bubasio 01.03.08, 00:10 sie wakacyjnym to dużo czy w sam raz?? bo mam w planach wyjazd i nie wiem czy brać??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kama_msz Re: czy 90 zł za 4 os za dobę nad naszym morzem w 01.03.08, 01:19 jak na moje oko to calkiem przyzwoita cena Odpowiedz Link Zgłoś
bedada Re: czy 90 zł za 4 os za dobę nad naszym morzem w 01.03.08, 09:00 bardzo przyzwoita cena! A w jakiej miejscowości jest tak tanio? Odpowiedz Link Zgłoś
jopi76 Re: czy 90 zł za 4 os za dobę nad naszym morzem w 01.03.08, 09:35 jeśli to jest w sezonie i pokój ma własny węzeł sanitarny -to9 powiem,że to bardzo tanio (upewnij się czy macie własną łazienkę, czy korzystacie ze wspólnego prysznica i wc na korytarzu ) Odpowiedz Link Zgłoś
bubasio Re: czy 90 zł za 4 os za dobę nad naszym morzem w 01.03.08, 09:40 to jest mieszkanie w bloku 3 pok z łazienką i kuchnią a znajduje się w Gdańsku już tam byliśmy i płaciliśmy 100 za 4 os i wtedy słyszałam że mimo wszytko to dużo dlatego zapytuję czy ktoś mnie ściemnia i zazdrości tej kwoty czy po prostu jestem frajerka i się daję naciągnąć bo do tej pory uważałam że to bardzo przyzwoita cena i widzę że raczej się nie pomyliłam Odpowiedz Link Zgłoś
jopi76 Yyyy-na mieszkaniach w bloku w sezonie letnim 01.03.08, 09:48 to się nie znam Myślałam raczej o jakimś ośrodku wczasowym- gdzie dostajesz pokój z aneksem kuchennym i łazienką albo domku kempingowym . Nie wiem jak "wycenić" mieszkanie w bloku nad morzem (ja w 3 pok.mieszkaniu mam ok. 400zł. czynszu+opłaty no ale my mamy do morza jakieś 100km DD Odpowiedz Link Zgłoś
marysiowamama Re: czy 90 zł za 4 os za dobę nad naszym morzem w 01.03.08, 09:51 Hmmm my pod koniec czerwca mieliśmy chyba 75 zł/ 4 os za pół domku. Drugie pół wzięli nasi znajomi. Mielismy łazienkę, kuchnię i chyba to było 140 lub 150 za domek za dobe. Zobacz sobie FARMę JANTAR. I do tego jest to osrodek dla rodzin z dzieciakami (mini zoo, baseny, place zabaw, stajnia itd) Odpowiedz Link Zgłoś
shemsi1 marysiowa a wy poza sezonem jezdzicie? 01.03.08, 10:43 kiedy najlepiej ?? napalam sie Odpowiedz Link Zgłoś
bubasio już pytanie nieaktualne ,bo znajomi z którymi 01.03.08, 12:45 mieliśmy jechać nie jadą a nam samym w to samo miejsce się nie opłaca no nic spędzimy urlop na wsi u rodziny Odpowiedz Link Zgłoś
marysiowamama shem 01.03.08, 14:09 My zdecydowanie przed sezonem. Rok temu pojechaliśmy w drugiej połowie czerwca. Ludzi jeszcze mało, ciepło juz jest (baseny czynne), ceny niższe. Same zalety, chyba że ktoś lubi tłumy... Teraz dla odmiany jedziemy 26 kwietnia. Nie widziałam jeszcze morza o tej porze roku. Potem mamy rezerwacje na przełomie maja i czerwca na Słowacji (tez wolimy przed sezonem). A potem niestety mistrzostwa w piłe na które mąż postanowił byc juz w domu. Także sezon urlomowy dopasowany w tym roku do mistrzostw Odpowiedz Link Zgłoś
eyes69 Zalezy 01.03.08, 13:01 Jesli chodzi o Trojmiasto, to jest to bardzo malo. Zalezy tez co oferowane jest. Co zawiera cena. Jakie atrakcie w miejscowosci. Ogolna atrakcyjnosc miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
m0nalisa Re: Zalezy 01.03.08, 13:36 moja kuzynka wynajmuje w miedzyzdrojach taki domek letniskowy na dzialce, bardzo fajny sliczna dzialka, a miedzyzdr jest piekna plaza blisko do swinoujscia sporo atrakcji ale nie wielkomiejskich, i blisko do moza i bierze 170 za dobe . znam ta dzialke bardzo dobrze sama tam czesto bywalam slicznie tam jest jak ktos chce namiary to podam, nie wiem czy ma wolne terminy. ale jeszcze wczesnie wiec chyba ma Odpowiedz Link Zgłoś
iksa29 TANIO 01.03.08, 17:59 Ja mam zarezerwowane mieszkanie 2 pokojowe+ kochnia w sopocie , fakt blisko morza, ale za 150 zł za dobe. jedziemy w ostatnie dwa tygodnie maja, bo od 1-go czerwca idę do pracy, NOWEJ na dodatek, więc pewno nie będę miała urlopu i z tego powodu jedziemy już tak wcześnie. Mimo to i tak się cieszę, bo nie lubię tłumów a pogoda teraz tak rózna jest, że czasami maj lepszy niż sierpień. Co ma być to będzie, oby dzieciaki klimat zmieniłya my złapiemy trochę oddechu... ALE TANIO NIE SŁUCHAJ , Że drogo. Odpowiedz Link Zgłoś