nunna81 Re: o ja pierdolę 07.06.08, 20:47 mega trudny temat,bardzo dużo niejasności,wiele niedomówień ale cały obraz sytuacji jest bardzo przerażający,przede wszystkim dla tej młodej zgwałconej dziewczyny,która w tym wieku ma przed sobą ogromny problem i cokolwiek się stanie jej życie już nigdy nie będzie takie samo,a dorośli zamiast pomóc jej najlepiej jak się da myślą chyba tylko o sobie...smutne Odpowiedz Link Zgłoś
kasiak37 Re: o ja pierdolę 07.06.08, 22:31 paranoja.Nie ma nic gorszego niz ksieza i mohery. Odpowiedz Link Zgłoś
joy76 Re: o ja pierdolę 07.06.08, 23:11 ja pierdolę! ja wiedziałam,że u nas jest megaparanoja i że kler jest bezczelny,ale żeby robić coś takiego 14-letniemu dziecku po koszmarze? co oni chcą udowodnić,że wszystko mogą? to jest właśnie pierdolone miłosierdzie? i kurwa nie wierzę,że ten moher nigdy sie nie skrobał.... Odpowiedz Link Zgłoś
niuta_s Re: o ja pierdolę 07.06.08, 23:26 Ci ludzie zachowują się dokładnie tak jak bandyta który tę dziewczynę zgwałcił... niema słów... Odpowiedz Link Zgłoś
m0nalisa Re: o ja pierdolę 07.06.08, 23:33 dokladnie niuta- ktos tam trafnie napisal w komentarzach ze ksiadz dokonal kolejnego gwaltu na tej dziewczynie. szokuje mnie postawa szpitala ze nie wyproszono tych ludzi. koszmar jakis. Odpowiedz Link Zgłoś
987ania Re: o ja pierdolę 08.06.08, 00:01 Ja bym ją wywiozła do Holandii albo do UK i tam sprawę załatwiła. Nie księdza dupa i brzuch, to nie się odpierdolą. ciekawe kto jej potem pomoże, czy dadzą na psychologa albo utrzymają dziecko? To jest dalej kraj kościelny. Tylko sie wkurzyłam. Mohery pieprzone!! Odpowiedz Link Zgłoś
ololla Re: o ja pierdolę 08.06.08, 09:14 Fryderyk Nietzsche Deus decit "Potępiam chrześcijaństwo, podnoszę przeciw Kościołowi chrześcijańskiemu najstraszniejsze ze wszystkich oskarżeń, jakie kiedykolwiek wyszły z ust oskarżyciela. Jest on w najwyższym stopniu skorumpowany... z każdej wartości uczynił jej przeciwieństwo, z każdej prawdy kłamstwo, z każdej prawości nikczemność duszy... Nazywam chrześcijaństwo jednym wielkim przekleństwem, jednym wielkim wewnętrznym zepsuciem, jednym wielkim instynktem zemsty, dla którego żaden środek nie jest dostatecznie trujący, podstępny, mały nazywam je jedną, nie dającą się zmyć plamą na honorze ludzkości..." Odpowiedz Link Zgłoś
ziegula Re: o ja pierdolę 08.06.08, 09:23 no kuzwa.. nie dosyc ze dziewczyna cierpi z powodu gwaltu to jeszcze musi sie przejmowac aborcja.. do tego jest przeciez bardzo mloda.. psycha zjechana na cale zycie.. ; Odpowiedz Link Zgłoś
kasiak37 Re: o ja pierdolę 09.06.08, 00:09 ja jeszcze dodam zeby opodatkowac tych pseudokatolikow...wtedy okaze sie ilu jest tych rzeczywiscie wierzacych i praktykujacych.Czarna banda z moherowymi beretami,inaczej sie ich nazwac nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
azzure1 Prokuratura ustaliła, że to nie był gwałt 09.06.08, 01:23 a ojcem dziecka jest też 14-latek. Gówniarze się zabawiają, a jak coś poszło nie tak, to najlepiej pozbyć się problemu, przy okazji zrobić wielke medialne halo i dokopać kościołowi. I czym ta nasza "lepsza" część społeczeństwa różni się od nawiedzonych moherów? Odpowiedz Link Zgłoś