sh_ee
06.10.14, 13:26
Witam
Mój synek skończył 3 miesiace jest dosyć pogodnymi dzieckiem dobrze sie rozwija gaworzy sobie gada uśmiecha próbuje łapać do rączki rożne przedmioty ale w co tak na prawdę suw z nim bawić? Zazwyczaj spi do 11-12 pózniej jedzenie potem wsadzam go w huśtawkę pogadan z nim trochę pokazuje mu zabawki smyram go robię akuku całuje po brzuszku buźce i tak godzinie i meczy sie i zasypia i spi ok godziny czasami mniej czasami więcej tak ze po 3-4h znowu jedzenie i znowu to samo - czasami po prostu wkładam go do huśtawki i robię gos w kuchni np i gadam do niego mowię go robi czasami nie podoba mu sie to i marudzi a czasami zajmuje sie sobą i gada do zabawek albo patrzy co robię...tylko wydaje mi sie ze to mało i ze nudzi go to....czasami noszę go po mieszkaniu pokazuje rożne rzeczy w domu czy za oknem...bardzo to lubi najchętniej jakby cały czas go nosić...ale niestety nie moge tego robić bo zazwyczaj jestem sama w domu a zrobic obiad czy posprzątać tez trzeba...mamy matę ale za bardzo mu sie na niej nie podoba - jakiś nie interesują go za bardzo zabawki wiszące nad główka grające itp itd...dlatego pytam w co bawicie die z takimi małymi szkrabami? Bo mam wyrzuty sumienia ze nie wiem jak go zając jak sie pobawić tak zeby go to w jakimś sensie rozwijało...