iwonp 28.08.07, 19:58 Powiedzcie ile z Was marzy o tym zeby wasza coreczka zrobila taka kariere jak DODA i byla uwilbiana przez tlumy, Zreszta oczy mamy Dody mowia wszystko jest tak szczesliwa ze nie musi nic mowic - zreszta ktora z nas by nie byla Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwoniaw to rzeczywiście do przedszkola jej lepiej nie 28.08.07, 20:31 posyłaj, bo jeszcze zobaczy inne wzorce, zechce, nie daj Boże, zostać fizykiem jądrowym albo tłumaczem konferencyjnym i z marzeń mamusi nici... Odpowiedz Link Zgłoś
wypady1 Re: to rzeczywiście do przedszkola jej lepiej nie 07.09.07, 09:27 ja cie to jakies żarty, czy prowokacja, dla kogo Doda jest wzorcem????? I to takim żeby marzyc o tym żeby córka była taka jak ona, no to jaja są jakies..... Pozdrawiam www.wypady.pl Odpowiedz Link Zgłoś
shithead Re: to rzeczywiście do przedszkola jej lepiej nie 15.09.07, 13:30 Nie ma jak disco-polo, z kitem i przytupem. Polish World Class Entertainment dla ciemniactwa ze sciany wschodniej. Odpowiedz Link Zgłoś
scher Re: Marzenie mam zeby corka byla taka gwiazda jak 28.08.07, 21:42 Nie karmić trolla! Odpowiedz Link Zgłoś
ik_ecc Re: Marzenie mam zeby corka byla taka gwiazda jak 28.08.07, 21:51 scher napisał: > Nie karmić trolla! > No co Ty, czemu nie, mnie od razu humorek poprawila. Odpowiedz Link Zgłoś
wieczna-gosia Re: Marzenie mam zeby corka byla taka gwiazda jak 28.08.07, 23:05 no ja prawde mowiac mialabym pewne poczucie porazki wychowawczej, ale zacisnelabym zeby, powtarzalabym sobie "najwazniejsze by byla szczesliwa" i usmiechalabym sie do obiektywu a nastepnego dnia FAKT napisalby "Boze jak ona kocha swa corke Dode"....... Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Marzenie mam zeby corka byla taka gwiazda jak 29.08.07, 11:43 ja marzę o tym ,zeby tatus mojej córci dawał jej zastzryki z testorenu , jak tatuś DOdy po tych zastrzykach bedzie maiał taka ładną figure i taki dmuchany cyc marze o tym i na mysl o tym szczęsliwa jestem ! Odpowiedz Link Zgłoś
alkop5 Re: Marzenie mam zeby corka byla taka gwiazda jak 29.08.07, 12:01 iwonp napisała: Marzenie mam zeby corka byla taka gwiazda jak DODA Witam. Powaliłaś mnie swoim marzeniem. Jeśli już takie wzorce są w marzeniach rodziców, to czarno widzę przyszłość młodego pokolenia Odpowiedz Link Zgłoś
meff Re: Marzenie mam zeby corka byla taka gwiazda jak 06.09.07, 14:53 ROTFLMAO! Doda - szczyt obciachu, pusta blondynka która liczy tylko na tani rozgłos, a śpiewa gó..ane piosenki i kreauje debilną modę, tak z innej beczki u mnie na osiedlu dzieciaki wołają Doda doda zrób mi lo..da chciałabyś pewnie by tak wołali o twojej córeczce? też mi marzenie... za to poprawiłaś mi humor na cały dzień Odpowiedz Link Zgłoś
myelegans Re: Marzenie mam zeby corka byla taka gwiazda jak 29.08.07, 12:33 Kto to jest Doda? Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: Marzenie mam zeby corka byla taka gwiazda jak 31.08.07, 00:42 To ta panienka: video.google.com/videoplay?docid=4974393683539318233&q=doda+u+kuby&total=8&start=0&num=10&so=0&t ype=search&plindex=2 Zaprawde, osobliwe to marzenie miec taka corke..... Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Marzenie mam zeby corka byla taka gwiazda jak 10.09.07, 14:03 O matko, co ze prościuch... Na miejscu Wojewódzkiego zapytałabym, co takiego Doda może mu zrobić, jak będzie o niej źle mówił. Och, jej, gitarzysta słyszał, jak Kuba mówi źle o Dorotce, zgroza. Boże, bron przed takimi pustakami... Odpowiedz Link Zgłoś
gottwald Re: Marzenie mam zeby corka byla taka gwiazda jak 24.09.07, 08:04 dzieki za linka. obejrzalam, bo nie wiedzialam, kim ta panna jest. ale prostactwo! o czym ta dyskusja? to poziom rynsztokowy. leeee. Odpowiedz Link Zgłoś
marysienka110 dla synow 29.08.07, 12:47 szczesliwi moga marzyc o karierze takiej jaka zrobili Andrzej L. i Roman G. Dla jeszcze szczesliwsz<ch matek blizniat mamy wersje Hardcore pt. o dwoch takich co ukradli... ! Odpowiedz Link Zgłoś
femian Re: dla synow 29.08.07, 13:12 Dajcie spokój Dodzie. Ta dziewczyna widać jest dość zagubiona w życiu, ma prostych rodziców, wywodzi się z raczej prostego środowiska to też nie ma sie co dziwić, że w wywiadach gada czasem od rzeczy i niektórzy nie mogą dać wiary w te plotki jakie ma wysokie IQ. Ale moim zdaniem nie ma sie co czepiać tej inteligencji czy tego jakie wychowanie otrzymała. Sytuacja na rynku muzycznym obecnie niestety wygląda tak, że producenci muzyczni wymagają od gwiazdy głównie wykonywania swojej roboty (śpiewania) i robienia wokół siebie mozliwie dużego szumu a nie myślenia. Gdyby "gwiazdy" były zbyt inteligentne pewnie trudniej byłoby na nich zarabiać i podporządkować. Popatrzcie sobie chociażby na takiego Rubika. Za bardzo starał sie postawić na swoim i zaraz pełno znalazło się takich, co starają się żerować na jego talencie a jak się nie udaje to go niszczą. Odpowiedz Link Zgłoś
aluc Re: dla synow 29.08.07, 23:49 tak tak, jak widzę Rubika to od razu płaczę łzami Odpowiedz Link Zgłoś
niewyparzony_jezyk Re: dla synow 30.08.07, 07:59 aluc napisała: > tak tak, jak widzę Rubika to od razu płaczę łzami Tak z ciekawości- a czym jeszcze można płakać, oprócz łez? Odpowiedz Link Zgłoś
justi54 Re: dla synow 30.08.07, 08:25 No ja to na szczęście mam syna, ale jak by mi Dodę do domu na kolację wigilijna przyprowadził to chyba to jedno dodatkowe nakrycie sama bym zjadła z rozpaczy, choinkę podpaliła, aniołka i św. Mikołaja przepędziła (za taki gwiazdkowy prezent). Moja koleżanka powiedziała że wolałaby aby jej syn został gejem niż miał taką żonę. Przepraszam, ale coś w tym jest. Odpowiedz Link Zgłoś
marysienka110 Re: dla synow 30.08.07, 09:04 Kochana, koniec lata mamy, a ty o Wigilii!!! I jeszcze gejow sie czepiasz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
justi54 Re: marysieńka 30.08.07, 11:19 Jak to o wigilii wg Ciebie za wcześnie no przecież na grzyby trzeba iść do wigilijnego barszczu albo uszek. A i o prezentach pomysleć bo potem tłok będzie, no i sklepy będą czynne o 12 dni w roku mniej. Spieszyć się trzeba bardzo jak tylko po 1 listopada pierwsze świąteczne dekoracje sipermarkety wystawią, kolędy zaczną puszczać to od razu należy wpaść w świąteczny nastrój. Co do gejów to ja za a nawet przeciw jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
lucusia3 Re: marysieńka 10.09.07, 09:10 Justi54, a mnie by było kompletnie obojętne jak by wyglądała narzeczona moje syna, gdyby umiała sie kulturalnie zachować przy stole - to, że sobie gdzies tam dla pokazu klnie, tez by mnie specjalnie nie ruszało, gdyby miała podstawową kindesztubę i wiedziała gdzie i ile może sobie pozwolić. No i najważniejsze - gdyby panna w widoczny sposób lubiła moje syna. Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze-zosia Re: dla synow 06.09.07, 17:53 Droga justi54 Ubawiłaś mnie przednio. Oczywiście podpisuję się ręcami i odnóżami pod tym co napisałaś. Mam córkę i mam nadzieję tak ją wychować abyś ewentualnie mogła kwiczeć z radości gdyby przypadkiem nasze dzieci się kiedyś spotkały pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
marysienka110 Re: dla synow 30.08.07, 09:07 > Tak z ciekawości- a czym jeszcze można płakać, oprócz łez? Moze niewyparzonym jezykiem??? Odpowiedz Link Zgłoś
hankam Re: dla synow 30.08.07, 20:18 Można ryczeć. Dzieci albo płaczą łzami, albo ryczą. Odpowiedz Link Zgłoś
marysienka110 Re: dla synow 30.08.07, 09:06 Femian (m/w?), a co Ty wiesz o rynku muzycznym??? Odpowiedz Link Zgłoś
marysienka110 Re: dla synow 31.08.07, 20:57 femian napisała: > znajomy pracuje w sony music Kolezanka ciotki szwagierki brata sasiadki robila kiedys na kasie w Pewexie a maz jej kuzynki z trzeciego malzenstwa wykladal na uniwersytecie! Odpowiedz Link Zgłoś
sammanta Re: dla synow 08.09.07, 16:22 Co wy jesteście jacyś dziwni? Bo to jakieś wielkie halo tam pracować lub mieć znajomych, którzy tam pracują? Odpowiedz Link Zgłoś
gdotb Re: dla synow 14.09.07, 19:04 a propos 'dla synow' Dla synow taka coreczka w przedszkolu, czy szkole to chyba dobrze, bo bzykac co bedzie w WC. Odpowiedz Link Zgłoś
mor_lena Re: Marzenie mam zeby corka byla taka gwiazda jak 30.08.07, 20:46 A ja marzenie mam, żeby moja córka była taka jak Mandaryna i żeby tak pięknie śpiewała, a moje wnuki żeby miały takie imiona, których nie potrafiłabym wymówić. I wtedy moje oczy będą mówiły wszystko, a ja nie będę musiała nic mówić - ale by było fajnie... Odpowiedz Link Zgłoś
karola1008 Re: Marzenie mam zeby corka byla taka gwiazda jak 03.09.07, 00:04 A ja bym chciała mieć córkę jak Doda, a syna jak Rubik... Żartuję oczywiście. Jakbym miała, jak opisani powyżej-podałabym ich ojca do sądu. Też żartuję. Odpowiedz Link Zgłoś
rojo_pajo Re: Ja o tym mażę 06.09.07, 12:12 no to i ja namażę o moim marzeniu. a ja bym chciała żeby mój syn był jak Doda - przebojowy i pewny siebie, córka jak Rubik - delikatna i wrażliwa, a ja żebym była dla nich jak święty Mikołaj i jakby się chcieli zamienić na ciuchy to żebym nie miała z tym problemu ))) www.powiedznie.org Odpowiedz Link Zgłoś
blackforever Re: Ja o tym marzę 06.09.07, 21:50 Może nie marzę o tym aby córka była taka jak Doda, ale żeby miała pensję wysokości pensji Dody to czemu nie? Odpowiedz Link Zgłoś
pusta_literatka Re: Marzenie mam zeby corka byla taka gwiazda jak 06.09.07, 12:00 cóż, zatem gratuluję WYSOKICH aspiracji odnośnie potomstwa. doprawdy graciarnia.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
naprawdetrzezwy Pytasz wszystkich, czy normalnych? 06.09.07, 14:00 I o co? O pieniądze, czy o żenującą bucowatość? Bo odpowiedzi zależą od w/w elementów. Odpowiedz Link Zgłoś
sraczynski Re: Marzenie mam zeby corka byla taka gwiazda jak 06.09.07, 14:02 A rży jak szkapa? Odpowiedz Link Zgłoś
g.suss Re: Marzenie mam zeby corka byla taka gwiazda jak 06.09.07, 14:05 Co by nie mowic o guście i intelekcie Dody (a mam silne podejrzenie, że jeden i drugi są znacząco wyższe niż przedstawiane przez nią na potrzeby marketingowe, choć mogę się mylić), jedno trzeba jej oddać: przebojowa jest, pewna siebie jest, kompleksów nie ma, sobie założyła że będzie gwiazdą i hej - dopięła swego, wszędzie się o niej klepie i to samo robimy my. I w tym sensie chciałbym, żeby moje dziecko było podobne do Dody - żeby znało swoją wartość i umiało dopiąć swego. Tradycyjne polskie wychowanie ciągle w większości polega na ładowaniu w dziecko kompleksów, poczucia gorszości i wmawianiu żeby się nie odzywało i nie wychylało bo "w d.. było i g.. widziało". Choć to się chyba powoli zmienia. Dzisiejsze dzieciaki pewnie nie uwierzą, ale w czasach gdy ja chodziłem do szkoły - a była to szkoła śląska, gdzie cnotą jest nie zawsze dobrze pojmowana "skromność" - gdy nauczyciel o coś pytał, to nikt się nie zgłaszał, nawet jeśli znał odpowiedź, żeby nie wyjść na przemądrzałego. Przemądrzałych nikt nie lubi, czego Doda przykładem, ale pewnym siebie w życiu łatwiej i będę tak wychowywał swoje dzieci, żeby swoją wartość znały. Odpowiedz Link Zgłoś
blackforever Re: Marzenie mam zeby corka byla taka gwiazda jak 06.09.07, 21:56 g.suss napisał: > Co by nie mowic o guście i intelekcie Dody (a mam silne podejrzenie, że jeden i > drugi są znacząco wyższe niż przedstawiane przez nią na potrzeby marketingowe, > choć mogę się mylić), jedno trzeba jej oddać: przebojowa jest, pewna siebie > jest, kompleksów nie ma, sobie założyła że będzie gwiazdą i hej - dopięła swego > , O tak, tu masz rację, zgadzam się > > Tradycyjne polskie wychowanie ciągle w większości polega na ładowaniu w dziecko > kompleksów, poczucia gorszości i wmawianiu żeby się nie odzywało i nie wychylał > o > bo "w d.. było i g.. widziało". Może wychowanie mnie nie było aż takim hard core, ale rodzice wychowywali mnie na delikatną, grzeczną i skromną dziewczynkę, która ma się poświęcać, być uprzejma, ustępować, mieć respekt do starszych itd. Bardzo ciężko mi się żyje dzięki ich wychowaniu, nawet teraz, kiedy się zmieniłam po wielu kopniakach w tyłek i długotrwałej pracy nad sobą. Rodzice też zrozumieli swój błąd, niestety za późno. Odpowiedz Link Zgłoś
lucusia3 Re: Marzenie mam zeby corka byla taka gwiazda jak 10.09.07, 09:01 Każdy ma jakies swoje marzenia. Nie sądze, bym chciała żeby moje dziecko było jak Doda, ale chciałabym, by miało jej pęd do realizacji tego, co sobie zamierzy. Nie powiem, że zaprosiłabym Dode na kawę, ale ją szanuję, że udało sie jej zerwać ze stereotypem smetnej panienki śpiewającej w manierze Kunickiej czy innych gwiazd z lat 70-tych, panującym u nas w radio i kanałach muzycznych. Tylko jej teledysku od razu nie można zakwalifikowac jako "polska muzyka". Reszta jest taką amatorszczyzną, że muli. Rodzaj muzyki, jaki prezenutje Doda to raczej nie mój ulubiony, ale myslę, że wstrzeliła się w to, co najchetniej słucha najwieksza liczba Polaków. Nic, tylko przyklasnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
oldbay Re: Marzenie mam zeby corka byla taka gwiazda jak 22.09.07, 15:48 Kurczę, a co ona zrobiła, że nawet na kawę byś jej nie zaprosiła? - oldbay Odpowiedz Link Zgłoś
oldbay Re: Marzenie mam zeby corka byla taka gwiazda jak 22.09.07, 15:52 Podoba mi się to co napisałes. Również uważam, że pewnym siebie jest o wiele łatwiej w zyciu. A zawistni ludzie gadają, plotkują, tak było i będzie i nie ma to zadnego znaczenia (szczególnie w Polsce). - oldbay Odpowiedz Link Zgłoś
switonemsi Kretynka 06.09.07, 14:12 Współczuję bardzo. Dorota Rabaczewska to kwintesencja kiczu, bezczelności, chamstwa, braku ogłady itd. Nie wiem co można w niej wartościowego widzieć. I do tego śpiewa g***** piosenki. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond z męskiego punktu widzenia 06.09.07, 14:52 i owszem Doda dla oka miła jest. Więcej DOD? ależ prosze bardzo. Tyle,ze faceci zbyt wiele szacunku dla takich kobitek raczej nie mają. Jednorazowo, by zaliczyć i pokazać się w towarzystwie. no cóż , "każda potwora znajdzie swego amatora" Odpowiedz Link Zgłoś
switonemsi Re: z męskiego punktu widzenia 07.09.07, 08:39 > no cóż , "każda potwora znajdzie swego amatora" Kretyńskie powiedzenie Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: z męskiego punktu widzenia 07.09.07, 09:50 switonemsi napisał: > > no cóż , "każda potwora znajdzie swego amatora" > > Kretyńskie powiedzenie > BA! a co według ciebie NIE JEST kretyńskie? :-] Odpowiedz Link Zgłoś
judisztira Re: Marzenie mam zeby corka byla taka gwiazda jak 06.09.07, 15:26 Tylko kobieta, jako ogniwo pośrednie między zwierzęciem a człowiekiem - mężczyzną, może mieć tak głupie życzenie. To samo widać na filmach, że tylko małolaty płci żeńskiej rzucaja sie z wyciem, jak zwierzeta, na aktorów! Odpowiedz Link Zgłoś
wilandra2 Re: Marzenie mam zeby corka byla taka gwiazda jak 06.09.07, 19:26 A ja mam marzenie obudzić się pewnego dnia i stwierdzić, że miałam odwagę przeżyć życie tak jak chciałam, a nie tak jak chcieli moi rodzice. Każde dziecko powinno być sobą, a nie spełniać ambicji wlasnych rodziców. Odpowiedz Link Zgłoś
blackforever Re: Marzenie mam zeby corka byla taka gwiazda jak 06.09.07, 22:00 wilandra2 napisała: > > Każde dziecko powinno być sobą, a nie spełniać ambicji wlasnych > rodziców. Spora część moich niepowodzeń wzięła się stąd, że starałam się spełniać moczekiwania rodziców. Chociażby wybór studiów. Jestem już po trzydziestce, od lat myślę o zmianie wyznania na luteranizm. Fakt, że zranię tym moich rodziców nadal mnie blokuje. Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.plywak Re: Marzenie mam zeby corka byla taka gwiazda jak 06.09.07, 18:29 no, chyba Cię kompletnie pogięło Odpowiedz Link Zgłoś
koszul-29 Re: Marzenie mam zeby corka byla taka gwiazda jak 07.09.07, 10:40 Witajcie! Zwykle nie zabieram głosu w forach ale temat Dody wzbudza we mnie ogromne emocje, więc nie mogłam się powstrzymać...nie wyobrażam sobie że można mieć marzenie o posiadaniu córki podobnej do tej - jak określił to ktoś wcześniej - "kwintesencji bucowatości"! Kochani to nie żadna sztuka wychować dziecko na pewnego siebie i beszczelnego człowieka. Trzeba tylko od małego powtarzac mu, że jest fantastyczny, zacharowywać się żeby spełniać każdą jego zachciankę i wbijać do głowy że każdy ma obowiązek tak sie wobec niego/niej zachowywać. Dużo trudniej wychować dziecko na pewnego siebie, kulturalnego, oczytanego i uczciwego człowieka! Ludzie! przecież to co prezentuje Doda to eskalacja "popkornu w głowie". A ona sama jeszcze się pogrąża bo jako piosenkarka dysponująca świetnym wokalem tworzy tak marną muzykę, że aż boli! Jest atrakcyjna kobietą a kreuje się na pustogłową laskę, która myśli, że kręcąc tyłkiem może zdobyć każdego - i nie chodzi mi tu o to, że jej garderoba jest "nieskromna" tylko o to, że jest pozbawiona gustu i elegancji. A do tego prezentuje jedne z najbardziej prymitywnych zachowań - mam tu na myśli sytuację w których skacze z pazurami do każdego kto tylko powie o niej coś złego, podczas gdy sama nie szczędzi obraźliwych epitetów pod adresem innych - bo wiecie jej wolno a innym wara! W ogóle to nie rozumiem jak faceci moga się ślinić na jej widok - przecież to laska pozbawiona klasy i tego czegoś w środku - bo wszystkie i zapewne jedyne walory ma wywalone na zewnątrz! ale wiecie co mnie przeraża najbardziej - fakt że cieszy sie taką popularnością, co świadczy tylko o tym że nasze społeczeństwo traci styl! Ludzie ratujmy się przed Dodami bo za parę lat nie będzie z kim porozmawiać o ważnych rzeczach! Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Marzenie mam zeby corka byla taka gwiazda jak 06.09.07, 22:14 nie wierzę, to musi byc prowokacja)) Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: Marzenie mam zeby corka byla taka gwiazda jak 07.09.07, 10:05 Ja też tak myslę, ale wesoło jest z samego rana! Odpowiedz Link Zgłoś
esperanzas Re: Marzenie mam zeby corka byla taka gwiazda jak 06.09.07, 22:29 iwonp napisała: no pewnie...kazdy facet by chcial miec taka corke jak Doda.....rotfllllllll, najlepiej od razu 18 letnia ...a reszty sie domysl ..heheheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
paprocan Re: Marzenie mam zeby corka byla taka gwiazda jak 07.09.07, 07:39 kariera może tak ale nie tym postępowaniem,wstyt i hańba!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zdzichu-nr1 Re: Marzenie mam zeby corka byla taka gwiazda jak 07.09.07, 12:05 ROTFL! Ach jak fajnie mieć córkę która bzyka się z jakimś ćpającym kolesiem w kiblu, a następnie mówi o tym do kamery, a w teledyskach pozoruje robienie laski. No sam miód po prostu! Dla Pani Iwonki i jej podobnych trzeba otworzyć specjalne przedszkola i szkoły z zajęciami na temat robienia silikonowych biustów i tańca na rurze. Za dyrektora mógłby robić Czarek Mończyk. Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d takie marzenie maja tylko matki... 07.09.07, 10:08 o IQ na poziomie...kalafiora albo cebuli. Odpowiedz Link Zgłoś
marysienka110 Re: takie marzenie maja tylko matki... 07.09.07, 13:03 Zapomniales dodac czy chodzi Ci o IQ afrykanskiego Kalafiora i cebuli? camel_3d napisał: > o IQ na poziomie...kalafiora albo cebuli. > Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d Re: takie marzenie maja tylko matki... 07.09.07, 17:03 a co marzysz o takiej corce? > Zapomniales dodac czy chodzi Ci o IQ afrykanskiego Kalafiora i cebuli? > > camel_3d napisał: > > > o IQ na poziomie...kalafiora albo cebuli. > > Odpowiedz Link Zgłoś
marysienka110 Re: fajny facet 07.09.07, 13:04 malenka114 napisała: > z Dodzi Z Lodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy30 tak glupia i tak beznadziejnie pusta jak DODA 07.09.07, 14:07 gorszego marzenia to juch chyba nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
alinaw1 Re: tak glupia i tak beznadziejnie pusta jak DODA 07.09.07, 15:07 Mamusia pewnie zakompleksiona, farbowana blondynka z tatuażem i pierśconkiem w brzuchu, szczyt muzycznych zafascynowań to Doda właśnie, a hobby to pewnie malowanie pazurków i przeglądanie prasy kobiecej z najniższej półki. Nic dziwnego, że ma sie takie marzenia... Ej, żenada Odpowiedz Link Zgłoś
mama.niunia Re: tak glupia i tak beznadziejnie pusta jak DODA 07.09.07, 16:28 Oj są takie mamy. Serio. Sama znam pewną Panią, której marzeniem jest aby jej 19-letnia córka była jak Doda a najlepiej Jennifer Lopez. Córeczka ma wszystko o czym tylko pomyśli, jest pusta, pyskata i klnie jak szewc. Bije się z innymi dziewczynami o to, że krzywo na nią spojrzą. A mamusi oczka lśnią z dumy. Skąd się biorą tacy ludzie???? Odpowiedz Link Zgłoś
granadax Re: tak glupia i tak beznadziejnie pusta jak DODA 07.09.07, 17:33 Wypowiem sie nie emocjonalnie, a bardziej socjologicznie. Doda jest sprytna, przebiergla i niezwykle pewna siebie. Doskonale manipuluje opinia, mediami i wykonuje przemyslany plan. Nalezaloby zapytac autorke watku, czy o to chodzi, czy raczej o to, ze ladna i popul i bogata. Pod rozwage........ Odpowiedz Link Zgłoś
ayelet Re: Marzenie mam zeby corka byla taka gwiazda jak 07.09.07, 17:43 Ja nie marzę, żeby moje dziecko zrobiło taka karierę, bo nie kariera jest dla mnie najważniejsza. Ale chciałabym, żeby moje dziecko miało taką wiarę w siebie jak ona Odpowiedz Link Zgłoś
granadax Re: Marzenie mam zeby corka byla taka gwiazda jak 07.09.07, 18:00 otoz to, a to jej mozesz dac, ty i tylko ty Odpowiedz Link Zgłoś