Dodaj do ulubionych

łyżwy dla malucha

15.01.06, 12:03
Pamiętam, że jak byłam mała były takie łyżwy dla najmłodszych na dwóch płozach przyczepiane do butów. Wiecie czy można jeszcze coś takiego kupić. I czy wogóle warto. Może lepiej kupić klasyczne łyżwy.
Mój synek (lat 3,3) zrobił nam dziś w domu awanturę, kiedy z mężem wybieralismy sie na łyżwy. Też chciał łyżwy smile Ale czy nie jest za młody?
Obserwuj wątek
    • mamakkasia Re: łyżwy dla malucha 15.01.06, 18:31
      Jeśli tylko znajdziesz na niego łyżwy, to na pewno nie jest za mały. Ja też
      wcześnie zaczynałam i do dziś uwielbiam jazdę na łyżwach. Córka ma 2,5 roku i
      strasznie małą stopę, więc w tym roku raczej nie ma szans na naukę jazdy na
      łyżwach. Widziałam łyżwy bodajże od nr 25. Jak ktoś widział mniejsze to dajcie
      znac.
      • tres_ka Re: łyżwy dla malucha 16.01.06, 08:52
        Córeczka kuzyna jeździła na łyżwach odkąd tylko zaczęła chodzić wink)). Takie małe
        łyżwy są, tylko trudno je dostać. Mój kuzyn to rodzina sportowa, więc mieli
        jakieś tam dojścia. W każdym razie można jeździć od małego.
        • pacynka27 Re: łyżwy dla malucha 16.01.06, 12:10
          Przekonałyście mnie kupujemy łyżwy.
          Ale które? Te dziecięce na dwóch płozach nadają się wogóle do jazdy? Da się na tym jeździć jak na zwykłych łyzwach?
          Może kupić klasyczne. Znalazłam na internecie takie z rozsuwanym bucikiem więc kilka lat by psłużyły.
          • wedge1 Re: łyżwy dla malucha 16.01.06, 16:44
            a gdzie znalazłaś takie łyżwy, ja tez takich szukam smile
    • pacynka27 Re: łyżwy dla malucha 17.01.06, 19:06
      Zerknij na allegro. Ja wybieram się w sobotę do sklepu za sprzętem sportowym.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka