rozmarynka5 13.08.04, 11:23 Witam, jestem właśnie na etapie poszukiwania niani do mojego 5 miesięcznego synka i trafiłam na fajną stronę w internecie www. niania.pl - może jeszcze ktoś byłby nią zainteresowany. Pozdrawiam, Rozmarynka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rozmarynka5 Re: www.niania.pl 13.08.04, 11:46 A i jeszcze mam małe pytanko może któraś z Was trafiła na podobne strony w internecie, jeżeli tak to byłabym wdzięczna za podanie adresów. Pozdrawiam, Rozmarynka Odpowiedz Link Zgłoś
kemp23 www.niania.pl - wrzesien 15.08.04, 21:08 CZesc .......... Niania mojej coreczki bedzie wolna od wrzesnia, bo Mała idzie do przedszkola.Polecam Ja z calego serca. Duzo z dzeckiem pracuje, czyta, rysuje,wymysla nowe zabawy.Czula, potrafi dziecko zaineresowac nowymi zabawami. Chcialabym Jej pomoc w znalezieniu nowej pracy. Prosze o kontakt- odpowiem na kazde pyt i dam do Niej numer telefonu. Dorota Odpowiedz Link Zgłoś
ania21168 Re: www.niania.pl - wrzesien 15.08.04, 21:39 Mam 11-miesięczną córeczkę- od wrzesnia idę do pracy,poszukuję taniej,solidnej opiekunki,proszę o kontakt 613-80-82. Odpowiedz Link Zgłoś
rozmarynka5 Re: www.niania.pl - wrzesien-DO kemp23 PILNE !!! 15.08.04, 22:36 Podaj proszę jakieś namiary na siebie (e'mail, nr tel.) bo jestem bardzo zainteresowana tym co napisałaś. Ewentualnie jeśli chciałabyś się ze mną skontaktować to podaję namiary na siebie, e'mail: pavj@poczta.fm, tel. 782 77 77 Pozdrawiam, Rozmarynka Odpowiedz Link Zgłoś
rozmarynka5 Re: www.niania.pl - wrzesien-DO kemp23 PILNE !!! 15.08.04, 23:39 Acha, dopiero teraz zorientowałam się że jestem na forum ogólnopolskim, Doroto a gdzie mieszkasz ? bo ja w Gdyni. Odpowiedz Link Zgłoś