ann32 30.03.06, 15:02 Czy ktoś był na tym filmie? Czy dziecko trzyletnie może być zainteresowane? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
julia246 Re: "Na psa urok" 01.04.06, 06:46 Moja córka ma 2,5 roku i jej się bardzo podobał, ja również uważam że nie był najgorszy))) Odpowiedz Link Zgłoś
ann32 Re: "Na psa urok" 01.04.06, 20:48 Dziękuję za informacje.) A więc się wybierzemy. Uściski dla córeczki Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
mala.filipinka Re: "Na psa urok" 02.04.06, 11:07 wg mnie jest to film dla starszych dzieci. A argument, że coś się podobało 2,5- latce nie przekonuje mnie. Film jest raczej po to, żeby go choć troche zrozumieć, a nie iść żeby iść. Problemy 10-latka, kilkunastoletniej dziewczyny, ochrona psów przez eksperymentami medycznymi oraz wniosek, że dopiero tata jako pies dostrzegł, jak bardzo był zły dla swej rodziny to wg mnie zbyt odległe sprawy jak na umysł 2-3 latków (sama mam prawie 2,5 latka w domu, ale wybrałam się na ten film jedynie ze starszymi). mf Odpowiedz Link Zgłoś
alex05012000 Re: "Na psa urok" 04.04.06, 15:41 ja byłam z córką i obie świetnie sie bawiłyśmy i córka wiedziała o co chodzi, zrozumiała treść i śmaiła się do rozpuku chwilami, tyle, że ma 6 lat; jak miała 3 latka to poszłam z nią na Kubusia Puchatka... Odpowiedz Link Zgłoś