Dodaj do ulubionych

prezent na chrzest

08.09.06, 22:34
co mozecie polecic jako prezent na chrzest w przypadku, kiedy nie jest sie rodzicem chrzestnym, a medalik i swiety obrazek sa zaklepane przez przyszlych chrzestnych.
Nie chcialabym kupowac ani zabawek ani ubranek. Znak zodiaku wydaje mnie sie tez nienajlepszym pomyslem.
Spotkalyscie sie z jakimis trafionymi prezentami - pamiatkami? Mozecie cos poradzic?
Obserwuj wątek
    • roseanne Re: prezent na chrzest 09.09.06, 01:38
      proponuje wiec do sklepu z dewocjonaliami, jakis obrazek na sciane, biblie dla
      dzieci, do ktorej dolozysz kartke okolicznosciowa itd itp
      • mama-nesika Re: prezent na chrzest 09.09.06, 08:23
        ojjj, a ja nie cierpie takich prezentów. Medaliki, z których założeniem bedzie czekać do I komuni, jakieś srebrne łyżeczki... Żadnej z tego pociechy ani dla dziecka, ani dla rodzicówsad Moja siostra ostatnio na chrziny podarowało stojącą hustawkę - zrobiła furorę, bo chłopczyk ma 5 miesięcy i nie chce z niej zejśćsmile
        na pewno wymyslisz coś fajnego. Może coś do pokoiku, z czego dziecko rzeczywiście bedzie miało uciechę?
        • lina37 Re: prezent na chrzest 09.09.06, 10:12
          zaluz dziecku jakas polise ubezpieczeniowa ,wloz ja w ramki ,zapakuj jak prezent
          a pieniazko dla duzego dziecka jak znalzl
          • 0golone_jajka Re: prezent na chrzest 09.09.06, 13:05
            o kurna, kasa na chrzest.... też mi pomysł sad
            • nangaparbat3 Re: prezent na chrzest 09.09.06, 13:55
              Kupowalysmy przyrodniej siostrzyczce mojej corki - maleńkie złote serduszko,
              zostało bardzo dobrze przyjęte.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka