tranzystor4 02.05.05, 17:17 Nie wiem, czy był już taki wątek, ale czy dziewczyny mogłyby mi wyjaśnić, dlaczego wąsy u facetów są przez nie tak nielubiane? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krecona.ona Re: Wąsy 02.05.05, 18:07 Bo sie kojarza ze starym, nielubianym wujkiem????)))) A na powaznie- do zarostu mezczyzny mozna sie przyzwyczaic, no zalezy to tez od tego, jaki to zarost, czy mocno koli itd... Ale same wasy precz! Brodki sa bardziej sexy jak dla mnie)))) Odpowiedz Link
bzz_bzz Re: Wąsy 02.05.05, 19:00 A ja lubię, jak mój facet ma kilkudniowy zarost na twarzy (ogólnie - nie tylko wąsy, czy broda). Jest wtedy norrrmalnie taki pociągający, że nie wiem DD Ach... Teraz się rozmarzyłam... Odpowiedz Link
azazela Re: Wąsy 02.05.05, 19:21 kilkudniowy zarost jest bardzo sexi, zwlaszcza jak delkatnie drapie moja skore ale wasy blechc wcale a wcale moze przez to skojarzenie z wujkiemD Odpowiedz Link
crazy.berserker Re: Wąsy 02.05.05, 19:14 Mnie wąsiska kojarzą się ze starszymi panami(dobrze po czterdziestce)z brzuszkiem - a'la Jan III Sobieski, którzy wyglądem raczej wzbudzają niewiele pozytywnych emocji. Zresztą z mich obserwacji wynika ze młodzi mężczyzni tez z wąsami raczej kiepsko wyglądają (poza nielicznymi wyjątkami) Acha i jeszcze jedno - zauważcie proszę że panowie też nie przepadają za kobietami z wąsikiem )) Odpowiedz Link
anisua Re: Wąsy 02.05.05, 20:17 zarost ok i bródek też nie za bardzo... choć czasem bródka nawet fajna jest ale wąsy...brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nie znoszę i niech mnie nawet ktoś przekonuje, ale nic z tego.... kojarzy mi się z takimi podtatusiałymi facetami, z brzuszkiem..... a dlaczego pytasz łukasz? chcesz zapuszczać?) Odpowiedz Link
tranzystor4 Re: Wąsy 02.05.05, 20:29 Pytam, bo mnie ktoś zainspirował do zaciekawienia się tematem Wąsów nigdy nie miałem i nie zamierzam, nie podobają mi się. Odpowiedz Link
anisua Re: Wąsy 02.05.05, 20:48 tranzystor4 napisał: > Pytam, bo mnie ktoś zainspirował do zaciekawienia się tematem a to rozumiem... i jak wnioski?? > Wąsów nigdy nie miałem i nie zamierzam, nie podobają mi się. całe szczęscie, bo jak widzisz, nie są ppularne) Odpowiedz Link
tranzystor4 Re: Wąsy 02.05.05, 20:53 > > Pytam, bo mnie ktoś zainspirował do zaciekawienia się tematem > a to rozumiem... > i jak wnioski?? Wnioski takie jak niżej, nie będę nosił wąsów, po co jeszcze bardziej zmniejszać swoje szanse? Odpowiedz Link
temeda24 Re: Wąsy 02.05.05, 20:17 hehehe wypraszam sobie;P moj tatus ma wasa ale wcale nie twierdze, ze u "mlodzszych" czy innych rowniez mi sie to podoba np taki a'la malysz jest skrajnie oblesny Odpowiedz Link
zoskaanka Re: Wąsy 02.05.05, 20:35 generalnie fuj, a jak jeszcze do tego broda a'la Rumcajs to już w ogóle katastrofa Odpowiedz Link
dzika_zdzicha Re: Wąsy 02.05.05, 20:45 nie lubię ani wąsów, ani brody. i nie wiem właściwie dlaczego. może dlatego, że taki facet drapie/łaskocze przy całowaniu? Odpowiedz Link
dzika_zdzicha Re: witaj sister;) 02.05.05, 21:05 hej, Sis! jestem zajęta, pracuję nawet w niedziele, a w wolnej chwili śpię. w porządku, tylko, kurna, jeszcze żadnej afery nie odkryłam! ))) Odpowiedz Link
emzecik Re: witaj sister;) 02.05.05, 21:17 dzika_zdzicha napisała: > w porządku, tylko, kurna, jeszcze żadnej afery nie odkryłam! ))) Pojedź do Starachowic, będzie większa szansa ;PPP Odpowiedz Link
emzecik Re: witaj sister;) 02.05.05, 21:22 hehe, to musisz byc czujna, afer Ci u nas dostatek ;DDDD Odpowiedz Link
dzika_zdzicha Re: witaj sister;) 02.05.05, 21:23 hehehe, jestem czujna nawet jak śpię! )))) Odpowiedz Link
wenecka Re: Wąsy 02.05.05, 23:18 wąsy fuj. mnie się to kojarzy z tym, że gościowi zostają na nich kawałki jedzenia, przy czym okruchy z bułki to małe miki, jeśli wiesz, co mam na myśli. Odpowiedz Link