m19061999a 06.10.05, 22:42 Poszukuję przytulnego miejsca w Warszwie (najchętniej Żoliborz) w którym mogłabym zorganizować pierwsze przyjęcie urodzinowe mojej córeczki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karolcia801 Re: pierwsze urodziny 07.10.05, 10:49 A trochę niezawcześnie? Ja niby robiłam w domu-zaprosiłam najbliższą rodzine- było 9osób i córka płakała, nie interesowała sie tortem prezentami bardziej oczywiscie ) ale była rozdrazniona, mało kontaktowa i wyczerpana poszła spać. W wieku 12m-cy dziecko i tak niewie o co chodzi, może nawet draznić "tłum" ludzi i ten szum wokół jego osoby..I jeszcze chcesz zrobić w innym otoczeniu niż dom..no niewiem.. Ja miałam złe wspomnienia z I ur córki-ale w zasadzie każde dziecko jest inne.. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
corokia Re: pierwsze urodziny 07.10.05, 17:54 Myśle podobnie! chyba za wcześnie na takie urodziny, ja nie miałam złych w spomnień,ale o godz 17 zrobiła gościom pa pa i poszła spać ,bo była umęczona jak mops, Tort ją nie interesował ,zabawki jakos też nie, bo chyba za dużo ich w jednym dniu dostała. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anqa3 Re: pierwsze urodziny 08.10.05, 23:32 zgadzam się - pierwsze urodziny w domu, mało gości, czas trwania 2 godz. to wystarczy dla małego dziecka. Za rok można bardziej poszaleć.. Odpowiedz Link Zgłoś