Dodaj do ulubionych

basen dla niemowlat

25.01.04, 22:30
czy gdzies oprocz aquaparku sa zajecia z niemowlajkami od 3 mies??tam jest
troszke za drogo sad
Obserwuj wątek
    • dagbe Re: basen dla niemowlat 26.01.04, 14:15
      Jeśli chodzi o Trójmiasto, to my chodzimy do Gdyni do szkoły pływania Dzidziuś.
      Tel: 6716539 lub 502 143 977.

Pozdrowienia,
      Dagmara
      • hilde Re: basen dla niemowlat 26.01.04, 14:30
        a ile placicie?
        • dagbe Re: basen dla niemowlat 28.01.04, 09:44
          Nie pamiętam dokładnie kwoty - około 200pln za 12 wejść. Pamiętam z rozmowy
          wstępnej, że było to 20pln za wejście, więc pewnie zapłaciłam 240pln.

Pozdrowienia,
          Dagmara
          • agi72 Re: basen dla niemowlat 28.01.04, 12:58
            Cena w szkole NASZE DZIECKO w Aguapark Sopot:

Karnet obejmujący 12 zajęć, 30 min. każda - 192 zł.
            Jednorazowa lekcja próbna - 17 zł.
            Cena zawiera: wstęp jednej osoby dorosłej z dzieckiem na 1 godzinę i 30 minut,
            w tym 30 minut zajęć w szkole pływania. Dodatkowa osoba płaci tylko za bilet
            wstępu do Aquaparku Sopot - wg cennika Aquaparku.

Pozdrawiam,
            Aga
            • dagbe Re: basen dla niemowlat 29.01.04, 10:41
              Wygrałaś, Agi wink
              Jeśli chodzi o cenę - Aquapark jest lepszy. Chodziłam z synkiem do Aquaparku,
              gdy jeszcze nie było tam szkoły dla niemowląt. Obsługa twierdziła, że nie ma
              chętnych (sic!). Miałam tam kłopot z przebraniem jego i siebie. Było też za
              głośno i zbyt ruchliwie. Na Witominie pływanie odpowiada nam obojgu. Ale cieszę
              się, że powstała szkoła pływania w Aquaparku - dobrze mieć wybór.

Pozdrowienia,
              Dagmara
              • agi72 Re: basen dla niemowlat 02.02.04, 16:16
                Pewnie na Witominie tez jest milo - nie bylam, ale moze kiedys sprawdze smile
                Teraz w aquaparku jest specjalna przebieralnia dla rodzicow z dziecmi, zrobiona
                w szatni dla niepelnosprawnych - wchodzi sie od razu z poziomu kas, glosno
                rzeczywiscie jest, ale zajecia odbywaja sie na wydzielonych tylko dla szkoly
                akwenach - dla mlodszych dzieci w whirpoolu, dla starszych wydzielony akwen
                basenu - nikt z zewnatrz nie przeszkadza.
                Pozdrawiam Dagmaro!
                Agi
                P.S. Gwoli sprawdzenia nas mozesz wpasc na lekcje probna za 17 zl. w sobote lub
                niedziele (trzeba wczesniej umowic sie w szkole, tel. 512-24-24)
                • dagbe Re: basen dla niemowlat 04.02.04, 16:58
                  Dziękuję za zaproszenie. Może po feriach skorzystamy, bo w tej chwili się
                  trochę pochorowaliśmy sad Na szczęście tylko my-rodzice wink Najbardziej w
                  Aquaparku przeszkadzał mi właśnie brak takiej wspólnej przebieralni. Pokój dla
                  niemowląt ma szybę w drzwiach... Cieszę się, że usprawniają pływalnię.

Pozdrowienia,
                  Dagmara

PS. Byłam kiedyś z Wami w Juracie na weekendzie z niemowlakiem. Było super!
    • agi72 Re: basen dla niemowlat 27.01.04, 14:23
      o ile mi wiadomo to w aquqparku jest taniej niz w szkole Dzidzius, a poza tym
      wiecej swiadczen jest w cenie. Info: www.naszedziecko.com.pl, wchodzimy na
      dziecko a potem na szkole plywania.
      Pozdrawiam,
      Aga
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka