surita 13.02.08, 23:28 Widzisz shem, a daaawno daaawno temu watpliwosci jakies mialas ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shemsi1 no az zal spac!!!!!! 13.02.08, 23:29 a po co spac??? jutro walentynki, to sie wyspie Odpowiedz Link Zgłoś
dzika41 co się czepiasz?! w pyszczka chcesz?? 13.02.08, 23:30 a czym? lodem, tortem czy paczkiem? PPPP ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
karola_19 Re: co się czepiasz?! w pyszczka chcesz?? 13.02.08, 23:33 No i ja nawet siedzę i jeszcze nie śpię. Chwile nie czytałam , a tu tyle naprodukowałyście postów. Odpowiedz Link Zgłoś
kichigai_ushi ale wkolo jest wesolo...ooooooooooo 13.02.08, 23:34 Człowiek w pracy, małpa w zoo Puste pole za stodołą Chłop zaprawia - ale dżez Jak naprawdę jest - nikt nie wie lalalaaa fajnie wesolo rych jak na marszałkowkiej w godzinach szczytu. Odpowiedz Link Zgłoś
surita Re: Ruch dzisiaj jak na dworcu :))) 13.02.08, 23:35 No wlasnie po raz pierwszy ja tez nie nadazam odswiezac!!! A tu Pietrucha wola butle.. Wroce i do rana bede czytac. A mialam sie dzis WCZESNIEJ POLOZYC!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nunna81 Re: Ruch dzisiaj jak na dworcu :))) 13.02.08, 23:52 No chyba przyjechał ten pociąg na który wszyscy czekali,bo ciiiiichhhho się zrooooobiiiłooooooooooo Odpowiedz Link Zgłoś
nunna81 Re: Ruch dzisiaj jak na dworcu :))) 14.02.08, 00:05 Skoro ruch zmalał to nawet dobrze skoczę sobie na allegro zobaczyć co tam słychać na kończących się i zaraz wracam Ej,ale nie iść za mną! No dobra,ale to co mają r.38 to nie No konkurencja bedzie za mną szła No i te co mają mało kasy to też nie bo ja łapie tylko to co tanie DDD po cholerę sie zdradziłam... Odpowiedz Link Zgłoś
nunna81 Re: Ruch dzisiaj jak na dworcu :))) 14.02.08, 00:11 nosz polazły za mną jak nic acha,a to 38 to na górze Odpowiedz Link Zgłoś
surita nunna przyznaj sie... 14.02.08, 00:15 mialas dzis matkoNADgodziny? ;PP Twoj stan umyslu (i posta) bynajmniej na to wskazuje ;PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
nunna81 Re: nunna przyznaj sie... 14.02.08, 00:21 nie,po prostu wciągam,żeby jakoś minął dzieńDD Odpowiedz Link Zgłoś
nunna81 Re: nunna przyznaj sie... 14.02.08, 00:23 acha,no i byłam na tym allegro i upolowałam piękne dżisiki za całe 19,01(z przesyłką!!!!) sasassssaassaaaa..... tralalala..... używane,ofkors ale piekne!!!! hamerykańskie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
987ania Re: Ruch dzisiaj jak na dworcu :))) 14.02.08, 10:03 Czytam od godziny i połowa jeszcze przede mną. Chłop w pracy a ja sama w domu to mogę nic nie robić. Może mnie później dobry duch natchnie i zacznę sprzątać po remoncie? Czy ktoś składał szafki z ikei samodzielnie? Mam kuchnie do złożenia i nie wiem jak mam się do tego zabrać( Odpowiedz Link Zgłoś
surita Ja skladalam :) 14.02.08, 10:24 W siodmym miesiacu ciazy komode z przewijakiem dla malego ))) A w osmym zabralam sie za lozko do sypialni, ale maz za szybko do domu wrocil i mnie pogonil Meble z ikei sa bosssskie Odpowiedz Link Zgłoś
987ania Re: Ja skladalam :) 14.02.08, 10:47 A jak mi zamiast szafki kuchennej z szufladami wyjdzie meblościanka? Zbieram się zaraz za składanie. M. dopiero o 18 wróci, więc mam czas. Odpowiedz Link Zgłoś
surita Re: Ja skladalam :) 14.02.08, 10:49 Nie wyyyyyjdzie, tam jest instrukcja idiotproof )) Odpowiedz Link Zgłoś
nunna81 Dasz radę!!!! 14.02.08, 10:52 Co masz nie dać?Meble z Ikei są tak proste w konstrukcji,że nawet bez instrukcji dasz radę! A jaka satysfakcja po złożeniu? Chciaż samodzielne składanie mebli jak i wykonywanie innych "typowo męskich" działań niesie za sobą ryzyko,że Pan Gospodarz Domu,Pan i Władca może się zorientować,że mozemy sobie poradzić też z innymi niekoniecznie fajnymi czynnościami...DD Odpowiedz Link Zgłoś
987ania Re: Dasz radę!!!! 14.02.08, 11:27 Po 4 miechach mojej depresji, kiedy robił wszystko łącznie z praniem i zmywaniem i jedzeniem, dowiedział się, że nic nie jest łatwe. Nawet prania można nie umieć zrobić!! No ale właśnie, może jednak złożyć do połowy i udać głupią, że dalej nie wiem. Będzie je musiał złożyć do końca, bo już tydzień leżą w pudełkach!! Odpowiedz Link Zgłoś
surita Re: Dasz radę!!!! 14.02.08, 11:39 I tak nie zdazysz do jego powrotu z caloscia No chyba, ze to niewielki mebel. Ja sie z komoda na dwie szuflady tastalam jakies 6 godzin. I nie dlatego bynajmniej, ze nie wiem do czego sluzy srubokret To pracochlonne jest, ale jaka satysfakcja.. )) Odpowiedz Link Zgłoś