mama-aga 20.07.05, 12:36 co zrobic gdy 3.5 latek czesto i czasem bez powodu, czasem stara sie cos w ten sposob wymusic... np. nie moge wyjsc bez niej z domu bo jest niesamowity placz. jak madrze i skutecznie postpowac? pomozcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
verdana Re: płacze 20.07.05, 12:38 Wyjść z domu nie zwracając uwagi na płacz. Inaczej bedziesz niewolnikiem własnego dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkowamama Re: płacze 20.07.05, 12:41 Dziewczyno, mój (22msce) też płacze, jak wychodzę. On ma przecież 3,5 roku, nie daj się terroryzować (ja się dałam, opłakuję teraz tego skutki!) Odpowiedz Link Zgłoś
mama-aga Re: płacze 20.07.05, 12:58 dzieki tak tez robie ale jak widze te wielkie lzy...... Odpowiedz Link Zgłoś
pasibrzuszek Re: płacze 20.07.05, 13:02 Ja bym tego tak nie zostawiła. A moze dziecku jest źle z osobą , która się nim opiekuje? Bez powodu to chyba nie płacze??? Odpowiedz Link Zgłoś
gumitex Re: płacze 31.07.05, 15:11 Dowiedz się jak długo płacze, gdy ty wychodzisz. Mój syn uspokajał się błyskawicznie. Była to reakcja na mające nastąpić rozstanie, ale gdy już mnie nie było, nie miał po co płakać, bo już wyszłam. Pierwsze kilka razy wychodziłam przez 30-40 minut i on przez cały ten czas płakał, więc potem wychodziłam szybko i płacz trwał dosłownie 2 minuty. Odpowiedz Link Zgłoś