valerianna 09.12.07, 22:25 Skręca mnie juz zeby im powiedzieć o ciąży i moim rodzicom tez, ale chcemy im zrobić niespodzianke na święta. Ja do świąt nie wytryzmam i na pewno coś chlapne pomocy!!!!!! ))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m0nalisa Re: Wrócilam od teściów i normalnie nie wytrzymam 09.12.07, 22:30 a ja nie wiedzialam ze masz taki maly sekrecik pomysl sobie ze mowiac obierzesz najfajniejszy prezent swiateczny tego roku. beda pamietac- dowiedzielismy sie w wigilie Odpowiedz Link Zgłoś
30mama wytrzymaj!!!!! 09.12.07, 23:15 Trzeba być twardym a nie miękkim Ja z drugą córką też chciałam powiedzieć na swięta przy wigili ale nie wytrzymałam...strasznie tego pózniej żałowałam. Zobaczysz jakie niezapomniane będą ich miny przy stole wigilijnym. A jeszcze miałam taki plan aby dać im prezent w postaci malutkich bucikow..ale papla byłam i już Odpowiedz Link Zgłoś
cailee Re: wytrzymaj!!!!! 09.12.07, 23:21 hehehe, a ja wytrzymalam. tzn rodzicom nie, ale na swieta pojechalam juz z brzucholem do babci, bo to prawie 5 mc byl i powiedzialam na gwiazdke. a babcia myslala, ze ja jeszcze po tamtej ciazy nie schudlam jeszcze ] Odpowiedz Link Zgłoś
valerianna Re: wytrzymaj!!!!! 09.12.07, 23:27 Dzieki dziewczynki!!! Jak sie dało wytrzymac 5 miesiecy, to ja tez jeszcze te 2 tygodnie wytrzyumam chyba, ale cieżko jest baaaaardzoooooo!!! ) Odpowiedz Link Zgłoś
dzika41 Re: wytrzymaj!!!!! 10.12.07, 00:49 valerianna napisała: > Dzieki dziewczynki!!! Jak sie dało wytrzymac 5 miesiecy yyyyyyyyyyyyyyyyyy??????????????!!!!!!!!!!!!!!! Kochana gdzie Ty nosisz to dziecko skoro w 5 mcu ciąży po Tobie jeszcze brzucha nie widac?!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
valerianna Re: wytrzymaj!!!!! 09.12.07, 23:27 Ide spac tesciówka mnie dzisiaj wykonczyla, dobranoc! Odpowiedz Link Zgłoś
cielecinka to tylko 2 tygodnie do swiat zostaly 10.12.07, 00:47 dasz rade wytrzymac. Powodzenia)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ninotshka zycze wytrzymania :) 10.12.07, 00:50 ja z gatunku tych co to nie wytrzymuja za dlugo wiec Tobie zycze wytrzymalosci Odpowiedz Link Zgłoś
azzure1 Wytrzymaj, fajnie tak przy Wigilii 10.12.07, 00:52 z grubej rury strzelić My dwa razy tak zrobiliśmy, na trzeci rok już sami teściowie się dopytywali, czy aby przypadkiem nie... Odpowiedz Link Zgłoś
ciaraciara Re: mni to fest język swędział jak zobaczyłam 10.12.07, 06:34 dwie krechwy więc rozumiem i tym bardziej wytrwałości życze Odpowiedz Link Zgłoś
nhania ale piękna niespodzianka będzie 10.12.07, 09:10 wytrzymaj!! dasz rade!!! wierze w ciebie jak ja bym tak chciała Odpowiedz Link Zgłoś