m0nalisa 14.04.08, 07:56 kurka wodna ostatnia sie kłade i pierwsza wstaje chyba hehehe zarzadzam kawe!!!! (czy tak kto co pije) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olazur Re: dzien dobry śpiochy :) 14.04.08, 08:36 ja chce kawyyyyyyy! Ja nie śpioch, juz od 6 nie śpie. A to tylko dzięki asce, która nie chce dłużej spać. Odpowiedz Link Zgłoś
kichigai_ushi zaraz dolacze, zjadlam sniadanie i musze odczekac 14.04.08, 09:24 chwile... w ogole jakos marnie sie czuje ostatnimi dniami. ale jakas dobra kaweczka. mniam. Odpowiedz Link Zgłoś
ziegula Re: zaraz dolacze, zjadlam sniadanie i musze odcz 14.04.08, 09:55 no ja to d rana zdarzylam byc w przychodni zarejstrowac dzieci.. zrobic dzieciom jajecznice.. ugotowac rosolek i przygotowac udka do upieczenia.. pranie sie konczy.. dzieci sie bawia.. a ja spijam kawe.. malz spi po nocy.. a o 12 ja do pracy a on z dziecmi do lekarza.. Odpowiedz Link Zgłoś
olazur ziegula 14.04.08, 10:10 ty to normalnie robotnica jestes. Tyle rzeczy juz zrobiłas a ja prawie jeszcze nic. Odpowiedz Link Zgłoś
marysiowamama herbatkę poproszę zieloną najlepiej 14.04.08, 09:55 bom jakaś nerwowa ostatnio. Odpowiedz Link Zgłoś
utunia a ja dziś umieram... 14.04.08, 10:12 Wczoraj coś zbyt dużo razy kichałam i wyszło szydło z wora Katar leje mi się z siłą Niagary, każda kostka mnie boli... A Zośka ma mega power... Odpowiedz Link Zgłoś
987ania A ja się obudziłamo 7:30 14.04.08, 10:15 chłopa do pracy wyprawiłam (nawet obiad dostał do pracy - dobrze, że kiedyś zrobiła 30 gołąbków)). Kawę wypiłam i nadal chce mi się spać. Może jeszcze jedną walnąć, a może iść spać? Młoda w brzuchu też się obudziła na chwilę i poszła spać. Choć wypadałoby trochę sprzątnąć. Buuuu((( Odpowiedz Link Zgłoś
tutsi1 Re: dzien dobry śpiochy :) 14.04.08, 10:17 ja też kawę, młody w domu chory zamiast się w żłobku aklimatyzować ech, mieszkanie zdążyłam ogarnąć a poza tym to nic mi się nie chce Odpowiedz Link Zgłoś
ulla-74 Re: dzien dobry śpiochy :) 14.04.08, 10:26 Dzień niechcieja miałam wczoraj a dziś? pranie się kręci, mąż w pracy, dzieć śpi, kawa wypita. Niebo błękitne bardzo dodaje energii,natomiast ciągle nie wiem co zrobić na obiad, ot zagwozdka. Odpowiedz Link Zgłoś
estel7 Re: dzien dobry śpiochy :) 14.04.08, 10:34 ja ja ja też!!!!!!!!!! usypiam właśnie dziecko i zastanawiam sie na co wykorzystać ten czas jak będzie spał Rzeczy duzo a czasu mało.... Odpowiedz Link Zgłoś