lady.godivia 30.08.08, 19:14 czy sa jakies specjalne takie dla zupelnie malego dziecka zeby jak ja zje to nie rzygal a jak pomaluje szafe to zeby zeszlo bez problemu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niuta_s chyba nie... 30.08.08, 22:08 za to są specjalne dla małych dzieci, o średnicy ok 1 cm, żeby nauczyło się ładnie trzymać długopis w ręce, czy inne pisadło, my kończymy z Basią zabawę jak zaczyna brać je do buzi, niestety kończy się to awanturą, a ściany już niestety malowałam Odpowiedz Link Zgłoś
kamsi Re: kredki:) 30.08.08, 23:06 My niedawno kupiliśmy Konstantemu takie: www.allegro.pl/item415282636_kredki_1_ucza_malucha_nie_spadaja_na_podloge.html Ale nie wiem, jak jest z malowaniem po ścianach, jeszcze nie próbował, obawiam się, że normalnie się bazgrze. Co do szkodliwości, jak się bierze do buzi - hm, na razie mu jeszcze nie zaszkodziło Jak pożarł rysunek, to też nie Odpowiedz Link Zgłoś
fajnyrobal Re: kredki:) 30.08.08, 23:06 Te o średnicy 1 cm ponoć są nietoksyczne... Z szafy się to zmyje, ale ze ściany już nie bardzo. My jesteśmy na etapie kredy- zmywa się i nie szkodzi jak poliże. Albo zje DD Odpowiedz Link Zgłoś
problemkind Re: kredki:) 30.08.08, 23:28 crayola ma podobnoz takowe. maja jeszcze flamastry, ktorymi mozna malowac tylko w specjalnej malowance-jesli dziecko ma zapedy na sciane czy skorzana sofe to nic z tego. Odpowiedz Link Zgłoś