asiunia73 28.02.04, 14:59 No właśnie. Mam ochotę się wybrać a nie wiem co będzie odpowiednie dla takiego malucha. Jestem z Warszawy POzdrawiam Asia, mama Maciusia i Mateuszka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ahonia Re: Na co z 3-latkiem do teatru 05.03.04, 21:42 Witaj! Polecam teatr Guliwer i przedstawienie "Tymoteusz wśród ptaków" - jest to opowieść o misiu, który znajduje ptasie jajo i opiekuje się nim aż do wyklucia pisklaka. Moja jeszcze niespełna 3 letnia Ola była zachwycona. Najlepiej sama zobacz w necie: www.teatrguliwer.waw.pl/ Pozdrawiam Honorata mama Oli i Julki Odpowiedz Link Zgłoś
jafima Re: Na co z 3-latkiem do teatru 06.03.04, 13:12 A moja niespełna trzylatka wyszła z teatru jak tylko zobaczyła przyciemnione światła na widowni. Bilety do kosza! Za nic nie dała się przekonać, żeby zobaczyła choć początek a myślę, że podobałoby jej się. Może zrobiliśmy błąd bo parę tygodni temu była próba z kinem i przestraszyła się głośnych reklam ale to jestem jeszcze w stanie zrozumieć! Odpowiedz Link Zgłoś