Dodaj do ulubionych

Teatr cieni

IP: 217.99.20.* 11.11.01, 00:56
Kilka tygodni temu odkryliśmy nową/starą zabawę: wykorzystaliśmy disakop do teatru cieni... ale zabawa! Dzieciaki same się w to włączyły (Filip + Ula, tj. moja siostrzenica). Zrobiliśmy kukiełki z kartek i patyków (świnki, zajączki, gąski) a rękoma imitujemy np. wilki i zające. Polecam! Sami mamy ubaw ...EWA
Obserwuj wątek
    • Gość: Kasia_M Re: Teatr cieni IP: 213.25.210.* 11.11.01, 19:09
      hej ewa - a skąd wytrzasnęłaś diaskop??? beznadziej nie szukam go po wszystkich zanjomoch i okolicznych praskich sklepachsad(( a bajki do niego - czy to wogóle można jeszcze kupić? Marta mi się ostatnio notorycznie nudzi i przypomniała sobei tą wspaniałą zabawkę mojego dzieciństwa :)pozdrawiam buziakismile))
      • Gość: Suzann mama Izuni Re: Teatr cieni IP: 195.229.84.* 23.11.01, 19:34
        Kasiu!O diaskopie bylo tutaj .Tam ktos nawet proponowal odstapic diaskop. To bylo w sierpniu wiec nie wiem na ile to aktualne, ale moze Ci pomoze.:hello:Suzannmoderator forum eZabawy
        • Gość: Kasia_M Re: Teatr cieni IP: 213.25.210.* 23.11.01, 19:42
          dzieki Suzann, ostatni obyła taka propozycja na Skelpiku ,ael cena 250 złotych za kilkunastolenti apartat mnie przerastapostanowiłam dać ogłoszenie jak Ewa mama Filipa do Wyborczej - może i mi się uda i też za normalne pieniądzedzieki za zainteresowanie :)PS buziaki dla Izuni od Martusi (któa dopomina się coraz cześciej o braciszka )
          • Gość: Anita Re: Teatr IP: (213.195.143.67) 212.76.49.* 23.11.01, 20:41
            Ja polecam w teatrze "Rampa" w W-wiesztuki :"Doktor Dolittle i jego zwierzeta" oraz "Ten obcy". Naprawde super ja i dzieciaki bylismy zachwyceni.Pozdrawiam i przepraszam, ze troszke nie na temat.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka