Dodaj do ulubionych

Prezent dla 6 latki

28.06.05, 09:10
Prosze o pomoc w wymysleniu prezentu dla mojej 6 letnie córeczki. Już sama
nie wiem co jej kupić mamy w domu baby born wózek dla lalek niezliczona ilośc
innych lalek maskotek itp. Zawsze córka coś wymyslała i mówiła nam co chce
dostać i jeśli nie przekraczało to naszych finansowych możliwości to było ok.
W tym roku stwierdziła że nic nie wymyśli i my mamy teraz pole do popisu.
czekam na podpowiedzi wink
Obserwuj wątek
    • asia9931 Re: Prezent dla 6 latki 28.06.05, 09:21
      Moja 6cio latka uwielbia rower więc na urodziny dostała. Miała mały dostała
      większy, ale to było jej mażenie. Jeśli nie masz pojęcia co mała chce,a ona też
      nie umie powiedzieć, pomyśl co by jej się przydało-może książka albo jakiś
      fajny ciuch(moja jeszcze niedawno nie cieszyła się z ciuchów, a teraz sama mnie
      namawia żeby jej kupić np. gdy wypatrzy jakąś kiecke)
      • ewazak3 Re: Prezent dla 6 latki 28.06.05, 09:45
        w marketach sa takie fajne zestawy do robienia bransoletek i naszyjnikow,farbki
        do malowania na szkle,albo do robienia figurek z gipsu i pozniej tez do
        malowania, albo gry w ktorych wycina sie z papieru stroje i ubiera tez papierowe
        modelki, podobno dziewczynki teraz szaleja na punkcie roznych rzeczy typu
        notesik,gumki itp z Nici albo Didla.
    • lolak11 Re: Prezent dla 6 latki 28.06.05, 14:38
      Ja proponuję grę "Farmer", naprawdę świetna zabawa a dzieciaczki w tym wieku ją
      wprost uwielbiają. Gra polega na chodowaniu zwierzątek i powiększaniu stada
      wygrywa ten kto posiada chociaż po jednym zwierzątku z każdego "rodzaju".
      Wciąga dzieci i dorosłych naprawdę polecam.
      • ewazak3 farmer 05.08.05, 09:27
        kupilam wersje mini tej gry przed wyjazdem na wakacje.gra rewelacyjna,po
        przeczytaniu instrukcji myslalam ze 6-latek sobie nie poradzi ale okazalo sie ze
        jest swietnym farmeremsmile faktycznie wciaga calo rodzinesmile polecam!
    • beata118 Re: Prezent dla 6 latki 28.06.05, 16:14
      Dzieki za pomysły poszukam gry Farmer bo to chyba fajny pomysl ale poszukam
      tych gier gdzie się ubiera lalki. pozdrawiam i jednocześnie czekam jeszcze na
      pomysły dzieki
    • acorns Re: Prezent dla 6 latki 28.06.05, 23:01
      W większych centrach handlowych niedawno pojawiły się stoiska z takimi
      szklanymi bloczkami z grawerowanymi laserowo motywami w środku. Stawia się
      takiego bloczka na podświetlanej kolorowymi diodami podstawce obrotowej i tej
      wygrawerowany w szkle motyw bardzo ładnie odbija światło. A motywów dla małej
      dziewczynki jest sporo do wyboru. Całość będzie kosztowała ok. 90 zł. Jaa
      niedawno dałem taki prezent 7-mio latce i bardzo jej się podobał. Postawiła
      sobie przy łóżku i jej ładnie w nocy świeci.
      • triss_merigold6 Re: Prezent dla 6 latki 28.06.05, 23:07
        Toż to kicz straszliwy i do niczego nieprzydatny. Nie lepiej książkę, grę
        planszową, coś do uprawiania sportu?
        • marripossa Re: Prezent dla 6 latki 29.06.05, 00:32
          Prezenty nie musza byc przydatne i pozyteczne. To ma byc prezent smile Rodzice
          pewnie by czegos takiego nie kupili (chociaz ja bym kupila), bo wlasnie
          nieuzyteczne i niepraktyczne i w ogole wyrzucanie pieniedzy w bloto.
          A dziecku sie spodobal smile
          • ingachw76 Re: Prezent dla 6 latki 24.08.05, 12:45
            Rolki lub łyżwy na zimę - jedno i drugie najlepiej kupić rozsuwane, żeby na dłużej starczyły. Gry Granny - duży wybór. Grę edukacyjną na komputer. Ksiązki z serii "księga", np "Księga ludzkiego ciała".
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka