Dodaj do ulubionych

wózek MUTSY DUOSEAT chętnie kupię, proszę o opinie

26.01.09, 09:40
Jeśli ktoś ma do sprzedania wózek Mutsy Duoseat bardzo proszę o info.
Mój mail karola1508@gmail.com
Proszę również o opinie o wózku.

Generalnie jestem w następującej sytuacji:
Mam córeczkę, w chwili narodzin drugiego dzidziusia córcia będzie miała 1,5
roku. Tak więc bez podwójnego wózka się nie obejdzie.
Pomijam fakt, że sama nie do końca wiem jaki wózek wybrać, nie dlatego że mam
jakieś nieziemskie wymagania, tylko z tego powodu, że mieszkam pod Warszawą,
gdzie mam głównie leśne dróżki i mało chodników. Niestety na tych drogach nie
każdy wózek pojedzie.
Z doświadczenia wiem, że wózek typu Graco Quatro Duo ledwo da rade w lesie.
Zastanawiam się nad wózkiem Mutsy Duoseat albo ABC Design 3w Twin air.
www.baby.com.pl/szczegoly.php?przedm=6353568
www.allegro.pl/item531940215_wozek_blizniaczy_abc_design_3w_twin_air.html
Proszę was o radę i info o sprzedaży.
Z góry dziękuję za pomocsmile)

Obserwuj wątek
    • zuzaze_78 Re: wózek MUTSY DUOSEAT chętnie kupię, proszę o o 02.02.09, 09:58
      u nas bedzie roznica 20 miesiecy. Kupilismy mutsy duoseat za namowa pani ze sklepu, ktora juz wczesniej 2 razy swietnie polecila nam wozki dla corki. Czekamy jeszcze na doslanie spiworka wyrownujacego dla noworodka na tylne siedzenie. Stelaz (4urban) jest bardzo wygodny, duze kolka, na pewno pojedzie po lesnej drodze i wszelkich nierownosciach. Mam nadzieje, ze nam sie sprawdzi w praktyce, zrobilismy z mezem rozeznanie, ten wozek wydaje sie byc najlepszym dla dzieci z taka roznica wieku (1,5 - 2 lata).
      Zobacz jeszcze opcje phil&ted's, tez jest ciekawym rozwiazaniem.
      A ja dam znac, jak sie synek urodzi, jak nam sie jezdzi smile)
      • aura1508 Re: wózek MUTSY DUOSEAT chętnie kupię, proszę o o 05.02.09, 14:12
        Dzięki zuzaze_78 za info i czekam na opinięsmile)
        Ja też mam córcię Igunięsmile) Urodziła się 25.12.2007smile)
        A teraz jeszcze nie wiem kto będzie ale termin mam na 16 lipcasmile)
        Pozdrawiamsmile)
    • dakulka Re: wózek MUTSY DUOSEAT chętnie kupię, proszę o o 24.02.09, 13:15
      Ja właśnie zamówiłam siedzisko duoseatsmileu nas będzie dokładnie 2 lata różnicy.
      Stelaż Urban Rider mam po starszym synku i z jednym dzieckiem jeździło mi się
      rewelacyjnie, zobaczymy jak będzie z dwójką, ale to okaże się w kwietniu smile
    • sharlee Re: wózek MUTSY DUOSEAT chętnie kupię, proszę o o 17.04.09, 15:42
      Halo Dziewczynki! Dajcie znać proszę jak sprawują się wózki, również i ja na
      koniec czerwca spodziewam się drugiego dzieciaczka, różnica wieku 1,5 roku.
      Zastanawiam się na wyborem podwójnego wózka, i juz sama nie wiek, który wybrać...
      • tusia21 sprzedam mutsy duoseat 06.05.09, 19:30
        Po moich bliźniaczkach kupiony niecały rok temu. Kolor czerwony.
        Stan idealny. Stelaż Urban 4 rider ze skórzaną rączką i pompowanymi
        kołami.
        Kontakt: mtrzos@o2.pl
        • pam2 Re: sprzedam mutsy duoseat 12.06.09, 11:18
          Witam. Czy jeszcze aktualne??? I jaka cena. Pozdrawiam
    • wiewioreczkamala Re: wózek MUTSY DUOSEAT chętnie kupię, proszę o o 15.06.09, 09:06
      A ja właśnie znalazłam taki:
      allegro.pl/item662832928_dreamer_design_ditto_manhattan_gw_f_vat_okazja.html
      myślę, że żadna droga temu wózkowi nie będzie straszna- wielkie pompowane koła
      smile mam nadzieję, ze u nas się sprawdzi... za jakiś czas pewnie napisze swoją
      opinię smile
    • a.be.bb Re: wózek MUTSY DUOSEAT chętnie kupię, proszę o o 11.07.09, 18:41
      nie polecałabym mutsy duoseat dla dzieci z taką różnicą wieku. Córeczka będzie
      za mała, przednie oparcie kompletnie sie nie rozkłada, a jesli chodzi o wygodę
      to dziecko siedzi tam jak na stołku wędkarskim więc dla 1,5 rocznego czy nawet
      2,5 letniego dziecka, ktore mogloby sie chciec zdrzemnac na spacerze kompletnie
      odpada. a jezeli chodzi o tylne siedzisko - pozycja jak w nosidelku - foteliku
      tez raczej nie za fajna przynajmniej w pierwszych kilku miesiacach zycia... ja
      mam mutsy gondole i spacerowke i jestem zadowolona jeden synek ma 19 m-cy drugi
      wlasnie skonczyl 4, ale mutsy duoseat w zyciu nie kupie. najpierw obejrzyj to i
      wyprobuj!! ja moge polcic Ci super wozek jaki kupilam teraz i wlasnie na niego
      czekam. napisz do mnie na priv to pogadamy. bierz@autograf.pl a wozek jest firmy
      schwinn typu jogger na 3 duzych pompowanych kolach i nadaje sie do lasu na
      wyboje na bloto snieg i plaze wiec niec dodac nic ujac dodatkowo mozesz uprawiac
      sport biegajac z tym wozkiem czy jezdzac na rolkach wiec musi miec niezla
      amortyzacje. wpisz sobie w googlach schwinn double stroller 2009 jak Ci sie
      spodoba to moge opowiedziec o nim wiecej, bo jest niestety nie do kupienia w
      Polsce. pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka