baenshee 13.12.07, 16:55 poza tymi ,co już zaciążyły - Mona - gratki wielkie ja mam w planach młode nr 2 za jakieś 2-3 lata Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marysiowamama Ja nie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! 13.12.07, 17:01 2 szt juz mam i to z takimi przejsciami ze mndli mnie na sama mysl. Ktos podwiaze mi jajniki??? Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolkaa_maja Re: kto planuje kolejne dziecko ?? 13.12.07, 17:19 Ja bym chciała jak najszybciej, ale ze względów finansowo-lokalowych też musimy kilka lat poczekać. Odpowiedz Link Zgłoś
ulakoszula Re: kto planuje kolejne dziecko ?? 13.12.07, 17:44 Ja planuję! W Nowym Roku powiem jak poszło Pozdrawiam lutówki 2007! Odpowiedz Link Zgłoś
hs79 My :) 13.12.07, 18:17 Ale planowane starania rozpoczniemy za rok, bo w marcu miałam CC więc musimy trochę odczekać. Odpowiedz Link Zgłoś
mamula_to_ja Ben a że zapytam z kim i za co? 13.12.07, 18:55 Jak można mieć w planach dziecko jak się nie ma za co żyć i nie ma się partnera? Wtedy jedynie można mieć nadzieję że się coś ułoży a nie zaplanować z premedytacją cokolwiek... No chyba że już zaplanowałaś a to z kim i jak to już nie jest ważne? Odpowiedz Link Zgłoś
dzika41 Przesadzasz mamula! 13.12.07, 19:48 Planować sobie można 10 lat temu planowałam że skończę medycynę... Teraz sobie planuje że za 2 lata będę mieć drugie dziecko i będziemy budować dom... Co z tych ostatnich planów wyjdzie nie mam zielonego pojęcia!!!!! Może coś z tego wyjdzie może nie... Planować sobie można zawsze i o każdej porze! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiak37 Re: Przesadzasz mamula! 13.12.07, 19:53 Dzika z calym szacunkiem ale planowac a marzyc maja zupelnie inne skutki.W tym wypadku Ben powinna napisac ze marzy a nie planuje.Plany pociagala za soba skutki na przyszlosc,marzenia-nie.A znajac sytuacje Ben,czytajac jej watki raczej trudno zdroworozsadkowo podejsc do planow w sprawie powiekszenia rodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
sennen22 Re: Przesadzasz mamula! 13.12.07, 19:56 No w sumie zgadzam sie z poprzedniczka. Teoria,ze jak wykarmi sie jedno, to da rade i drugie jakos za mna nie przemawia. Ja nie planuje, ani nawet nie chce, nie mam warunkow ochoty oraz czasu Napewno nie w ciagu 10 lat. Wybieram sie wlasnie na studia i musze postarac osiagnac sie cos z tym zyciu. Zreszta zwazywszy na moj wiek(23 lata) moge poczekac z powiekszaniem rodzinki Odpowiedz Link Zgłoś
karola_19 Ja nie planuję, 13.12.07, 20:35 i wszysko robię ku temu, by nie wyszło, ale czasami bywa inaczej. U mnie nie chodzi o kwestię finasowe. Poprostu żle i okropnie znosiłam ciążę, a tak po za tym jestem stara. A o koleżance Ben mało wiem, ale w poprzednich wątkach pisała, ze u niej ogólnie kiepsko z kasą i w ogóle i szczególe, może źle ujęta temat wątku, może to jej marzenie i wie , ze sie to zmieni. No niestety wg mnie dzieć kosztuje i to nie mało, ja bym się nie ładowała w tarapaty, jakby było u mnie krucho z kasą. No sorry takie jest moje zdanie. Dziekuję za uwage. Odpowiedz Link Zgłoś
ziegula Re: Ja nie planuję, 13.12.07, 21:12 my planowalismy dwojke dzieci i tyle mamy Odpowiedz Link Zgłoś
shemsi1 ja planowałam dziecko a urodziłam troje 13.12.07, 21:17 na wszystko sie kasa znajdzie. Moze se kiecki nie kupie ale dzieci przeciez wychowam Odpowiedz Link Zgłoś
thaigirl ja 13.12.07, 21:19 mam nadzieje zostać marcówką/ kwietniówką 2009. Chcę drugiego wczesnowiosennego dziecia Odpowiedz Link Zgłoś
monjan nie kus losu shem:)) 14.12.07, 09:04 a tak na serio to ja bym chciala ale za jakis rok Odpowiedz Link Zgłoś
cailee nie ja 14.12.07, 10:12 mi juz moja dwojka w zupelnosci wystarczy. chcialoby sie jeszcze do kompletu coreczke, ale to moze w przyszlym zyciu Odpowiedz Link Zgłoś
madzik77 Re: kto planuje kolejne dziecko ?? 14.12.07, 20:25 Tak jak marysiowamama żadnych dzieci więcej!!!!!!!!!!!! Zdaje się resztą, że nasze dzieci miały podobne przejścia, w każdym raie Bartek fundnął mi takie stresy, że mowy nie ma o kolejnym dziecku. Zresztą dwójeczka już jest, to wystarczy Odpowiedz Link Zgłoś
tosieuda Re: kto planuje kolejne dziecko ?? 15.12.07, 10:14 a my ustaliliśmy, ze drugie majstrujemy w sierpniu przyszłego roku, a jak wyjdzie...to obaczym Odpowiedz Link Zgłoś