tutsi1 14.04.08, 10:18 młody ma katar leci mu z nosa jak z kranu, jest generalnie zaziębiony a ja mam takie gupie pytanie czy jak jest tak ładnie to można go na trochę na dwór? nie ma temp tylko ten durny katar Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marysiowamama pewnie !!! 14.04.08, 10:22 Pytałam o to lekarza kilka razy. Usłyszałam że jak najbardziej, nawet to wskazane jest bo chłodne powietrze dobrze inhaluje. Odpowiedz Link Zgłoś
kichigai_ushi Re: takie tam pytanie 14.04.08, 10:30 mi pediatra mowila ze na spacer sie nie idzie jak dziec ma goraczke lub jest minu 10 na zewnatrz. a nie kapie sie tylko wtedy jak ma ospe. katar to nie choroba. my tez zaraz lecimy na spacer- wyciagne malemu rowerek i sobie pospacerujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
thaigirl Re: takie tam pytanie 14.04.08, 10:34 Eeeeeeeeee ja też bym poszła. Uszy mu dobrze zatkać i szyje, żeby nie przewiało, bo wtedy zapalenie uszu gotowe, i hejka na dwór Odpowiedz Link Zgłoś
tutsi1 Re: takie tam pytanie 14.04.08, 11:38 dzięki dziewczyny, jak się młody wyśpi to go wywietrzę szkoda mi go trzymać w domu w taką ładną pogodę i dwa wiem ze najlepsze buty to podobno "bartki" ale po zakupie kapci do żłoba i jeszcze jednej pary czeka mnie kupno chyba kolejnej a mój portfel tego nie wytrzyma, jakie w miarę dobre kapcie dla dziecia, do chodzenia, młody zaczyna sam łazić i coś powinien mieć na stopie w domu Odpowiedz Link Zgłoś
dzika41 no powinien 14.04.08, 11:55 w zupełności wystarczy mu skarpetka lub rajstopy najlepiej jest żeby dziecko po domu jak najdłużej chodziło boso w ten sposób najszybciej i najlepiej nauczą się pracować mięśnie stopy Odpowiedz Link Zgłoś
kasiak37 Re: takie tam pytanie 14.04.08, 14:03 wcale nie musi miec na stopach kapci.Lepiej gdy dziecko ma tylko skarpety gdy zaczyna chodzic.A na dwor z katarem jak najbardziej,w kazdym razie zapalenie uszu nie bierze sie od przewiania Odpowiedz Link Zgłoś
marysiowamama moje dziecia nie posiafają kapci ;) 14.04.08, 14:18 Marycha pierwsze dostała chyba w wieku 3 lat bo były bajeranckie w kształcie psów, a tak od małego sprawdzają się skarpetki podgumowane od spodu. Zdrowo i anty poślizgowo. Odpowiedz Link Zgłoś
opium74 Re: moje dziecia nie posiafają kapci ;) 14.04.08, 20:08 skarpety super są te: www.kinderbajer.pl/shop/pokaz_produkt.php?idprod=1119&cow1=1 nie spadają z chudych nóg Wrzaskuna i świetnie się trzymaja podłoża do ogródka chcę mu kupić takie coś: www.kinderbajer.pl/shop/pokaz_podkat.php?idkat=47 Odpowiedz Link Zgłoś