amma6 22.09.06, 15:18 Wsadzę kij w mrowisko......., tyle tu narzekań na teściowe, a ja mam cudowną teściową. Mądrą, kochającą.....i nie wtrącającą się nam do życia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwkabieniek Re: cudowna teściowa 22.09.06, 15:21 a ile sie znacie? ile jestescie po slubie? mieszkacie razem z tesciowa czy z dala od siebie? Wiesz to wszystko ma wpływ na takie a nie inne sytuacje. Odpowiedz Link Zgłoś
amma6 Re: cudowna teściowa 22.09.06, 15:23 Jestem prawie 8 lat po ślubie, przez pierwsze 4 mieszkaliśmy oddzielnie, ale blisko siebie. A teściowa do 3 lat wychowywała moją starszą córkę. Odpowiedz Link Zgłoś
iwkabieniek Re: cudowna teściowa 22.09.06, 15:55 Ja tez tak mysłałam. Nigdy razem nie mieszkałysmy. Zanmy sie od 7 lat ale niestety... co miłe nie trwa wiecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
jacksparrow1 Re: cudowna teściowa 23.09.06, 01:03 No to gratuluje. Ja tez nie narzekam.Mialam dwa starcia moze z tesciowa i to wszystko a tesciuje mi juz ponad 9 lat, a znamy sie dobre 15.Uwazam ze to niezly wynik. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
syrena2005 Re: cudowna teściowa 25.09.06, 16:27 no coz, nie bede tu wychwalac mojej tescowej pond niebiosa bo byla by to przesada, ale moge z czystem sercem przyznac. ze nam sie uklada bardzo dobrze. prawie 3 lata opiekowala sie wnukiem. jesli mialam zastrzezenia to wszytsko na bierzaco bylo wyjasniane. co roku z zwiazku z wdziecznoscia zabieralismy tescow na wakacje, co prawda troszke bylam wykonczona ale nalezalo im sie... zawsze do dyspozycji i zawsze mila. teraz jak maly chodzi do przedszkola to stwierdzila ze troche sie nudzi w domu i trzymala kciuki zeby nie zachorowal ale w sumie chciala by posiedziec z nim w domu troszke hyhyyh Odpowiedz Link Zgłoś