porzeczka_mocna 07.05.08, 18:52 Bo cos juz długo cię nie ma... Ostatnio zdaje się dzieci ci się pochorowały - mam nadzieję, że jakoś to przeżyłaś? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shemsi1 jestem :) myslami mnie sciagłyscie 07.05.08, 22:03 faktycznie miałam TROCHE roboty, wazne ze juz zdrowe. Właza na co sie da, dobrze ze lampy wisza wysoko Chodzą jak paradne koniki (DOSŁOWNIE!!) idzie boki zrywac ale roboty duuuuuuzo... nie maiałam neta ostatnio, posucha totalna... Jak kozy jutro wyrusza na spacer, poczytam co u was. Dzis padam buzka i dzieki za pamiec Odpowiedz Link Zgłoś
anna_sla Re: jestem :) myslami mnie sciagłyscie 08.05.08, 22:54 i tak się dobrze trzymasz ) świetne masz te córeńki ) Odpowiedz Link Zgłoś
jopi76 Re: jestem :) myslami mnie sciagłyscie 09.05.08, 22:31 Ania-sla czyżbyś szukała już dziewczyn dla swoich chłopaków? DD Odpowiedz Link Zgłoś
anna_sla jopi 09.05.08, 23:12 ja po prostu choruję na "wieloraczki". Uwielbiam i chciałabym urodzić jeszcze kiedyś trojaczki, a najlepiej czworaczki (zdrowe oczywiście). Dlatego jak widzę córcie szem to rozmiękam normalnie ) poza tym mów co chcesz.. są wspaniałe, nie sądzisz?? ) Odpowiedz Link Zgłoś
eyes69 Ja tam ich nigdy nie widzialam na zywca ;) 10.05.08, 00:23 Kto mi da gwarancje, ze Szem ma faktycznie trojaczki? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
anna_sla Re: Ja tam ich nigdy nie widzialam na zywca ;) 10.05.08, 08:32 ja też nie widziałam na żywca, ale widziałam to: www.youtube.com/user/shemsi77 i całą masę zdjęć i po tym stwierdzam, że są przesłodkie i przekochane ) Odpowiedz Link Zgłoś
eyes69 Nie znasz mrocznych tajemnic Szem... 10.05.08, 09:52 Ona mi majtki z balkonu ukradla... Przyznala sie odrazu. A pozniej mi odeslala majtki, ale nie moje... Zastanawiam sie co z moimi zrobila. ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
jopi76 Re: jopi 10.05.08, 14:12 Oczywiście, że Kozy są cudne, a ja wymiękam na samą myśl o wieloraczkach ... Odpowiedz Link Zgłoś
iksa29 Re: jopi 10.05.08, 21:01 Kozy są the best , shem to ja podziwiam, bo ja z jedną pinda ledwo daję radę a ona ma razy trzy , dziewczyny na temperamentne wyglądają. No jednak z drugiej strony potrójne szczęście za jednym strzałem. Odpowiedz Link Zgłoś
shemsi1 wariatki :) 12.05.08, 10:13 no ajs ma ma racje... bawie sie photoshopem i kopuluje dzieci a te majtki miała mikroskopijne, juz emka w nich chodzi )) Odpowiedz Link Zgłoś