dzika41 Ben daj spokój 26.02.08, 14:23 to że 2 czy 3 dziewczyny zrobiły kwaśna minę to nie powód do tego by robić pa-pa wrzuć na luz kobito i pisz dalej Odpowiedz Link Zgłoś
m0nalisa no pa 26.02.08, 14:29 chciałas byc z nami to byłas, przyjeto cie, chcesz odejsc - bardzo prosze. przepraszam ben ale nie bede miernikiem twojej popularnosci proszac bys została. to twoja decyzja. powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
24lena Re: no pa 26.02.08, 17:37 Niektorzy ludzie sa jak choragiewka,raz w ta...raz w tamta Powodzenia i pa. Odpowiedz Link Zgłoś
iksa29 Boszzzzz o co chodzi??? 26.02.08, 20:02 dziewczyny,??? Przyznaje bez bicia, przez ostatni tydzień wpadałam i czytałam jak na sraczjkę brzydko mówiąc, bom miała totalnie zakręcony tydzień. Wchodze i co widzę??? Co się dzieje ? co się stałoo?? PLizzzzzzzzzz niechaj to forumisko bedzie takie fajowe jak jeszcze kilka tygodni temu, nie popsujmy se go!!! Tak fajnie zajrzec, skrobnąc cuś z Wami. O co poszło wytłumaczy mi kto??? Odpowiedz Link Zgłoś
ancia2007 Re: Boszzzzz o co chodzi??? 26.02.08, 20:05 Spokojnie, spokojnie, nic się nia stało... na forum nadal jest spoko - takie tylko małe zawirowanie... Odpowiedz Link Zgłoś
iksa29 Ok doczytałam, chyba... 26.02.08, 20:16 w wątku o kieckach ślubnych był dymek taak? Hm... powiem tylko tyle, bo komentować chyba nawet nie ma czego. Jeju, ale normalnie z lekka sie zestresowałam, że będzie powtórka tego co na WiW, tego bym nie dźwignęła... Pozdro dla Was All dziołchy drogie Odpowiedz Link Zgłoś
shemsi1 no ło ten dymek chodzi 26.02.08, 20:28 nie kochana, tu nie bedzie takiego dymu jak na wiw... nie pozwolimy na to i jus! Odpowiedz Link Zgłoś
ancia2007 Re: Ok doczytałam, chyba... 26.02.08, 20:29 Tak, tak, dokładnie tam. Widzisz - nie było się co denerwować Powtórki z WiW nie było i nie będzie Odpowiedz Link Zgłoś
karola_19 Za bardzo nie kumam o co chodzi 26.02.08, 21:30 ale forum jest zajeb...(mimo, że się mało udzielam) i myślę, że nikt go nie zepsuje. Odpowiedz Link Zgłoś
iksa29 uffffffff 26.02.08, 21:34 No to moje cycochy znowu zaczynają hihihi ze spokojem sterczeć, bo przez chwile opadły ... Tak apropo wierzycie w sterczące cycki u matki dwójki dzieci, oba gady mściły się na moich sutach-hihihihi Tutaj to już tylko sklapel pomoże-hihihi i pieszczota małżona hehehe. Sorka Was dziewuszki, alem sie mocno uradowała, że wszystko pod kontrolą jest. Zadymom i karnemu jeżykowi NIEEEEEE!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ancia2007 Re: uffffffff 26.02.08, 23:37 I śniętej inkwizycji też NIE! ;P A w cycki wierzę - aale albo muszą być minimini albo z silikonami Odpowiedz Link Zgłoś
ciaraciara Re: nic 27.02.08, 06:24 na siłę, przecież chodzi o to by się dobrze czuć w "towarzystwie" więc pa Odpowiedz Link Zgłoś