fajnyrobal 26.11.08, 23:43 ale zabełtałaś na forum, no! Aż piana poszła Ty wyrodna matko, tyyyyyyyyy! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
meduza_79 Re: Meduza 27.11.08, 13:25 hihi, ano masz racje. Choć nie miałam takiej intencji Ale po kilku(nastu??) dniach gdzie się pojawiało po 3- 4 posty na dobe, miałam wrażenie ze forum umiera i juz nikt tu nie zaglada. Ale jak widac na załączonym obrazku jak sie znajdzie jakiś mrożący krew w żyłach temat to się tyle osób odezwało Ja jestem bardzo daleka od panikowania i rozważania co by było gdyby. Jeśli ma sie coś złego stać to sie stanie, niezaleznie od tego czy będę z dzieckiem 24 na dobe. I już nie zliczę sytuacji dużo bardziej niebezpiecznych mimo że cały czas siedze w domu. Bo dwulatek jest nieobiczalny jak się bawi. I czasami nie docenie długości jego łapek Odpowiedz Link Zgłoś
fajnyrobal Re: Meduza 27.11.08, 15:56 No, odezwały się nawet miłośniczki meridii które mają na swoim koncie JEDNĄ odpowiedź i rozrabiają jak zając w kapuście a przyjść, zapukać, przedstawić się ładnie , flaszkę postawić to pies ?! Ciekawe swoją drogą, czy ona siedzi przy swoim dziecku 24 h i wgapia się w nie jak sroka w gnat? Odpowiedz Link Zgłoś
surita Re: Meduza 27.11.08, 16:33 Ej, robal, co masz do milosniczek meridii, hmm....? ;PP Odpowiedz Link Zgłoś
meduza_79 RRobal :)) 28.11.08, 15:02 Odsmerfuj się od tego wyjca niech sobie wyje w samotności... jak nie będzie publiki to sobie da chyba spokój, co )) A po co sobie nerwy psuć Odpowiedz Link Zgłoś
meduza_79 Re: Robal :)) 28.11.08, 15:18 Acha, i ja se policzyłam wypowiedzi rudego. Naliczyłam 15. Zgadza się ??? r_w??? Odpowiedz Link Zgłoś
fajnyrobal Re: MMeduzal :)) 28.11.08, 20:40 Już się odsmerfowałam . Wyjce rude to małpy szerokonose z rodziny czepiakowatych zamieszkujące lasy deszczowe w poł. Ameryce, oznaczające swój teren głośnym wyciem Odpowiedz Link Zgłoś
fajnyrobal Re: robal padłam i leże! nt 28.11.08, 23:15 Z rozpaczy czy ze śmiechu ? To tylko cytat z wikipedii. Odpowiedz Link Zgłoś
rudy_wyjec Re: robal padłam i leże! nt 29.11.08, 00:07 Nick z tej samej Wikipedii. Ale się fajnie nakręcacie, do niczego nie jestem potrzebna! PP Odpowiedz Link Zgłoś
meduza_79 Re: robal padłam i leże! nt 29.11.08, 00:31 Ja też leżę ) A wyjcu, my się nakręcamy, mająć przy tym swietny ubaw - przynajmniej ja Odpowiedz Link Zgłoś
m0nalisa Re:Uderz w stół a nożyce się odezwą :) 29.11.08, 11:30 przynajmniej wesolo jest. Wyjcu nie robisz tu zadnej krucjaty, kazdy ma prawo do swojego zdania. I fajnie sie czyta mistrzow cietej riposty Odpowiedz Link Zgłoś
rudy_wyjec Re:Uderz w stół a nożyce się odezwą :) 29.11.08, 20:55 Ale ja nie zamierzam robić żadnej krucjaty, wyrażam jedynie swoje zdanie, które inni uważają za stosowne wyśmiać Odpowiedz Link Zgłoś
surita Re:Uderz w stół a nożyce się odezwą :) 29.11.08, 20:58 Bo nie chodzi o to "co" wyrazasz, tylko "jak". Odpowiedz Link Zgłoś
rudy_wyjec Re:Uderz w stół a nożyce się odezwą :) 29.11.08, 21:08 A jak? Tak: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=49966&w=87636333&a=87665086 i tak (rozwinięcie myśli): forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=49966&w=87636333&a=87712390 Cóż Cię tutaj tak zbulwersowało, droga Surito? Odpowiedz Link Zgłoś
surita Re:Uderz w stół a nożyce się odezwą :) 29.11.08, 21:12 Malo co mnie bulwersuje. A w tej chwili to juz kompletnie nic, bo padam na ryj z nadmiaru zajec piekarnicznych. Ale odpowiem Ci. Nie zauwazylas, ze styl Twoich wypowiedzi nieco odbiega od przyjetych na tym forum? Inteligentna jestes, wnioski wyciagnij sama. Odpowiedz Link Zgłoś
rudy_wyjec Re:Uderz w stół a nożyce się odezwą :) 29.11.08, 21:17 Zauważyłam. Na przykład odpowiedzi Robala na moje posty były w zupełnie innym stylu DD Odpowiedz Link Zgłoś
meduza_79 to ja ci odpowiem Wyjcu... :) 29.11.08, 21:27 Twoja uwaga że "trzeba był pomyśleć" nie była zbyt miła. A komentarz "Nie podziwiam Meduzy, głupota nie jest do podziwiania" jest moim skromnym zdaniem obraźliwa i gdyby miała inne nastawienie do tego wszystkiego to bym się wkurwiła. Wyrażaj swoje zdanie, proszę bardzo, ale nie obrażaj innych, za to że być może myślą inaczej niż Ty... Odpowiedz Link Zgłoś
rudy_wyjec Re: to ja ci odpowiem Wyjcu... :) 29.11.08, 21:45 No widzisz, właśnie nie pomyślałaś, ale ucieszyłam się, kiedy przeczytałam Twoją konkluzję na końcu tamtego wątku, Meduzo I na tym już zakończmy. Przy następnej okazji wezmę już oczywiście pod uwagę, że wypowiedzi ironiczne lub obraźliwe mogą na tym otwartym forum popełniać jedynie osoby często piszące, najlepiej wobec rzadko piszących Odpowiedz Link Zgłoś
fajnyrobal Re: to ja ci odpowiem Wyjcu... :) 29.11.08, 22:21 No dobra, nie chcę ciągnąć tematu, bo nie ma sensu zaogniać sytuacji. Powiem tylko, że nikogo nie nazwałam głupią i nie kazałam sobie przywiązywac worka od śmieci do nogi. Tu jest przyjęty inny ton wypowiedzi i inny klimat. Jeżeli ktoś tego nie szanuje obrywa. I dla mnie jest zasadnicza różnica między wyjcem rudym i rudym wyjcem, no ale ja zoolog jestem. Requiescat in pace Odpowiedz Link Zgłoś