lady.godivia 24.01.08, 15:05 które to tkane a które elastyczne? osobiście podoba mi sie hoop delhi i cenowo jest w zasięgu moich możliwości czy latem nie bedzie młodemu w tym za ciepło?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izabella_g Re: w kwestii chust:) 24.01.08, 15:44 wrzuc linka)) to ci powiem elastyczne są z materiału wygladajacego jak gruba bawełna na podkoszulek. są dłuśze- po to ,żeby ewentualnie wcześniaka zamotać 2 razy. hoppy są z reguły jednokolorowe i chyba sa tańsze ja kupiłam elastika, ale polekonta na początek te wszystkie hoppy, ktore się jakostam nazywają chyba są tkane Odpowiedz Link Zgłoś
lady.godivia Re: w kwestii chust:) 24.01.08, 17:20 iza zobacz linka z posta bubasio, tam jest i tatki material z jakiego ja chce hoopa Odpowiedz Link Zgłoś
bubasio Re: w kwestii chust:) 24.01.08, 15:45 www.chustomania.pl/online/chustomania/CiS-web2_chust.nsf/Inhalt/co_w_sklepie zobacz tu ile młody będzie miał latem? ja nosiłam półroczniaka w upałach i tylko czasem żałowałam, że kółkowej nie wzięłam ,ale w sumie ja zmarzlak jestem więc mi pasiło Odpowiedz Link Zgłoś
lady.godivia Re: w kwestii chust:) 24.01.08, 17:19 bubasio, niech Ci Bozia w czym tam chcesz wynagrodzi z linka wynika, ze moja to takan Młode sie ma na dniach urodzic więc w lecie to bedzie około półroczniak Odpowiedz Link Zgłoś
bubasio Re: w kwestii chust:) 24.01.08, 17:31 lady.godivia napisała: > bubasio, niech Ci Bozia w czym tam chcesz wynagrodzi dzięki )coś wymyślę > z linka wynika, ze moja to takan jak najbardziej-ja mam nairobi,panamę i florencję > Młode sie ma na dniach urodzic więc w lecie to bedzie około półroczniak to polecam jeszcze kółkową od np oppamamy oppamama.fm.interia.pl/wnk.html będzie bardzo dobra na upały i na krótkie dystanse,bo na dłuższe jednak wiązanka Odpowiedz Link Zgłoś
bubasio inne linki do kółkowych :) 24.01.08, 17:45 www.zamotana.pl/ www.koala.info.pl/chusty_kolkowe.html www.chusty.com.pl/index.php?&vmcchk=1 Odpowiedz Link Zgłoś
lady.godivia Re: w kwestii chust:) 24.01.08, 18:46 bubasio a czym sie rozni hoop od storchenwiega? Odpowiedz Link Zgłoś
lady.godivia Re: w kwestii chust:) 24.01.08, 18:47 no zesz enter za szybko bo takiej jak chce hoopa nie ma za to jest ten drugi fakt ze drozszy, ale moze lepszy??? Odpowiedz Link Zgłoś
bubasio Re: w kwestii chust:) 24.01.08, 18:50 podobno są lepsze ale ja nie wiem ,bo ja miałam najpierw samoróbki ,a potem hopy i nie zamierzam na razie nic innego kupować nie mam manii zbierania różniastych chust może jak nowy obywatel się wykluje ,to dokupię elastyczną tylko Odpowiedz Link Zgłoś
lady.godivia Re: w kwestii chust:) 24.01.08, 19:56 ja tez nie mam i raczej miec nie bede, manii oczywiscie, jak mi chustomania nie odpowie na zapytanie o moj wzor to sobie kupie stad www.koala.info.pl/sklep.htmlalberta Odpowiedz Link Zgłoś
adriana-p Re: poprawny link 25.01.08, 12:19 ja akurat hoppów nie lubię nosiłam, sprzedałam, kupiłam storche i w końcu zadowolona jestem! jakis tydzień temu albert był na allegro za 200 zł. może więc zanim dziec sie wykluje to polowac na ogłoszenia i jednak kupic storche Odpowiedz Link Zgłoś
lady.godivia Re: poprawny link 25.01.08, 12:26 adriana podpowiedz na allegro to po czym szukac po albert czy po storchenwieg czy po chusty??? Odpowiedz Link Zgłoś
adriana-p Re: poprawny link 25.01.08, 18:09 ja zawsze w wyszukiwarkę wpisuje "chusta", potem po lewej wybieram "wózki i foteliki", "chusty i nosidełka" co mi duzo od razu ogranicza i ogladam co tam leży. czasami sa naprawdę fajne okazje, jak ten albert ostatnio do kiedy mozesz z zakupem poczekać? bo jak trafi sie cos fajnego,to moge dac znać Odpowiedz Link Zgłoś
adriana-p Re: poprawny link 25.01.08, 18:17 i jeszcze jedno! jakich Ty gabarytów jesteś, jaką długość tej chusty potrzebujesz? i jesli cena jest istotna, a chusta na szybko, bo wiem że niedługo termin, to może np. nowego lilibulle z www.ekodzieciak.pl ? tylko 20 zł. drozszy od hoppa,a podobno dobrze sie nosza te chusty. złych opinii nie słyszalam o nich, poza tym że mały wybór kolorów i wzorów Odpowiedz Link Zgłoś
lady.godivia Re: poprawny link 25.01.08, 23:01 myślę, że 4,60 to i dla mnie i dla chłopa starczy. Ja to takie 175 cm wzrostu, wagę obecna przemilczę przed ciążą w normie, ani za chuda ani zbyt puszysta. Nie spieszy mi sie, aż tak bardzo, zreszta pospiech jest złym doradcą. Cena nie jest bez znaczenia ale jak trzeba bedzie to i za nowego alberta zapłace Jak cos znajdziesz a ja jeszcze nie kupie to daj znać Odpowiedz Link Zgłoś
bubasio Re: w kwestii chust:) 24.01.08, 21:19 lukaj co jakiś czas na allegro,bo widzę że kończą się aukcje i zostały tylko 3 kolory,więc pewnie będzie nowy rzut niedługo Odpowiedz Link Zgłoś