hilde 25.01.04, 22:30 czy gdzies oprocz aquaparku sa zajecia z niemowlajkami od 3 mies??tam jest troszke za drogo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dagbe Re: basen dla niemowlat 26.01.04, 14:15 Jeśli chodzi o Trójmiasto, to my chodzimy do Gdyni do szkoły pływania Dzidziuś. Tel: 6716539 lub 502 143 977. Pozdrowienia, Dagmara Odpowiedz Link Zgłoś
dagbe Re: basen dla niemowlat 28.01.04, 09:44 Nie pamiętam dokładnie kwoty - około 200pln za 12 wejść. Pamiętam z rozmowy wstępnej, że było to 20pln za wejście, więc pewnie zapłaciłam 240pln. Pozdrowienia, Dagmara Odpowiedz Link Zgłoś
agi72 Re: basen dla niemowlat 28.01.04, 12:58 Cena w szkole NASZE DZIECKO w Aguapark Sopot: Karnet obejmujący 12 zajęć, 30 min. każda - 192 zł. Jednorazowa lekcja próbna - 17 zł. Cena zawiera: wstęp jednej osoby dorosłej z dzieckiem na 1 godzinę i 30 minut, w tym 30 minut zajęć w szkole pływania. Dodatkowa osoba płaci tylko za bilet wstępu do Aquaparku Sopot - wg cennika Aquaparku. Pozdrawiam, Aga Odpowiedz Link Zgłoś
dagbe Re: basen dla niemowlat 29.01.04, 10:41 Wygrałaś, Agi Jeśli chodzi o cenę - Aquapark jest lepszy. Chodziłam z synkiem do Aquaparku, gdy jeszcze nie było tam szkoły dla niemowląt. Obsługa twierdziła, że nie ma chętnych (sic!). Miałam tam kłopot z przebraniem jego i siebie. Było też za głośno i zbyt ruchliwie. Na Witominie pływanie odpowiada nam obojgu. Ale cieszę się, że powstała szkoła pływania w Aquaparku - dobrze mieć wybór. Pozdrowienia, Dagmara Odpowiedz Link Zgłoś
agi72 Re: basen dla niemowlat 02.02.04, 16:16 Pewnie na Witominie tez jest milo - nie bylam, ale moze kiedys sprawdze Teraz w aquaparku jest specjalna przebieralnia dla rodzicow z dziecmi, zrobiona w szatni dla niepelnosprawnych - wchodzi sie od razu z poziomu kas, glosno rzeczywiscie jest, ale zajecia odbywaja sie na wydzielonych tylko dla szkoly akwenach - dla mlodszych dzieci w whirpoolu, dla starszych wydzielony akwen basenu - nikt z zewnatrz nie przeszkadza. Pozdrawiam Dagmaro! Agi P.S. Gwoli sprawdzenia nas mozesz wpasc na lekcje probna za 17 zl. w sobote lub niedziele (trzeba wczesniej umowic sie w szkole, tel. 512-24-24) Odpowiedz Link Zgłoś
dagbe Re: basen dla niemowlat 04.02.04, 16:58 Dziękuję za zaproszenie. Może po feriach skorzystamy, bo w tej chwili się trochę pochorowaliśmy Na szczęście tylko my-rodzice Najbardziej w Aquaparku przeszkadzał mi właśnie brak takiej wspólnej przebieralni. Pokój dla niemowląt ma szybę w drzwiach... Cieszę się, że usprawniają pływalnię. Pozdrowienia, Dagmara PS. Byłam kiedyś z Wami w Juracie na weekendzie z niemowlakiem. Było super! Odpowiedz Link Zgłoś
agi72 Re: basen dla niemowlat 27.01.04, 14:23 o ile mi wiadomo to w aquqparku jest taniej niz w szkole Dzidzius, a poza tym wiecej swiadczen jest w cenie. Info: www.naszedziecko.com.pl, wchodzimy na dziecko a potem na szkole plywania. Pozdrawiam, Aga Odpowiedz Link Zgłoś