baenshee 27.07.10, 18:54 ktoś mię może pamięta ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baenshee Re: hejka:D 30.07.10, 02:31 A u mnie jak w telenoweli Połączenie Klanu i Niewolnicy Izaury mogłabym nagrać bez scenariusza Lenor wdal się w mamusie całkowicie, rośnie mi niezła maupa jej tekściory przechodzą powoli do historii .Tatuś Lenusi ma nowe dziecko,w związku z czym używanym nie przejmuje się wcale. Tym sposobem - Lena ma braciszka,a ja na razie spokojne sumienie ,bo wszak jedynaczką nie jest Raz szczon zrobił coś jak trza Mógłby sie tylko troszku bardziej Lencią przejmować,ale ona ,jako juz powiedziane było,za mamusia się wdała - daje radę Mieszkam sobie z braciszkiem moim młodszym,kobietka jego (ja ich poznałam offkors) i z dwoma typkami z Dolnego Śląska. Typki moje sa boskie i kochane i pomagaja jak mogą A od ostatniego razu z Wami tyle się zdarzyło,że szkoda gadać Byłam w totalnym gównie,ale wypłynęłam i nawet za bardzi nie śmierdze a co u Was ?? Widzę,że forum zamarło. Cisza tu jakas Odpowiedz Link Zgłoś
m0nalisa Re: hejka:D 30.07.10, 03:35 Benek sto lat cie nie bylo. Milo czytac ze dobrze u ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
fajnyrobal Re: hejka:D 30.07.10, 10:09 Ano zamarło. To weź je trochę porozkręcaj, bo ja już nie mam siły. Odpowiedz Link Zgłoś
kamila_21 Re: hejka:D 30.07.10, 11:49 Witaj Bean!! Sto lat Cie nie bylo!! U mnie do dupy (czytaj watek wyzej) ale ciesze sie ze u Ciebie sie poukladalo, to daje mi wiare ze z kazdej sytuacji jest wyjscie Odpowiedz Link Zgłoś
ziegula Re: hejka:D 30.07.10, 21:20 oczywiscie, ze Cie pamietamy.. ja tez niedawno wrocilam po przerwie.. a tutaj niestety cisza.. Odpowiedz Link Zgłoś
izabella_g Re: hejka:D 02.09.10, 15:37 wracam)) podaj parę tych przykładowych tekstów młodej, bo jestem zaintrygowana))) Odpowiedz Link Zgłoś
shemsi1 Re: hejka:D 01.10.10, 18:57 chyba u kazdej z nas zycie w biegu sie toczy... fajnie ze ci sie układa Odpowiedz Link Zgłoś