • asienka247 Re: hejka:D 28.07.10, 22:31
        Pamiętam!! co u Ciebie??
        smile
        • baenshee Re: hejka:D 30.07.10, 02:31
          A u mnie jak w telenoweli tongue_out Połączenie Klanu i Niewolnicy Izaury mogłabym nagrać bez scenariusza tongue_out Lenor wdal się w mamusie całkowicie, rośnie mi niezła maupa tongue_out jej tekściory przechodzą powoli do historii .Tatuś Lenusi ma nowe dziecko,w związku z czym używanym nie przejmuje się wcale. Tym sposobem - Lena ma braciszka,a ja na razie spokojne sumienie ,bo wszak jedynaczką nie jest tongue_out Raz szczon zrobił coś jak trzatongue_out Mógłby sie tylko troszku bardziej Lencią przejmować,ale ona ,jako juz powiedziane było,za mamusia się wdała - daje radę tongue_out Mieszkam sobie z braciszkiem moim młodszym,kobietka jego (ja ich poznałam offkors) i z dwoma typkami z Dolnego Śląska. Typki moje sa boskie i kochane i pomagaja jak mogą tongue_out A od ostatniego razu z Wami tyle się zdarzyło,że szkoda gadać tongue_out Byłam w totalnym gównie,ale wypłynęłam i nawet za bardzi nie śmierdze tongue_out a co u Was ?? Widzę,że forum zamarło. Cisza tu jakas tongue_out
          • m0nalisa Re: hejka:D 30.07.10, 03:35
            Benek sto lat cie nie bylo. Milo czytac ze dobrze u ciebie.
          • fajnyrobal Re: hejka:D 30.07.10, 10:09
            Ano zamarło. To weź je trochę porozkręcaj, bo ja już nie mam siły. smile
            • kamila_21 Re: hejka:D 30.07.10, 11:49
              Witaj Bean!! Sto lat Cie nie bylo!!
              U mnie do dupy (czytaj watek wyzej) ale ciesze sie ze u Ciebie sie
              poukladalo, to daje mi wiare ze z kazdej sytuacji jest wyjscie wink
              • ziegula Re: hejka:D 30.07.10, 21:20
                oczywiscie, ze Cie pamietamy.. ja tez niedawno wrocilam po
                przerwie.. a tutaj niestety cisza..
                • rennya Re: hejka:D 15.08.10, 13:05
                  lato to zły czas na powrotytongue_out
                  • fajnyrobal Re: hejka:D 31.08.10, 22:49
                    No. To lepsza pora na odloty tongue_out
                    • izabella_g Re: hejka:D 02.09.10, 15:37
                      wracam))
                      podaj parę tych przykładowych tekstów młodej, bo jestem zaintrygowana)))
                      • shemsi1 Re: hejka:D 01.10.10, 18:57
                        chyba u kazdej z nas zycie w biegu sie toczy... smile fajnie ze ci sie układa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka