Dodaj do ulubionych

Świeta z dziećmi

07.04.12, 19:59
Oczekujecie, ze przyjdą, przyjadą, Wy idziecie do nich, czy to bez znaczenia?
Starszy przyjechał z kolegą i za chwilę w niedzielę w nocy wylatuje. Lubię jak jest w domu ,a w święta w dwójnasóbsmile. Nie wyobrażam sobie, ze mogłoby go nie być ale nie wiem czy zawsze tak będzie.sad
Wesołych Świąt!
Obserwuj wątek
    • mamamira Re: Świeta z dziećmi 07.04.12, 22:09
      Moje przyjdą jutro na śniadanie a w drugi dzień idziemy do córki.Dla mnie jest to bez znaczenia czy spotykamy się u nas czy u nich,najważniejsze ze razem.
      Wesołych świąt
      • bi_scotti Re: Świeta z dziećmi 08.04.12, 05:07
        Swiat nie obchodzimy, radosnie korzystamy z long weekend'u smile Zdecydowanie bez dzieci tongue_out
        • czarna9610 Re: Świeta z dziećmi 09.04.12, 17:52
          Na razie córka spędza święta z nami. Nie wiem jak to będzie wyglądało za ileś lat.
    • aandzia43 Re: Świeta z dziećmi 10.04.12, 09:44
      My niereligijni, a święta traktujemy, jak kolejną okazję do spotkania się w gronie rodzinnym. Dziecię przyszło, ciasto własnoręcznie upieczone przyniosło, moje wyroby kulinarne pożarło. Było fajnie. Jak zwykle smile
      Jak się przeprowadzi do innego miasta to pewnie będzie różnie.
    • kasiak37 Re: Świeta z dziećmi 10.04.12, 17:13
      jako ze mieszkaja z nami to bylywink.Do corki przylecial chlopak i tez spedzal swieta z nami.A ze przyjechali tez moi rodzice to byly bardzo udane swietasmile
      • verdana Re: Świeta z dziećmi 16.04.12, 20:46
        Wyjechalismy - córka razem z nami, syn z narzeczoną zostali i spędzili święta u siebie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka