olida 15.01.08, 11:20 dziewczyny, mam Powertwina, rok używany, chcę go sprzedać, nie wiecie jaką cenę krzyknąc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aggnusek Re: cena używanego Jane Powertwin 16.01.08, 12:42 Ostatni sledze ceny tych wozków (sama mam pojedynczy z gondolą i spacerówką, mysle o podwójnym) Uzywane, w dobrym stanie na allegro są w cenie ok 1000zł. A jaki jest Twój wózek? czy są jakieś dodatki? Moze przeslesz kilka fotek? Odpowiedz Link Zgłoś
olida Re: cena używanego Jane Powertwin 16.01.08, 15:01 zaraz pogrzebię, ale jeszcze nie zrobiłam zdjęcia do tego celu Mój jest granatowy, uzywany rok, po przeglądzie w sierpniu 2007(bo za darmo na gwarancji więc skorzystałam, potem praktycznie niewiele używany. Do wózka jest folia, zaczepy do fotelików i chyba to wszystko. Fote zaraz ci posle, ale z dzieckami i mężem Odpowiedz Link Zgłoś
creolka Re: cena używanego Jane Powertwin 23.01.08, 23:33 ja mam do sprzedania w stanie bdb uzywany cztery mieisące jakbys była zainteresowana napisz na creolka@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
natigo Re: cena używanego Jane Powertwin 22.02.08, 19:03 Poszukuje wózka Jane Pawertwin, jakby trafiła tu jakaś dziewczyna, która chce sprzedać podaje kontakt: tomczysko@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś