26.11.08, 23:43
ale zabełtałaś na forum, no! Aż piana poszła big_grin
Ty wyrodna matko, tyyyyyyyyy! wink
Obserwuj wątek
    • meduza_79 Re: Meduza 27.11.08, 13:25
      hihi, ano masz racje. Choć nie miałam takiej intencji big_grin
      Ale po kilku(nastu??) dniach gdzie się pojawiało po 3- 4 posty na
      dobe, miałam wrażenie ze forum umiera i juz nikt tu nie zaglada. Ale
      jak widac na załączonym obrazku jak sie znajdzie jakiś mrożący krew
      w żyłach temat to się tyle osób odezwało tongue_out
      Ja jestem bardzo daleka od panikowania i rozważania co by było
      gdyby. Jeśli ma sie coś złego stać to sie stanie, niezaleznie od
      tego czy będę z dzieckiem 24 na dobe.
      I już nie zliczę sytuacji dużo bardziej niebezpiecznych mimo że cały
      czas siedze w domu. Bo dwulatek jest nieobiczalny jak się bawi. I
      czasami nie docenie długości jego łapek smilesmilesmilesmile
      • fajnyrobal Re: Meduza 27.11.08, 15:56
        No, odezwały się nawet miłośniczki meridii które mają na swoim
        koncie JEDNĄ odpowiedź i rozrabiają jak zając w kapuściebig_grin a
        przyjść, zapukać, przedstawić się ładnie , flaszkę postawić to
        pies ?!
        Ciekawe swoją drogą, czy ona siedzi przy swoim dziecku 24 h i wgapia
        się w nie jak sroka w gnat? big_grin
        • surita Re: Meduza 27.11.08, 16:33
          Ej, robal, co masz do milosniczek meridii, hmm....? ;PP
          • fajnyrobal Nic 27.11.08, 19:01
            absosmerfnie nic wink
        • rudy_wyjec Re: Meduza 27.11.08, 22:25
          A wyszukiwarki dalej nie naprawiłaś.
          • fajnyrobal Re: Meduza 28.11.08, 11:23
            I nie mam zamiaru. Odwyjcuj się, dobra? suspicious
            • meduza_79 RRobal :)) 28.11.08, 15:02
              Odsmerfuj się od tego wyjca big_grin niech sobie wyje w samotności... jak
              nie będzie publiki to sobie da chyba spokój, co smile)) A po co sobie
              nerwy psuć wink
              • meduza_79 Re: Robal :)) 28.11.08, 15:18
                Acha, i ja se policzyłam wypowiedzi rudego. Naliczyłam 15. Zgadza
                się ??? r_w???
              • fajnyrobal Re: MMeduzal :)) 28.11.08, 20:40
                Już się odsmerfowałam big_grin.
                Wyjce rude to małpy szerokonose z rodziny czepiakowatych
                zamieszkujące lasy deszczowe w poł. Ameryce, oznaczające swój teren
                głośnym wyciem wink
                • fajnyrobal Re: MMeduzal :)) 28.11.08, 20:47
                  Sorry, już się poprawiam i milknę big_grin surprised
                  • m0nalisa robal padłam i leże! nt 28.11.08, 21:43

• fajnyrobal Re: robal padłam i leże! nt 28.11.08, 23:15
                      Z rozpaczy czy ze śmiechu ?wink
                      To tylko cytat z wikipedii.
                      • rudy_wyjec Re: robal padłam i leże! nt 29.11.08, 00:07
                        Nick z tej samej Wikipedii. Ale się fajnie nakręcacie, do niczego
                        nie jestem potrzebna! tongue_outPP
                        • meduza_79 Re: robal padłam i leże! nt 29.11.08, 00:31
                          Ja też leżę smile)
                          A wyjcu, my się nakręcamy, mająć przy tym swietny ubaw -
                          przynajmniej ja wink
                        • fajnyrobal Re:Uderz w stół a nożyce się odezwą :) 29.11.08, 09:36

• m0nalisa Re:Uderz w stół a nożyce się odezwą :) 29.11.08, 11:30
                            przynajmniej wesolo jest.
                            Wyjcu nie robisz tu zadnej krucjaty, kazdy ma prawo do swojego zdania.
                            I fajnie sie czyta mistrzow cietej riposty smile
                            • rudy_wyjec Re:Uderz w stół a nożyce się odezwą :) 29.11.08, 20:55
                              Ale ja nie zamierzam robić żadnej krucjaty, wyrażam jedynie swoje
                              zdanie, które inni uważają za stosowne wyśmiać wink
                              • surita Re:Uderz w stół a nożyce się odezwą :) 29.11.08, 20:58
                                Bo nie chodzi o to "co" wyrazasz, tylko "jak".
                                • rudy_wyjec Re:Uderz w stół a nożyce się odezwą :) 29.11.08, 21:08
                                  A jak?
                                  Tak:
                                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=49966&w=87636333&a=87665086
                                  i tak (rozwinięcie myśli):
                                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=49966&w=87636333&a=87712390
                                  Cóż Cię tutaj tak zbulwersowało, droga Surito? smile
                                  • surita Re:Uderz w stół a nożyce się odezwą :) 29.11.08, 21:12
                                    Malo co mnie bulwersuje. A w tej chwili to juz kompletnie nic, bo padam na ryj z
                                    nadmiaru zajec piekarnicznych.
                                    Ale odpowiem Ci. Nie zauwazylas, ze styl Twoich wypowiedzi nieco odbiega od
                                    przyjetych na tym forum? Inteligentna jestes, wnioski wyciagnij sama.
                                    • rudy_wyjec Re:Uderz w stół a nożyce się odezwą :) 29.11.08, 21:17
                                      Zauważyłam. Na przykład odpowiedzi Robala na moje posty były w
                                      zupełnie innym stylu big_grinDD
                                      • meduza_79 to ja ci odpowiem Wyjcu... :) 29.11.08, 21:27
                                        Twoja uwaga że "trzeba był pomyśleć" nie była zbyt miła. A komentarz "Nie
                                        podziwiam Meduzy, głupota nie jest do podziwiania" jest moim skromnym zdaniem
                                        obraźliwa i gdyby miała inne nastawienie do tego wszystkiego to bym się
                                        wkurwiła. Wyrażaj swoje zdanie, proszę bardzo, ale nie obrażaj innych, za to że
                                        być może myślą inaczej niż Ty...
                                        • rudy_wyjec Re: to ja ci odpowiem Wyjcu... :) 29.11.08, 21:45
                                          No widzisz, właśnie nie pomyślałaś, ale ucieszyłam się, kiedy
                                          przeczytałam Twoją konkluzję na końcu tamtego wątku, Meduzo wink I na
                                          tym już zakończmy. Przy następnej okazji wezmę już oczywiście pod
                                          uwagę, że wypowiedzi ironiczne lub obraźliwe mogą na tym otwartym
                                          forum popełniać jedynie osoby często piszące, najlepiej wobec rzadko
                                          piszących wink
                                        • surita Wlasnie to mialam na mysli n/t 29.11.08, 21:46

• fajnyrobal Re: to ja ci odpowiem Wyjcu... :) 29.11.08, 22:21
                                          No dobra, nie chcę ciągnąć tematu, bo nie ma sensu zaogniać
                                          sytuacji. Powiem tylko, że nikogo nie nazwałam głupią i nie kazałam
                                          sobie przywiązywac worka od śmieci do nogi. Tu jest przyjęty inny
                                          ton wypowiedzi i inny klimat. Jeżeli ktoś tego nie szanuje obrywa. I
                                          dla mnie jest zasadnicza różnica między wyjcem rudym i rudym wyjcem,
                                          no ale ja zoolog jestem.
                                          Requiescat in pace smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka